Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte bakın haberide bu

Van'ın Gürpınar İlçesi'nde açılan ateşte 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. 2. acı haber sabah saatlerinde Van'dan geldi. Yaralı askerlerden Ümit Akbaş'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.

Allah hepsinin belalarını versin inşallah. Rabbim fırsat vermesin o şerefsizlere !

allah rahmet eylesin
sevdiklerine sabırlar versin

yeni toplamda 2 şehit mi verdik canım.... insan bunları duyunca ne şafak attırası geliyor nede birşey yapası ya allahım sabır versin

canım bizim mahalleden şehit ağır yaralı diye duydum dün abimdenn bugünde selasını duydumm

Çok üzüldüm canımm.. Gencecikken gözlerini kpatıyorlar hayata. daha yaşıcak o kadar çok şeyi varken. Ailesini sevdiğini bırakıp gidiyorlarr ooff çok kötü oldum yaa Allahım ailesine ve tüm sevdiklerine sabırr versin

aminn canımm

Hemen git ve bize de haber ver tatlım, merak ettim şimdi, umarım kötü bir şeyin yoktur, dikkat et kendine canım benim... Eşinin sana ihtiyacı var, nasıl merak içindedir şimdi

Allahım bu mübarek Ramazan gününde bunlara sebep olanların belasını versin, şehitlerimize de gani gani rahmet eylesin... Mekanları zaten cennet...

kızlar bir şey danışacağım ne olur yardımcı olun. sevdiğimi mayısta askere yolladım bilecik/söğüt'e. 55 gün acemilik yaptı orda. Her şey çok güzeldi arıyordu soruyordu falan. 2 gün evci iznine geldi 1 ay sonra her şey yine çok güzeldi. temmuz 14tede dağıtıma geldi 1 hafta. bir takım aksilikler oldu istediğimiz gibi yaşayamadık o 7 günü babası rahatsızlandı sabahtan akşama kadar hep dükkandaydı falan neyse ama yine iyiydi. Diyarbakır/Silvan'a çıktı usta birliğimiz,cumartesi sabahı uğurladım. Daha hiç telefon almadım. Az önce fadece gördüm konuştuk biraz. Hala batmanda ktm'deymiş yarın teslim olacakmış çok sıcak falan diyor ama askerim sanki benimle çok soğuk konuşuyor gibi. yani ne bileyim hani kadınız anlarız bir yerde. 1 haftalık izindede değişikti eskiye göre. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba bilemedim ama çok kötü hissediyorum :44:

çok farklı bir ortamdalar o yüzden öyle konusuyordur emin ol. usta birligine geçip düzeni otursun yerine herşy düzelecek.

çok farklı bir ortamdalar o yüzden öyle konusuyordur emin ol. usta birligine geçip düzeni otursun yerine herşy düzelecek.

Sanki ilgisini falan kaybetmiş soğumuş gibi.. İnşallah dediğin gibidir canım çok üzülüyorum :44:

kuzum geldiimmm geç oldu ama olsun en iyi düşüncelerden biri ben esenler tarafında oturuyorum otogara yakın ama işim sultançifliğinde
Ayh kız ne güldürdü beni yaa tişört hee
artık napalım bizde burda kk 'da birsürü tişört yaparız kendimize
yok ya askerlik insanı olgunlaştırıyor ama benim askerim benim gözümde hala çocuk
urfa-siverekte yapıyor. 92/2 gitti.. şafak 397
istanbulda oturuyorum. diyarbakırlıyım
Sen tatlım?
bende istanbuldan katılıyorum yarışmaya askerim 91/3 mardinde komando 1 ay önce izne geldi 24 gün kaldı gitti alışmıştım ona 1 haftadır askeriyede piskolojisi bozuk bi halde bende 91liyim

Sanki ilgisini falan kaybetmiş soğumuş gibi.. İnşallah dediğin gibidir canım çok üzülüyorum :44:

canım benim askerimde öyledi bakma sen ona onun piskolojisi şuanda iyi değil bak benim askerim izne geldi 1 ay kaldı istanbulda geri döndü yine aynı durumu yasadık yani değişmiyor yaşadığı şehirden ayrılınca bunlara bişey oluyor

ama normal değilmi kızlar ya düşünsenize nasıl yerlerde kalıyorlar nasıl yemeklerle karşılaşıyorlar nasıl insanlarla muhattap oluyorlar ve bize anlatmadıkları nice zorlukları görüyorlar biz olsak dayanamazdık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…