kızlar bir şey danışacağım ne olur yardımcı olun. sevdiğimi mayısta askere yolladım bilecik/söğüt'e. 55 gün acemilik yaptı orda. Her şey çok güzeldi arıyordu soruyordu falan. 2 gün evci iznine geldi 1 ay sonra her şey yine çok güzeldi. temmuz 14tede dağıtıma geldi 1 hafta. bir takım aksilikler oldu istediğimiz gibi yaşayamadık o 7 günü babası rahatsızlandı sabahtan akşama kadar hep dükkandaydı falan neyse ama yine iyiydi. Diyarbakır/Silvan'a çıktı usta birliğimiz,cumartesi sabahı uğurladım. Daha hiç telefon almadım. Az önce fadece gördüm konuştuk biraz. Hala batmanda ktm'deymiş yarın teslim olacakmış çok sıcak falan diyor ama askerim sanki benimle çok soğuk konuşuyor gibi. yani ne bileyim hani kadınız anlarız bir yerde. 1 haftalık izindede değişikti eskiye göre. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba bilemedim ama çok kötü hissediyorum :44:
canım benim askerimde öyledi bakma sen ona onun piskolojisi şuanda iyi değil bak benim askerim izne geldi 1 ay kaldı istanbulda geri döndü yine aynı durumu yasadık yani değişmiyor yaşadığı şehirden ayrılınca bunlara bişey oluyor
ama normal değilmi kızlar ya düşünsenize nasıl yerlerde kalıyorlar nasıl yemeklerle karşılaşıyorlar nasıl insanlarla muhattap oluyorlar ve bize anlatmadıkları nice zorlukları görüyorlar biz olsak dayanamazdık bile
ama normal değilmi kızlar ya düşünsenize nasıl yerlerde kalıyorlar nasıl yemeklerle karşılaşıyorlar nasıl insanlarla muhattap oluyorlar ve bize anlatmadıkları nice zorlukları görüyorlar biz olsak dayanamazdık bile
Yalnız olmadığıma sevindim canım ya kendimi çok kötü hissediyordum sanki sadece benim askerim böyleymiş gibi. ne olur düzelsin
kuzum geldiimmm geç oldu ama olsun en iyi düşüncelerden biriben esenler tarafında oturuyorum otogara yakın ama işim sultançifliğinde
artık napalım bizde burda kk 'da birsürü tişört yaparız kendimize
yok ya askerlik insanı olgunlaştırıyor ama benim askerim benim gözümde hala çocuk
bende istanbuldan katılıyorum yarışmaya askerim 91/3 mardinde komando 1 ay önce izne geldi 24 gün kaldı gitti alışmıştım ona 1 haftadır askeriyede piskolojisi bozuk bi haldebende 91liyim
tatlım o hepsine oluyor öyle yasadıgı sehirden ayrı senden ayrı aileden ayrı bambaska bir ortamda su an ordaki insanlar yabancı bide emir altındalar onun canı ona sıkılıyordur sen üzerine alınma alısınca gececektir canım üzülme hiç zamanla anlıcaksın sen de öyle oldugunu
yok cnaım yalnız değilsin sabret sadece onada hak ver çünkü askerlik denen sey kolay bişey değil 15 ay bi ömür gibi resmen onlara.. Nerde yapıyordu şuanda tam olarak askerliğini :26:
tabi canım ya hiç kolay değil
bizimkisi 9 aydır asker ama hala şikayet ediyor 21 tane adamla aynı odada uyuyup uyanmaktan
emirlerden nöbetlerden bottan sıcaktan özlemden yemekten
yani cidden zor zamanlardan geciyoruz
yapacagımız tek sey
sabır
..
abbowwsultançiftliğinin neresindee
valla Allah hepsinin yardımcısı olsun ...sivildeyiz bi şekilde geçiyor bizim zamanımız...bizim hasretimiz tek ..Onlarınki çoklu...
Bu arada şehidimiz varmış...Allah ailelerine sabır versin
ben kuzenimin erkek arkadaşı diyarbakırda askerlik yapıyorama nerde bilmiyorum
Bilecik Söğüt'te acemi birliği yaptı canım 55 gün. Diyarbakır/Silvan usta birliğimizde
Allah ailelerine sabır versin çok zor bi durum
neresi olduğunu özel söylerim canım sana
Aldık selamınızı hadi Ankara da olaraktan....
Bitiyor, bitiyor maşallah...
Ben geldim, baktım bizim kızlar evlilere cephe almış geri gittim
Ben de 3 gündür öyleydim, sahura kadar uyumuyordum, bugün uyudum 12 de nasıl olduysa, sahura bile zor kalktım, iyi ki yetişmişim, gidiyordu oruç
Hemen git ve bize de haber ver tatlım, merak ettim şimdi, umarım kötü bir şeyin yoktur, dikkat et kendine canım benim... Eşinin sana ihtiyacı var, nasıl merak içindedir şimdi
Allahım bu mübarek Ramazan gününde bunlara sebep olanların belasını versin, şehitlerimize de gani gani rahmet eylesin... Mekanları zaten cennet...
Sağol Esracım.
yeşimcim ya çok geçmiş olsun..
okudum yazılanları,
belkide hamilesindir,
hamie olup üstüne regl olan çok kişi tanıyorum ben :)
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyorum seni
Bana sürpriz olurdu herhalde yok yok bebek değil.Oğluşum bana yeter.ay bide bebiş haberiyle dönersen aşkına sürpriz olur hayatım ama çok zor geçer o günler daha bir agırlasır yanında olamadıgı için
hayırlısı olsun bakalım ama orucu bünyen kaldırmamıstır büyük ihtimal tertom hadi git bakalım saglık ihmale gelmez canım
Ramazan'dan kaynaklı bence.Hem sıcak hem açlık susuzluk.Kan şekerin düşmüştür.
Ben de şu saatlerde iyiyim ama saat 3ten sonra baş agrısı tutuyo.Gözümün önü kararıyo.Vücut dirençsiz kalıyor demekki.
Doktora görün,belki tutma falan der:26:
Edicem canım ya bi öğreneyim bişeyimin olup olmadığını da.Sorma ya aklı kaldı onunda keşke söylemeseydim diyorum.
Gittim geldim canım .MR'a girdim sonuç çarşamba günü çıkacakmış.
Sağol Esracım.
Yok tatlım ya ihtimal vermiyorum .Garantiliyim yani o konuda.
MR'a girdim bugün.Sonuç çarşamba günü çıkıcak canım.Ama ben psikolojik olabileceğini de düşünüyorum.
Bana sürpriz olurdu herhalde yok yok bebek değil.Oğluşum bana yeter.
Sonuçları bildiririm size tertocum
Aynı canım söylediğin belirtilerin şiddetlisiydi.
oruçtan olup olmadığını denemek için tutmadım bugün ama hala aynıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?