hadi ya...
Nasıl olmuş canım kaybetmiş mi yoksa koyduğu yerden alınmış mı parası? öyle durumlar da oluyormuş ya...
anladım canım da facede mi açmışlardı o grubu acaba
evet tatlım kübra(mylovem) ve bende katılmıştık sonra grup yok oldu..ya kapattılar ya biz saf dışı bırakıldık orasını bilemiyorum çünkü gizli grup falan demişlerdi.
kendiside bilmiyor canım nasıl kaybettiğini düşürdümü çalındımı belli değil ama baya bi canı sıkılmış ya bnmde çok canım sıkıldı
o zaman tekrardan öyle bir grup kurulsa facede süper olur ya online sohbet ederiz bi gönüllü çıkar inşallah(
söylemiş mi peki arama gibisinden bir şeyler yaptırtmış mı? Askeriyede kaybolduysa eğer biri almadıysa bulunurdu.
Haklısın sıkılmaz mı 300 tl az para değil ki...keşke yanında bulundurmasaydı o kadar para,benimki çarşılarda çekiyor atm den kendisine bir hafta yetecek kadar..
yok cnm arattırma faln yaptırmadı, bnde çok kızdım üzerinde o kadar parayı niye taşıyosun diye, hataydan bileciğe gitti benimkisi orada atm faln yoktur diye çekmiş o parayıda
kendisi de sıkılıp üzülmüştür zaten boşver kızma adama destek ol sen.
Arama yaptırsaymış iyimiş ama olacağı varmış ya sağlıkları yerinde olsun da..
Oluyor işte böyle şeyler.
geçmiş olsun esra.. üzme kendini çıkacağı varmış o paranın. Sağlık olsun..
öyle canım ya en önemli şey sağlık bide benim bu adamın eli çok açık ya iki aydır askerde ve 2 ay içinde bir buçuk milyar harcadım diyo ya inanılır gibi değil ((Bide diyorki herkes öyle harcadı diyo ( Gerçekten sizinkilerde çok para harcıyomu
canım benim asker bu işin standardı var mıdır bilmiyorum ama kartına yatırıyorlar parasını o çekiyor extreyi ben söylüyorum ailesine maile geliyor yani her ay ne kadar harcama yaptığını görüyorum bana fazla geliyor bazen benimki 400-600 civarında harcıyor her ay..sigarası falan da yok içmez yiyor yemeğini parayla yiyor usta birliğine geçtiğinden bu yana o yüzden böyle belkide bilmiyorum..hiç asker tanıdığım falan da olmadı kıyaslama da yapamıyorum.
aaaa senin sigarası olmadığı halde o kadar para gidiyorsa benimkinin harcadığı normal yaaUsta birliğinde niye parayla yemek yiyor ki canım yemeklerimi beğenmiyor, benimkide bol tost yiyor valla bide çok sigara içer ona gidiyor para
Evet canım Bursadayım.doydum bile tertocum
Y A Ş A S I N Y E M E K Y E M E K
tatlım bursada mısın sen
ay ben orayı hep merak etmişimdir
1 haftadan fazla kilitlemezler canım bu sebep için sıkma canını.Evet canım yaa iki gün önce benimle telefonda konuşurken içtima alınmış, telefonların olduğu yere haber iletmemişler, geç kalmış içtimaya, süründürmüşler yerlerde bir de çarşı kitlemişler,kıyamam kuzuma yaa....İnşallah haftaya çıkar sorun olmaz herhalde...
Ahahaa benim kociş de TrabzonluAh valla öyleyizdir anacım yaÇekmezsin çekmezsin eminim ciddi anlamda iyidir karadeniz insanı sıcakkanlıdır kapısı acıktır yedirir içirir ..
Ama dediğin dogru biz karadenizliler biraz gerginiz
Banada arada eser laz damarım kabarır
En nihayetinde iyidir karadeniz insanı vesselam
Canım çok sevindim ya süper vallaherkeese selam kıslarrrriyi muhabbetler..kardeşimdeyiz de kocişle bi bakım dedim...hiscim belki söylemiştir..kociş sürpriz yaptı izine geldi dogum günümde:))hepinizi çok öpüyorum..hayırlı tezkereler kıslar
Neeeyyyyy! Ayda 1'mi görücem ben sevdiğimiiiiii!
canımm belli olmuyo bi ara tamamen kalktığı söylendi ama allaha şükür arada bir çıkıyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?