kötü çok çok kötüüü
biraz önce birsürü insan toplanmış "fatih uyuma şehidine sahip çık diye" yoldan geçiyorlar hatta bizim evin önünden ben hiç bişey yapmadan evde oturuyorummmm nasıll oluyim ki canımmm
kötü çok çok kötüüü
biraz önce birsürü insan toplanmış "fatih uyuma şehidine sahip çık diye" yoldan geçiyorlar hatta bizim evin önünden ben hiç bişey yapmadan evde oturuyorummmm nasıll oluyim ki canımmm
Ben de bugün haberleri izlerken çok kötü oldum.... Çok canımızı yaktılar öyle böyle değil... Şu mübarek günde nasıl ödeyecekler bunun bedelini... Hepsi de gencecik hangi birine üzülelim bilemedim... Hele Türkçe Öğretmeni olan meslektaşıma çok üzüldüm çok... Öğretmen olarak atanamayınca teğmen olmuş, yazık yaa ekmek parası işte... Sonra da şehit ol ne acı... Ama herkes o kadar duyarsız ki canım.... Sanki çok alıştırıldık ölümlere... Katliamlara....
bak böyle yapma canım tertom benim psikolojin bozulacak iyice
içini ferah tut diyorum bol bol dua edelim askerlerimizin duaya ihtiyacı var yapacak başka bir şey yok ki
toparlan biraz lütfen tatlım allah korusun tüm askerlerimizi
çokk canımm çokkk insan bu kadar yakınına gelmeden anlayamıyormuş anlıyor ama çok değil ben bugün neyin ne olduğunu çok iyi anladım.
bugün onalr öyle yoldan geçti bn dayanamdım ağlamaya başladım o andada ali aradı ve ona da ağladım hatta yıldönümümüzde ağladımmmnye yaptım ben bunu onu nye üzdümmm o kadar kötüyüm ki şuann
Moralini yüksek tut canım, Allaha şükret, sevdiceğinle konuşabiliyorsun Allaha şükür ki sağlığı yerinde ve sağ salim dönecektir, buna inan... Diğer konuşmanız da morali yüksek vaziyette konuşursan telafi edersin canım, o da az çok anlamıştır ruh halinden, kolay değil....
yok be canım oda bugün ayrı bi odundu anlamadım salak salak konuştu iyice sinir etti beni sen o çocuğu tanıyomusun neden ağlıyosun diyo. farklı şeyler arıyo altındaa
He he boş versene klasik erkek kıskançlığı canım.... Olur o kadar... Benimki de yapıyor bazen öyle şeyler... Gülüp geçiyorum artık alıştım .... İlişkimizin başlarında yaptığı garip kıskançlıkları saysam roman olur.... Zamanla hele de evlendikten sonra azalıyor bunlar merak etme....
inş azalır canım bana bigün "evlenip kucağına o bebeği verene kadar benim içim rahat etmicek" dedi çok sibir oluyorum şu tarz sözlere ne yani nee 3 yıldır yapmamışım bundan sonra mı yapcam bundan sonra mı aldatcam ben onuu
O tarz söylemleri olduğu zaman ben de onu gafil avlarım, söylediği sözleri kıskançlığa yorarım, sonra da güler geçeriz, alıştık artık yaaa... Konu aldatır aldatmaz olayından çok, fuzuli kıskançlık işte canım...
öylee valla canım ama üzdüm onu bugün daha da üzüldümm
Yarın alırsın gönlünü canım o da senin gönlünü alır sonra gelsin aşk
inş canımm yarın belki mektubum ulaşır eline de düzelir aramızz
Çok oldu göndereli canım yaa kesin yarın ulaşır artık merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?