Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım o hepsine oluyor öyle yasadıgı sehirden ayrı senden ayrı aileden ayrı bambaska bir ortamda su an ordaki insanlar yabancı bide emir altındalar onun canı ona sıkılıyordur sen üzerine alınma alısınca gececektir canım üzülme hiç zamanla anlıcaksın sen de öyle oldugunu

Yalnız olmadığıma sevindim canım ya kendimi çok kötü hissediyordum sanki sadece benim askerim böyleymiş gibi. ne olur düzelsin

tabi canım ya hiç kolay değil
bizimkisi 9 aydır asker ama hala şikayet ediyor 21 tane adamla aynı odada uyuyup uyanmaktan
emirlerden nöbetlerden bottan sıcaktan özlemden yemekten
yani cidden zor zamanlardan geciyoruz
yapacagımız tek sey
sabır
..

Son düzenleme:

ben hak veriyorum zaten canım sadece arkadaşın askeri yeni ya onun piskolojisini anlatıyorum benim askerim 6 gün tahtada yatmış ktm'de komutanlar yatak vermemişler 10 askere ne uyuz olmuştum allahtan dün birliğine gitti

Yalnız olmadığıma sevindim canım ya kendimi çok kötü hissediyordum sanki sadece benim askerim böyleymiş gibi. ne olur düzelsin

yok cnaım yalnız değilsin sabret sadece onada hak ver çünkü askerlik denen sey kolay bişey değil 15 ay bi ömür gibi resmen onlara.. Nerde yapıyordu şuanda tam olarak askerliğini :26:

abboww sultançiftliğinin neresindee
valla Allah hepsinin yardımcısı olsun ...sivildeyiz bi şekilde geçiyor bizim zamanımız...bizim hasretimiz tek ..Onlarınki çoklu...
Bu arada şehidimiz varmış...Allah ailelerine sabır versin

İnşallah canım inşallah. Düzelsin,kendine gelsin,iyi olsunda daha bir şey istemem. Birde benim sevgilim öyle çok paylaşmaz orda sefalet yaşasa bile buralar çok güzel der. Hiç belli etmez. Neler yaşıyor bilmiyorum ki. Sadece soğuk davranması üzüyor

yok cnaım yalnız değilsin sabret sadece onada hak ver çünkü askerlik denen sey kolay bişey değil 15 ay bi ömür gibi resmen onlara.. Nerde yapıyordu şuanda tam olarak askerliğini :26:

Bilecik Söğüt'te acemi birliği yaptı canım 55 gün. Diyarbakır/Silvan usta birliğimizde

canım benimki 11,5 aydır yapıyor ama hergün aradığında küfür ediyor koğuştaklere yeni gelen komutanlara herkeze anlatıyor sürekli bende zevkle dinliyorum o üzülüyorum onun için içim acıyor

Allah ailelerine sabır versin çok zor bi durum

neresi olduğunu özel söylerim canım sana

Aaa bizim kızlar mı yapmış öyle şey,evlilere cephe alınır mı o hayatı yaşamak için bu çaba değil mi zaten.

Edicem canım ya bi öğreneyim bişeyimin olup olmadığını da.Sorma ya aklı kaldı onunda keşke söylemeseydim diyorum.

Gittim geldim canım .MR'a girdim sonuç çarşamba günü çıkacakmış.

yeşimcim ya çok geçmiş olsun..
okudum yazılanları,
belkide hamilesindir,
hamie olup üstüne regl olan çok kişi tanıyorum ben :)

hadi bakalım güzel haberlerle bekliyorum seni
Sağol Esracım.
Yok tatlım ya ihtimal vermiyorum .Garantiliyim yani o konuda.
MR'a girdim bugün.Sonuç çarşamba günü çıkıcak canım.Ama ben psikolojik olabileceğini de düşünüyorum.
Bana sürpriz olurdu herhalde yok yok bebek değil.Oğluşum bana yeter.
Sonuçları bildiririm size tertocum

Aynı canım söylediğin belirtilerin şiddetlisiydi.
oruçtan olup olmadığını denemek için tutmadım bugün ama hala aynıyım.

İnşallah sonuçlar temiz çıkar canım yaa dediğin gibi psikolojik de olabilir... Aslında ben de öyleyim, eşime söylemeyeyim derim hep ama sonradan öğrenince de kızıyor bu sefer neden demedin diye, boş ver öğrensin canım, sonradan öğrenmesinden iyidir....

anladım canım,
kesin o zaman ramazan'ın da etkisi veee dediğin gibi psikolojik te olabilir..
MR2ın temiz çıkma olasılıı yok orda kocaman bir HASRET görülecek :)
başka da bişey çıkmayacaktır eminim..
Yinede güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Evet kocaman bir hasret görülecek gerçekten EmrEsra nın da dediği gibi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…