Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esraaa,gecmiş olsun cnm.Cana gelecegine mala gelsin,başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Uleeeeennnn çokk susadım bugünn ühühühühü:84:

ay evet ya çok harcıyor her ay 500 gönderiliyor
yemeği dısardan yiyor e bide sigarası var
ama yine de bana fazla geliyor harcamaları
ona buna sürekli bir şeyler ikram etmesinden kaynaklanıyor işte bir sey desen canı sıkılacak
neyse az kaldı her seyine sabrediyoruz
yapacak bişe yok

kıymetimizi anlasınlar accık daha

benimki de diyor ki her erkek askere mutlaka gitmeli bu zor sartları gurbeti hasreti ayrı düşmeyi yasamalı
gercekten burayı yasamadan kimse ben sevdiğimin kıymetini biliyorum demesin diyor

çok iyi oldu bu askerlik bu yönden

benimkiside öyle canım bildiğin para dağıtıyor sigara dağıtıyor sonuçta bu işte( bn tutumluyum oda aksine çok eli açık ya(

Esraaa,gecmiş olsun cnm.Cana gelecegine mala gelsin,başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Uleeeeennnn çokk susadım bugünn ühühühühü:84:

bu sabah karsımıza yeni kiracı tasındı aman allahım o sesleri gürültüleri yeni beni yaaa
10da kalktım
ne güzel uyuyordum ben vakit geciriyordum uykuda
ay gıcık aldım gelir gelmez bunlardan yaa

benim yokken onun olabilir mi

mümkün degil tatlım

kıyametleri kopartırım vallahi

vallahi öyle olanlarda var canım ( bnde sevgiliyken kapattırmıştım onunkinide kendiminkinide ama şimdi nişanlıyım ikimiz ortak face kullanıyoruz hiç sorun olmuyor(;

7 month fln boşverde siz bu çizelgeleri-imzaları nasıl yapıyorsunuz onu söyle ((

inan bana da bir arkadas yardımcı olmustu tek tek ona sordum her seyi hayatım inan tekrar yapamam
üzgünüm bilmiyorum
:44:
benden baska herkes biliyor ama canım sorarız

vallahi öyle olanlarda var canım ( bnde sevgiliyken kapattırmıştım onunkinide kendiminkinide ama şimdi nişanlıyım ikimiz ortak face kullanıyoruz hiç sorun olmuyor(;

ortak açmak en güzeli canım ama
benim soyadımı kullandırmıyor o zaman beni kimse bulamaz açtıgımın da anlamı kalmaz
yani uzlasamadık acmadık
gerek de duymuyoruz

ortak açmak en güzeli canım ama
benim soyadımı kullandırmıyor o zaman beni kimse bulamaz açtıgımın da anlamı kalmaz
yani uzlasamadık acmadık
gerek de duymuyoruz

bnde soyadımı kullanmadım canım nişnalımın soyasıyla açtık ama arkadaşları bn bulup ekledim, vallahi ben kadın forumlarında dolanıyorum hep (;

hadi kızlar şafak attırak

şafak 396.....

mehtaba son 13 gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…