o zaman tekrardan öyle bir grup kurulsa facede süper olur ya online sohbet ederiz bi gönüllü çıkar inşallah(
öyle canım ya en önemli şey sağlık bide benim bu adamın eli çok açık ya iki aydır askerde ve 2 ay içinde bir buçuk milyar harcadım diyo ya inanılır gibi değil ((Bide diyorki herkes öyle harcadı diyo ( Gerçekten sizinkilerde çok para harcıyomu
Esraaa,gecmiş olsun cnm.Cana gelecegine mala gelsin,başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Uleeeeennnn çokk susadım bugünn ühühühühü:84:
ama ben face kullanmıyorum napacuk
:44:
Allahım oku oku oku bıtıremedım maşallah ne guzel sohbet etmıssınız.Benı de kk da gece bekcısı sectıler topiği beklıyorum vatan askerlerımıze topık bana emanet rahat uyuyun yarenler..
Ayhh bugun bı baska mutluyum cok sukur çarsımız vardı bugun 9 dan 4 e kadar kameradan gordum sevgilimi sanal sevgili olduk bu saatten sonra .. Askerlık adamı olgunlaştırıyomus bugun bunu anladım benım nısanlım 2,5 ay yas farkıyla bedellıyı kacırdığı ıcın uzuntuden ağlamıstı. Bugun de dıyokı ıyıkı kacırmısım da gelmısım buranın havasını soluduktan sonra anladım sartlar zor olsada herkes askerlık yapmalı yapmasaydım curuk gıbı hıssedıcektım kendımı dıyo. Her gece uyumadan once alyansını opuyomus canım askım benım cok özledım cokkkk İnşallah şafak 403 ...
ay evet ya çok harcıyor her ay 500 gönderiliyor
yemeği dısardan yiyor e bide sigarası var
ama yine de bana fazla geliyor harcamaları
ona buna sürekli bir şeyler ikram etmesinden kaynaklanıyor işte bir sey desen canı sıkılacak
neyse az kaldı her seyine sabrediyoruz
yapacak bişe yok
Esraaa,gecmiş olsun cnm.Cana gelecegine mala gelsin,başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Uleeeeennnn çokk susadım bugünn ühühühühü:84:
sevdicek beni firar eder öldürür geri gider
hiç sevmiyor açtırmıyor face falan
herkesin var bir benim yok
bu kadar da kıskanç işte
sen niye face kullanmıyorsun kız?? çok harika bi icat ya face yoksun kalma bu icattan derim (
benimkiside öyle canım bildiğin para dağıtıyor sigara dağıtıyor sonuçta bu işte(bn tutumluyum oda aksine çok eli açık ya(
kendisinin varmı peki canım??
benim yokken onun olabilir mi
mümkün degil tatlım
kıyametleri kopartırım vallahi
ya niye hala 7 month yazıyor bu çizelgede arkadas
inan bana da bir arkadas yardımcı olmustu tek tek ona sordum her seyi hayatım inan tekrar yapamam
üzgünüm bilmiyorum
:44:
benden baska herkes biliyor ama canım sorarız
7 month fln boşverde siz bu çizelgeleri-imzaları nasıl yapıyorsunuz onu söyle ((
vallahi öyle olanlarda var canım (bnde sevgiliyken kapattırmıştım onunkinide kendiminkinide ama şimdi nişanlıyım ikimiz ortak face kullanıyoruz hiç sorun olmuyor(;
ortak açmak en güzeli canım ama
benim soyadımı kullandırmıyor o zaman beni kimse bulamaz açtıgımın da anlamı kalmaz
yani uzlasamadık acmadık
gerek de duymuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?