Tutabildigim kadar tutarım balım,artık halim kalmazsa tutmam Rabbim affetsin:26:
yok 30.000 tl miz evliliğimiz için çatır çatır yiyeceğimiz bi mebla
bedelli yapsın istemem ben açıkçası ... şuanki haliyle gurur duyuyorum
kız ne varsa dilimde ay pardon elimde yapmam yaa esprisindeyim kıyamam ki
Cumartesi sabahı bindirdim canım ya 2 gün oldu daha teslim olmamış mıdır ki :44: İnşallah inşallah
insan hayatta yalnızca bir kez sever diyenlerdeniz
Yanee tatlımm.. Bende istememde iştee insan yinede ayrımcılık olduğunu düşünüyorr..
herneyse sinirlenmicemm tatlımm
ayrımcılık zaten bu başka ne ki... neyse sinirlenmeyelim
Vayyyy bee yürüyünn tatlımm benimm kimm tutarr siziiiii ...
kızlarrr çokk kötüyümm çokkk.
ne zaman bitecek terör ne zaman
Yine ne oldu canım? :44:
kızlarrr çokk kötüyümm çokkk.
ne zaman bitecek terör ne zaman
Hiç duymadım canım ya sabah haberlere baktım ama helikopterden düşen şehitlerimiz vardı..sence canım yine gencecik askerr hayata gözlerini kapadıı. yaa daha 20li yaşllarda gencecikkk.yaşaması gereken birsürü şey var
ama ben biraz öncee o askerin selasını duydumm keşke duymasaydım keşkee o kadar acı verdi ki o sela bana keşke duymasaydımmm
yapma canım tertom içini ferah tut bol bol dua edelim
bu terör laneti bitmek bilmez allah sevdiklerimizi korusun sağ salim dönmeyi nasip etsin
Hiç duymadım canım ya sabah haberlere baktım ama helikopterden düşen şehitlerimiz vardı..
Allah gani gani rahmet eylesin.. Mekanları Cennet olsunn.. Ailelerinee Allahım sabır versin gerçekten çoo..k zorr
sence canım yine gencecik askerr hayata gözlerini kapadıı. yaa daha 20li yaşllarda gencecikkk.yaşaması gereken birsürü şey var
ama ben biraz öncee o askerin selasını duydumm keşke duymasaydım keşkee o kadar acı verdi ki o sela bana keşke duymasaydımmm
O kadar da değil be ablaanladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?