Şuandan itibaren daha iyi canım askerim mesaj attıda yarın büyük ihtimal çarşıya çıkıyormuşş ona seviniyordummm
ne demişler dogdugun yer değil doydugun yer memlektin
ne yapalım sevdiğimiz yanımızda olsun yer mekan pek de fark etmez en azından katlanılır
ben de adana da olmucam evlenince hatta neresi olacagı bile belli degil
ooo hadi iyisiniz bakalım
bizim de komutan intihar etmiş.
galiba izinler iptal
Utandım teşekkür ederim
Hoş geldin bacım naber
Kola demeyin bana yaaa eşim geliyor aklıma, beni de o alıştırdı bu merete.... :26:
Ben de kara hasret büyüdüm, çok severim karı, ama pencereden bakmasını
Orası öyle canım Allaha şükür burada doyuyoruz, benim eşim çok seviyor Ankarayı, bazen sıkılsada yine de kopamıyor, ama askerden gelince var buradan ayrılma durumumuz bakalım ya Antalya ya İzmir ya da maalesef burası...
ne demişler dogdugun yer değil doydugun yer memlektin
ne yapalım sevdiğimiz yanımızda olsun yer mekan pek de fark etmez en azından katlanılır
ben de adana da olmucam evlenince hatta neresi olacagı bile belli degil
Evet öyle olacak zaten sevdiğim orada diye sıcak bakabiliyorum yoksa İstanbul'da yaşamak istediğim bir durum değildi benim..
Aşk nerede biz orada artık ne yapalım..
Evet İzmirli sayılırım, geçen yaz eşimle tatile gelmiştik, bu kış da annemlerin yanına gittim sömester tatilinde Dikili deydim, ama maalesef yaz tatilnde buradayım, annemler buraya geldi Eylül de geri dönecekler...
Olsun yalnız değilmişsin ne güzel ailen yanındaymış insan evlenip ayrılınca daha bir özlem duyuyordur değil mi ailesine..
Birlikte güzel vakit geçirin bir şekilde geçecek bu süreç de..
Aynen öyle canım onsuzz yemekkk yenmezzz..evet evet her gün alınır mutlaka
onsuz sofralar tatsızdır bizim evde
Hoş geldin Ebru,nasılsın?
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyorrr??
Utandım teşekkür ederim
Hoş geldin bacım naber
Hoşbuldumm ablacım. İyiyim çoookk şükür sen nasılsın?
Kola demeyin bana yaaa eşim geliyor aklıma, beni de o alıştırdı bu merete.... :26:
Alışılmıcak değilki ama ablacımm yaa..
ooo hadi iyisiniz bakalım
bizim de komutan intihar etmiş.
galiba izinler iptal
Balıklama dalıyorum ama komutan intiharmı etmiş ay içim acıdı ya bu ara ne çok intihar haberi aldım, kuran kursunda bi çocuk kendini çatı katında asmış.. Yatılı.
O kadar üzüldüm ki ne acı ya demek nasıl bir ruh halinde oluyorlar ki kendilerini ölüme sürüklüyorlar
Benim askerim usta birliğine ilk teslim oldugu zaman oranın gündeminde intihar haberi vardı bi asker intihar etmişti
Çok etkilenmiştim.
bayılıyorum yaa kar manzarasına
ne var yani diyorum bir sabah uyanıp penceremden baktıgımda kar her yeri örtmüş agacları süslemiş olsa
ne çok mutlu olurduk
hayırlısı olsun bakalım canım
Evet öyle olacak zaten sevdiğim orada diye sıcak bakabiliyorum yoksa İstanbul'da yaşamak istediğim bir durum değildi benim..
Aşk nerede biz orada artık ne yapalım..
Olsun yalnız değilmişsin ne güzel ailen yanındaymış insan evlenip ayrılınca daha bir özlem duyuyordur değil mi ailesine..
Birlikte güzel vakit geçirin bir şekilde geçecek bu süreç de..
Aaa nerde canım neden intihar etmişki :44:
Ebrucum sağol tatlım iyiyim, kola alışılmayacak meret değil evet, ben de çok seviyorum maalesef...
Ah evet o duygu güzel bir şey gerçekten ama tatilse güzel, o durumda işe gitmek burada ölüm otobüsler falan tıklım tıklım oluyor, arabalar yollarda kalıyor o zaman gerçekten zulüm oluyor...
İnşallah canım zaman gösterecek...
Evet özlüyorsun gerçekten aileni, ama ailenin yanına gidince de tuhaf bir şeydir ki emanet gibi hissediyorsun kendini, kendi düzeninden evinden sonra orası yabancılaşmaya başlıyor sana, sonra eşini çok özlüyorsun, yine dönüyorsun tabi kürkçü dükkanına...
Ebrucum sağol tatlım iyiyim, kola alışılmayacak meret değil evet, ben de çok seviyorum maalesef...
evinde canım sabaha karsı sıkmış kafasına
nedenini bilemiyoruz elbet vardır sebebi
ama degmezdi canına kıymaya hiçbir şey
Allah iyilil versin ablacım.. Valla öyle abla bugün canım su falan hiç istemedi ama cola çok istedii nasıl bir bağımlılıksa bak şimdi yine çekti gidipte içiym bi
tabi ki manzara çok harika olsa da koşturmaca devam ettiği için zorlar mutlaka
allah yardımcınız olsun canım
Aynen öyle canım da iştee nasıl bi derdi vardıki bu son raddeye kadar geldi. yazık ya Allah gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm.
Senin askerin nerdeydi canım ?
Yahu aklıma soktun hınzır seniGidip ben de içeyim bari Allahım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?