Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Genelde döndüğünde hazır mesleği olmayanlar uzman çavuşluk sınavlarına giriyor .Mantıklı da.
Annen doğru söylüyor.En iyisi ayrı düzenler.
İnşallah çok mutlu olursunuz canım .

Bugün 30lardan kurtuluyoruz
Temmuz cok uzadı,bitsin artık

temmuz a ölüümm

kimse sevmedi temmuzu yaa
onun da 1 haftası kaldı zaten
çok şükür

Temmuz bana da çok uzun geldi, normalde çabucak geçerdi, bu sene eşim yok ya uzadıkça uzar artık offf

Canım kıyamam yaaa ne zor oluyor yalnız hastaneye gitmek değil mi? Ben de eşim ilk gittikten bir hafta sonra acillik olmuştum da nasıl koymuştu, yalnız başına ağla ağla bir hal olmuştum... Çarşamba da dişimden ameliyat olucam, küçük bir şey ama işte insan en sevdiği kişinin yanında olmasını istiyor... Allahım hastalıkla uğraşanlara şifa versin...

Hiscim hoşgeldiin

Hoş bulduk canım.... İyi akşamlar kızlar

Çok zor hemde canım.Geçmiş olsun şimdiden inşallah çabucak atlatırsın.İnsanın yanında elini tutacak birinin olması kadar güzel birşey yokmuş ya.
İyi akşamlar canım, nasılsın?

Çok zor hemde canım.Geçmiş olsun şimdiden inşallah çabucak atlatırsın.İnsanın yanında elini tutacak birinin olması kadar güzel birşey yokmuş ya.
İyi akşamlar canım, nasılsın?

Evet böyle zamanda sevdiğinin desteği en önemlisi... Teşekkür ederim canım bir hafta kadar pek bir şey yiyemeyeceğim ama napalım, olsun bitsin de kurtulayım istiyorum bir an evvel... Nasıl olayım canım yaaa... İç güveysinden hallice işte... Sen nasıl oldun canım?

Olsun canım iyileşince dişin bol bol yersin
Biraz daha iyiyim şimdi.Eşimin sesini duymak yetti.
Şimdi biraz daha iyiyim canım ağrım dindi.Fırsattan istifade yatıcam şimdi.Yoksa uyutmuyor o ağrı.
İyi geceler canım
​kendine iyi bak

Evet öyle olacak inşallah, iyileşeyim bol bol yicem Hadi iyi geceler canım sana hayırlı rüyalar...

Genelde döndüğünde hazır mesleği olmayanlar uzman çavuşluk sınavlarına giriyor .Mantıklı da.
Annen doğru söylüyor.En iyisi ayrı düzenler.
İnşallah çok mutlu olursunuz canım .

amin canım benim teşekkür ederim güzel dileğin için

Kızlar yarın tayin isteyeceğim, ne olur dua edin de çıksın bu sefer, çok sıkıldım.... Ramazan mübarek gün sizin yapacağınız dualar kabul olur belki.... :26:

Teşekkür ederim canım, günde 4 buçuk saatimi yollarda geçirmekten bıktım, 4 yıldır işkence gibi artık inşallah çıkar....

haklısın hayatım trafik işkence
inşallah tayinin çıkar rahat bir yere konuma düşersin en azından trafiğe takılmazsın 34:

haklısın hayatım trafik işkence
inşallah tayinin çıkar rahat bir yere konuma düşersin en azından trafiğe takılmazsın 34:

Amin canım teşekkür ederim...

Bizim kızlar nerede yahu, şafak atacak hani nerede kaldınız

Selam canım nasıl oldu moralin.... :44:

kötü çok çok kötüüü

biraz önce birsürü insan toplanmış "fatih uyuma şehidine sahip çık diye" yoldan geçiyorlar hatta bizim evin önünden ben hiç bişey yapmadan evde oturuyorummmm nasıll oluyim ki canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…