Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ya...
Nasıl olmuş canım kaybetmiş mi yoksa koyduğu yerden alınmış mı parası? öyle durumlar da oluyormuş ya...

kendiside bilmiyor canım nasıl kaybettiğini düşürdümü çalındımı belli değil ama baya bi canı sıkılmış ya bnmde çok canım sıkıldı

evet tatlım kübra(mylovem) ve bende katılmıştık sonra grup yok oldu..ya kapattılar ya biz saf dışı bırakıldık orasını bilemiyorum çünkü gizli grup falan demişlerdi.

o zaman tekrardan öyle bir grup kurulsa facede süper olur ya online sohbet ederiz bi gönüllü çıkar inşallah(

kendiside bilmiyor canım nasıl kaybettiğini düşürdümü çalındımı belli değil ama baya bi canı sıkılmış ya bnmde çok canım sıkıldı

Söylemiş mi peki arama gibisinden bir şeyler yaptırtmış mı? Askeriyede kaybolduysa eğer biri almadıysa bulunurdu.
Haklısın sıkılmaz mı 300 tl az para değil ki...Keşke yanında bulundurmasaydı o kadar para,benimki çarşılarda çekiyor atm den kendisine bir hafta yetecek kadar..

o zaman tekrardan öyle bir grup kurulsa facede süper olur ya online sohbet ederiz bi gönüllü çıkar inşallah(

İsteyen olursa burada ekleşiriz kurulur grup canım o zor değil..
KK adını kullanmadan bir grup kurulur kendi aramızda kk giremediğimizde bir birimizi görüp sohbet edebileceğimiz..
Bende Kübra(mylovem) ekli ve Zeynep(stillex).

yok cnm arattırma faln yaptırmadı, bnde çok kızdım üzerinde o kadar parayı niye taşıyosun diye, hataydan bileciğe gitti benimkisi orada atm faln yoktur diye çekmiş o parayıda

yok cnm arattırma faln yaptırmadı, bnde çok kızdım üzerinde o kadar parayı niye taşıyosun diye, hataydan bileciğe gitti benimkisi orada atm faln yoktur diye çekmiş o parayıda

Kendisi de sıkılıp üzülmüştür zaten boşver kızma adama destek ol sen.
Arama yaptırsaymış iyimiş ama olacağı varmış ya sağlıkları yerinde olsun da..
Oluyor işte böyle şeyler.

Geçmiş olsun Esra.. Üzme kendini çıkacağı varmış o paranın. Sağlık Olsun..

kendisi de sıkılıp üzülmüştür zaten boşver kızma adama destek ol sen.
Arama yaptırsaymış iyimiş ama olacağı varmış ya sağlıkları yerinde olsun da..
Oluyor işte böyle şeyler.

öyle canım ya en önemli şey sağlık bide benim bu adamın eli çok açık ya iki aydır askerde ve 2 ay içinde bir buçuk milyar harcadım diyo ya inanılır gibi değil (( Bide diyorki herkes öyle harcadı diyo ( Gerçekten sizinkilerde çok para harcıyomu

Canım benim asker bu işin standardı var mıdır bilmiyorum ama kartına yatırıyorlar parasını o çekiyor extreyi ben söylüyorum ailesine maile geliyor yani her ay ne kadar harcama yaptığını görüyorum bana fazla geliyor bazen benimki 400-600 civarında harcıyor her ay..Sigarası falan da yok içmez yiyor yemeğini parayla yiyor usta birliğine geçtiğinden bu yana o yüzden böyle belkide bilmiyorum..Hiç asker tanıdığım falan da olmadı kıyaslama da yapamıyorum.

aaaa senin sigarası olmadığı halde o kadar para gidiyorsa benimkinin harcadığı normal yaa Usta birliğinde niye parayla yemek yiyor ki canım yemeklerimi beğenmiyor, benimkide bol tost yiyor valla bide çok sigara içer ona gidiyor para

Evet sigara kullanmıyor canım.
Yemek seçiyor çünkü her şeyi yemez, doymak için değil keyif için yemek yiyenlerden diyebiliriz böyle olunca bizim acemilik dönemimiz 5 ay sürdü çok fazla kilo verdi sadece ekmek su ile falan beslenmiş kantin de hep izin vermiyorlardı.
Usta birliğine geçince birlikteki komutanlara çıkan yemeklerden yemeye başladı ücret karşılığında kendi istediğini yaptırıp yiyor, iyi de oldu onun için toparlandı biraz kendi kilosuna ulaşmış öyle diyor çok çok zayıflamıştı.Çarşılarda da yemek yiyor kişisel bakım ürünlerini alır işte bazen giysi alıyor çarşıya çıktımı öyle harcıyor cep telefon da hiç kullanmadık biz knt masrafı falan da yok bu miktarın içinde ustalıkta da ankesörlü yok ankesörlü kartı da almıyor ben arıyorum boğaza çalışıyor benim adam.

Allahım oku oku oku bıtıremedım maşallah ne guzel sohbet etmıssınız.Benı de kk da gece bekcısı sectıler topiği beklıyorum vatan askerlerımıze topık bana emanet rahat uyuyun yarenler..
Ayhh bugun bı baska mutluyum cok sukur çarsımız vardı bugun 9 dan 4 e kadar kameradan gordum sevgilimi sanal sevgili olduk bu saatten sonra .. Askerlık adamı olgunlaştırıyomus bugun bunu anladım benım nısanlım 2,5 ay yas farkıyla bedellıyı kacırdığı ıcın uzuntuden ağlamıstı. Bugun de dıyokı ıyıkı kacırmısım da gelmısım buranın havasını soluduktan sonra anladım sartlar zor olsada herkes askerlık yapmalı yapmasaydım curuk gıbı hıssedıcektım kendımı dıyo. Her gece uyumadan once alyansını opuyomus canım askım benım cok özledım cokkkk İnşallah şafak 403 ...

doydum bile tertocum

Y A Ş A S I N Y E M E K Y E M E K

tatlım bursada mısın sen
ay ben orayı hep merak etmişimdir
Evet canım Bursadayım.
Gel canım gezdireyim seni

1 haftadan fazla kilitlemezler canım bu sebep için sıkma canını.
Ahahaa benim kociş de Trabzonlu
Ama hiç gergin değildir kocişim lokuum gibidirr lokumm
Canım çok sevindim ya süper valla
​Keyfini çıkar kocişle olmanın.

Plakalara Sadece : 45 Günümüz Kaldı..

Şafak : 126

..::emresra::..
:123:

Son düzenleme:
Allah'ımmm şafak olmuş 305, 200lere az kaldı ya son 5 gün. İnş. 200lerde su gibi akıp geçer, sevgilim gel artık bir an önce çok özledim çoooook

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:216

Plakalara gelme şafağı:135

Mehtap:41

100'lere gelme şafağı:17

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…