selasını mı duydun canım sizin oradanmı şehit... allah onları korusun ya hergünümüz korku dolu
işte bakın haberide bu
Van'ın Gürpınar İlçesi'nde açılan ateşte 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. 2. acı haber sabah saatlerinde Van'dan geldi. Yaralı askerlerden Ümit Akbaş'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.
allah rahmet eylesin
sevdiklerine sabırlar versin
işte bakın haberide bu
Van'ın Gürpınar İlçesi'nde açılan ateşte 1 asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı. 2. acı haber sabah saatlerinde Van'dan geldi. Yaralı askerlerden Ümit Akbaş'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.
canım bizim mahalleden şehit ağır yaralı diye duydum dün abimdenn bugünde selasını duydumm
yeni toplamda 2 şehit mi verdik canım.... insan bunları duyunca ne şafak attırası geliyor nede birşey yapası ya allahım sabır versin
Çok üzüldüm canımm.. Gencecikken gözlerini kpatıyorlar hayata. daha yaşıcak o kadar çok şeyi varken. Ailesini sevdiğini bırakıp gidiyorlarr ooff çok kötü oldum yaa Allahım ailesine ve tüm sevdiklerine sabırr versin
Sağol canım.Bugün gidicem inşallah randevu aldım.Ama hala geçmedi dünkü rahatsızlıklar.
Sağol canım gidicem bugün 14.00'a aldım randevu.
Sağol canım.
Evet canım biliyorum ama ihtimal vermiyorum o duruma pek.
Bugün tutmuyorum zaten hem doktora gideceğim için hemde güçten düşmemk için.
işte bakın haberide bu
kızlarr sizinde morelinizi bozdum kusura bakmayınnn
kızlar bir şey danışacağım ne olur yardımcı olun. sevdiğimi mayısta askere yolladım bilecik/söğüt'e. 55 gün acemilik yaptı orda. Her şey çok güzeldi arıyordu soruyordu falan. 2 gün evci iznine geldi 1 ay sonra her şey yine çok güzeldi. temmuz 14tede dağıtıma geldi 1 hafta. bir takım aksilikler oldu istediğimiz gibi yaşayamadık o 7 günü babası rahatsızlandı sabahtan akşama kadar hep dükkandaydı falan neyse ama yine iyiydi. Diyarbakır/Silvan'a çıktı usta birliğimiz,cumartesi sabahı uğurladım. Daha hiç telefon almadım. Az önce fadece gördüm konuştuk biraz. Hala batmanda ktm'deymiş yarın teslim olacakmış çok sıcak falan diyor ama askerim sanki benimle çok soğuk konuşuyor gibi. yani ne bileyim hani kadınız anlarız bir yerde. 1 haftalık izindede değişikti eskiye göre. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba bilemedim ama çok kötü hissediyorum :44:
çok farklı bir ortamdalar o yüzden öyle konusuyordur emin ol. usta birligine geçip düzeni otursun yerine herşy düzelecek.
kuzum geldiimmm geç oldu ama olsun en iyi düşüncelerden biriyaa en azından şükür ki gülünecek anıları var ... sıkıntıları da çok oluyor tabii ama şuan ailesi ve kendisi dahil olmak üzere hepsi ben hayatında olduğum için hiç bişeyi takmadığını sadece gün saydığını söylüyorlar
artık napalım bizde burda kk 'da birsürü tişört yaparız kendimizeAyh kız ne güldürdü beni yaa tişört hee
yok ya askerlik insanı olgunlaştırıyor ama benim askerim benim gözümde hala çocukevet canım sultançiftliği eski adıyla
valla çok düşündüm acaba saçma salak davranır mı diye ..ama olgun davranıyor büyütücez artık napak
kızz ben de sarışınım ama olmadı şimdiiisen nerdensin bu arada
bende istanbuldan katılıyorum yarışmaya askerim 91/3 mardinde komando 1 ay önce izne geldi 24 gün kaldı gitti alışmıştım ona 1 haftadır askeriyede piskolojisi bozuk bi haldeurfa-siverekte yapıyor. 92/2 gitti.. şafak 397
istanbulda oturuyorum. diyarbakırlıyım
Sen tatlım?
Sanki ilgisini falan kaybetmiş soğumuş gibi.. İnşallah dediğin gibidir canım çok üzülüyorum :44:
canım benim askerimde öyledi bakma sen ona onun piskolojisi şuanda iyi değil bak benim askerim izne geldi 1 ay kaldı istanbulda geri döndü yine aynı durumu yasadık yani değişmiyor yaşadığı şehirden ayrılınca bunlara bişey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?