Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok 30.000 tl miz evliliğimiz için çatır çatır yiyeceğimiz bi mebla
bedelli yapsın istemem ben açıkçası ... şuanki haliyle gurur duyuyorum

Yanee tatlımm.. Bende istememde iştee insan yinede ayrımcılık olduğunu düşünüyorr..
herneyse sinirlenmicemm tatlımm

Yine ne oldu canım? :44:

sence canım yine gencecik askerr hayata gözlerini kapadıı. yaa daha 20li yaşllarda gencecikkk.yaşaması gereken birsürü şey var

ama ben biraz öncee o askerin selasını duydumm keşke duymasaydım keşkee o kadar acı verdi ki o sela bana keşke duymasaydımmm

Son düzenleme:
Hiç duymadım canım ya sabah haberlere baktım ama helikopterden düşen şehitlerimiz vardı..
Allah gani gani rahmet eylesin.. Mekanları Cennet olsunn.. Ailelerinee Allahım sabır versin gerçekten çoo..k zorr

Hiç duymadım canım ya sabah haberlere baktım ama helikopterden düşen şehitlerimiz vardı..
Allah gani gani rahmet eylesin.. Mekanları Cennet olsunn.. Ailelerinee Allahım sabır versin gerçekten çoo..k zorr

canım bizim mahalleden şehit ağır yaralı diye duydum dün abimdenn bugünde selasını duydumm

selasını mı duydun canım sizin oradanmı şehit... allah onları korusun ya hergünümüz korku dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…