Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TAtlim denyor iste gicten dusene kadar devm edeck herhalde ya yse tam dicm bide yemiyor. Dedim tutma ozmn bklim napck. Valla yedi ymk zehir oluyo o yemeuince

Söyle tutmasın,gelince kaza orucu tutar cnm.Yazık kendine eziyet etmesin.Sen de üzülme,yememezlik etme.Havalarda fena,hastalanırsın mazallah

Of bu foruma yazmak da yoruyor insanı ya...
Msn gibi sohbet alanı olsa ne güzel olur diye geçiriyorum hep aklımdan..
Yaz yolla yaz yolla sayfayı yenile oku derken..

Şafaaaaakkkkk 131 sanırsam
Kızlar hepinize iyi geceler.
Allah rahatlık,huzur versin..
Hepiniziii

Son düzenleme:
Tam da aklımdan geciyordu.Bu ne zahmetli iş böyle diyee

Evet ben sırf bu yüzden bu topiğe nadiren geliyorum..Plakalara gelince uğramaya başladım burada da şafak attırıyorum diye.Kalabalık sohbet etmek istiyorsun takip etmek zor alıntı yap yenile mesajı düzelt derken sıkılıyorum..
Msnde grup kuralım kendimize yada Kazen bize bir güzellik yapsın sohbet alanı olsun.

Çok sıkıcı gerçekten böyle yenile alıntı yap falan ama başka çare yok herhalde... Kazen el atarsa iyi olur yaa bak o fikri beğendim

Bugün iyi kaynattık valla ayrıca sohbet kısmına katılıyorum.. Mesaj sayımdan belli olacağı gibi bende üşeniyorum

Aynen aynen...
Bende 91/2 den çıkmıyorum o yüzden tenha diye.
Ama burada da güzel sohbetler dönüyor,katılmak istesem de bu yazma işine üşenip sıkılıyorum.
Face de bu şafak panosundan birileri nick bilip isim bilmediğimizden grup açmışlardı bende kendimi dahil edilmiş bulmuştum orada sohbet edip şafak attırılıyordu sonra birden kayboldu grup ne oldu acaba kimler vardı o grupta ki bilen var mı?

Son düzenleme:

Bende genelde ordayım.. Zeynoyla Kübra epey geziyorlar burda
Hiç bilmiyorum valla denk gelmedim

Kızlar muhabbet çok güzeldi size doyum olmaz ama ben çıkıyorum artık uyuyamayacağım ama en azından dinleneyim biraz... Hepinize iyi geceler... Öpüldünüz yarenler....

Facede kadınlar kulübü var ama oradada sohbet bölümü yok mesela orada sohbet yeri olsa orada konuşurduk kızlar

Bu gün benim askerim ne yapmış biliyomusunuz kızlar 300 tl sini kaybetmiş inanılır gibi değil koca para 300 tl az değil yani

Facede kadınlar kulübü var ama oradada sohbet bölümü yok mesela orada sohbet yeri olsa orada konuşurduk kızlar

Yok tatlım benim dediğim o grup değildi..Buranın şafak sayan kızları açmışlardı özel gruptu hatta kapalıydı davetlileri bir tek almışlardı bana da arkadaşım davet yollamıştı.Buradan bahsedip şafak attırıyorlardı deryaw diye arkadaş var ya bir tek o vardı tanıdığım yanılmıyorsam..
KK nın genel grubunu biliyorum bende katıldım ona,siteden güncel haberleri falan paylaşıyorlar.

anladım canım da facede mi açmışlardı o grubu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…