Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne demişler dogdugun yer değil doydugun yer memlektin

ne yapalım sevdiğimiz yanımızda olsun yer mekan pek de fark etmez en azından katlanılır

ben de adana da olmucam evlenince hatta neresi olacagı bile belli degil

Orası öyle canım Allaha şükür burada doyuyoruz, benim eşim çok seviyor Ankarayı, bazen sıkılsada yine de kopamıyor, ama askerden gelince var buradan ayrılma durumumuz bakalım ya Antalya ya İzmir ya da maalesef burası...

Son düzenleme:
ooo hadi iyisiniz bakalım

bizim de komutan intihar etmiş.
galiba izinler iptal

Balıklama dalıyorum ama komutan intiharmı etmiş ay içim acıdı ya bu ara ne çok intihar haberi aldım, kuran kursunda bi çocuk kendini çatı katında asmış.. Yatılı.
O kadar üzüldüm ki ne acı ya demek nasıl bir ruh halinde oluyorlar ki kendilerini ölüme sürüklüyorlar

Benim askerim usta birliğine ilk teslim oldugu zaman oranın gündeminde intihar haberi vardı bi asker intihar etmişti
Çok etkilenmiştim.

bayılıyorum yaa kar manzarasına
ne var yani diyorum bir sabah uyanıp penceremden baktıgımda kar her yeri örtmüş agacları süslemiş olsa
ne çok mutlu olurduk

hayırlısı olsun bakalım canım

evet evet her gün alınır mutlaka

onsuz sofralar tatsızdır bizim evde
Aynen öyle canım onsuzz yemekkk yenmezzz..

ay evet bende çok üzüldüm
ve çok iyi bir adammış sürekli sabredin diyormus askerlere sabredin bitecek.
psikolojisi bozuktu ama baba gibiydi burda bize diyor
allah rahmet eylesin ne diyelim
keşke intihar yerine direnseydi sorun her neyse..
hayat baslı basına mücadele değil midirki

bayılıyorum yaa kar manzarasına
ne var yani diyorum bir sabah uyanıp penceremden baktıgımda kar her yeri örtmüş agacları süslemiş olsa
ne çok mutlu olurduk

Ah evet o duygu güzel bir şey gerçekten ama tatilse güzel, o durumda işe gitmek burada ölüm otobüsler falan tıklım tıklım oluyor, arabalar yollarda kalıyor o zaman gerçekten zulüm oluyor...

hayırlısı olsun bakalım canım

İnşallah canım zaman gösterecek...

Evet özlüyorsun gerçekten aileni, ama ailenin yanına gidince de tuhaf bir şeydir ki emanet gibi hissediyorsun kendini, kendi düzeninden evinden sonra orası yabancılaşmaya başlıyor sana, sonra eşini çok özlüyorsun, yine dönüyorsun tabi kürkçü dükkanına...

Ebrucum sağol tatlım iyiyim, kola alışılmayacak meret değil evet, ben de çok seviyorum maalesef...

Son düzenleme:
Ebrucum sağol tatlım iyiyim, kola alışılmayacak meret değil evet, ben de çok seviyorum maalesef...

Allah iyilil versin ablacım.. Valla öyle abla bugün canım su falan hiç istemedi ama cola çok istedii nasıl bir bağımlılıksa bak şimdi yine çekti gidipte içiym bi

tabi ki manzara çok harika olsa da koşturmaca devam ettiği için zorlar mutlaka
allah yardımcınız olsun canım

evinde canım sabaha karsı sıkmış kafasına
nedenini bilemiyoruz elbet vardır sebebi
ama degmezdi canına kıymaya hiçbir şey

Aynen öyle canım da iştee nasıl bi derdi vardıki bu son raddeye kadar geldi. yazık ya Allah gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm.
Senin askerin nerdeydi canım ?

Allah iyilil versin ablacım.. Valla öyle abla bugün canım su falan hiç istemedi ama cola çok istedii nasıl bir bağımlılıksa bak şimdi yine çekti gidipte içiym bi

Yahu aklıma soktun hınzır seni Gidip ben de içeyim bari Allahım yaaa

tabi ki manzara çok harika olsa da koşturmaca devam ettiği için zorlar mutlaka
allah yardımcınız olsun canım

Sağol canım gülü seven dikenine katlanır misali, karı seviyoruz artık çilesine de katlanıyoruz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…