TAtlim denyor iste gicten dusene kadar devm edeck herhalde ya yse tam dicm bide yemiyor. Dedim tutma ozmn bklim napck. Valla yedi ymk zehir oluyo o yemeuince
Of bu foruma yazmak da yoruyor insanı ya...
Msn gibi sohbet alanı olsa ne güzel olur diye geçiriyorum hep aklımdan..
Yaz yolla yaz yolla sayfayı yenile oku derken..
Tam da aklımdan geciyordu.Bu ne zahmetli iş böyle diyee
Ohhh Allah muhabbetinizi artırsınn
Benim devrem geldi...
Çok sıkıcı gerçekten böyle yenile alıntı yap falan ama başka çare yok herhalde... Kazen el atarsa iyi olur yaa bak o fikri beğendim
Bugün iyi kaynattık vallaayrıca sohbet kısmına katılıyorum.. Mesaj sayımdan belli olacağı gibi bende üşeniyorum
Aynen aynen...
Bende 91/2 den çıkmıyorum o yüzden tenha diye.
Ama burada da güzel sohbetler dönüyor üşenip sıkılıyorum.
Face de bu şafak panosundan birileri nick bilip isim bilmediğimizden grup açmışlardı bende kendimi dahil edilmiş bulmuştum orada sohbet edip şafak attırılıyordu sonra birden kayboldu grup ne oldu acaba kimler vardı o grupta ki bilen var mı?
Bende genelde ordayım.. Zeynoyla Kübra epey geziyorlar burda
Hiç bilmiyorum valla denk gelmedim
Kızlar muhabbet çok güzeldi size doyum olmaz ama ben çıkıyorum artık uyuyamayacağım ama en azından dinleneyim biraz... Hepinize iyi geceler... Öpüldünüz yarenler....
Facede kadınlar kulübü var ama oradada sohbet bölümü yok mesela orada sohbet yeri olsa orada konuşurduk kızlar
Bu gün benim askerim ne yapmış biliyomusunuz kızlar 300 tl sini kaybetmiş inanılır gibi değil koca para 300 tl az değil yani
yok tatlım benim dediğim o grup değildi..buranın şafak sayan kızları açmışlardı özel gruptu hatta kapalıydı davetlileri bir tek almışlardı bana da arkadaşım davet yollamıştı.buradan bahsedip şafak attırıyorlardı deryaw diye arkadaş var ya bir tek o vardı tanıdığım yanılmıyorsam..
Kk nın genel grubunu biliyorum bende katıldım ona,siteden güncel haberleri falan paylaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?