Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de bugün haberleri izlerken çok kötü oldum.... Çok canımızı yaktılar öyle böyle değil... Şu mübarek günde nasıl ödeyecekler bunun bedelini... Hepsi de gencecik hangi birine üzülelim bilemedim... Hele Türkçe Öğretmeni olan meslektaşıma çok üzüldüm çok... Öğretmen olarak atanamayınca teğmen olmuş, yazık yaa ekmek parası işte... Sonra da şehit ol ne acı... Ama herkes o kadar duyarsız ki canım.... Sanki çok alıştırıldık ölümlere... Katliamlara....

bak böyle yapma canım tertom benim psikolojin bozulacak iyice
içini ferah tut diyorum bol bol dua edelim askerlerimizin duaya ihtiyacı var yapacak başka bir şey yok ki
toparlan biraz lütfen tatlım allah korusun tüm askerlerimizi

çokk canımm çokkk insan bu kadar yakınına gelmeden anlayamıyormuş anlıyor ama çok değil ben bugün neyin ne olduğunu çok iyi anladım.

bugün onalr öyle yoldan geçti bn dayanamdım ağlamaya başladım o andada ali aradı ve ona da ağladım hatta yıldönümümüzde ağladımmm nye yaptım ben bunu onu nye üzdümmm o kadar kötüyüm ki şuann

buna göz yumanlardaa allahtan bulsunlar inşş. rabbim kimsenin hakkını yerde koymazz benim hakkım haram zıkkım olsun. oruçlu ağzımlada edebildiğim kadar beddua edicem o şerefsizlere. bunca insanın hatta oruçlu insanın ahını aldılar bedduasını aldılar. insanlara gözyaşı döktürdüler kendileri bin beter olsunlar inş.

çokk canımm çokkk insan bu kadar yakınına gelmeden anlayamıyormuş anlıyor ama çok değil ben bugün neyin ne olduğunu çok iyi anladım.

Moralini yüksek tut canım, Allaha şükret, sevdiceğinle konuşabiliyorsun Allaha şükür ki sağlığı yerinde ve sağ salim dönecektir, buna inan... Diğer konuşmanız da morali yüksek vaziyette konuşursan telafi edersin canım, o da az çok anlamıştır ruh halinden, kolay değil....

Şafak 394

Rabbi askerlerimizin ve bizim yanımızda olsun inşallah. Ülkemizi bölmek isteyen, kardeşi kardeşe kırdıranlara fırsat vermesin şu mübarek günlerde. Daha fazla yüreklerimiz yanmasın artık.

yok be canım oda bugün ayrı bi odundu anlamadım salak salak konuştu iyice sinir etti beni sen o çocuğu tanıyomusun neden ağlıyosun diyo. farklı şeyler arıyo altındaa

yok be canım oda bugün ayrı bi odundu anlamadım salak salak konuştu iyice sinir etti beni sen o çocuğu tanıyomusun neden ağlıyosun diyo. farklı şeyler arıyo altındaa

He he boş versene klasik erkek kıskançlığı canım.... Olur o kadar... Benimki de yapıyor bazen öyle şeyler... Gülüp geçiyorum artık alıştım .... İlişkimizin başlarında yaptığı garip kıskançlıkları saysam roman olur.... Zamanla hele de evlendikten sonra azalıyor bunlar merak etme....

inş azalır canım bana bigün "evlenip kucağına o bebeği verene kadar benim içim rahat etmicek" dedi çok sibir oluyorum şu tarz sözlere ne yani nee 3 yıldır yapmamışım bundan sonra mı yapcam bundan sonra mı aldatcam ben onuu

Atsın Şafaklar Kızlar
:92: 24.07.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

…111 iwran…

...116 eti_cin...

...124 EmrEsra…

…129 seker…

...130 esraburak...

...134 celinees...

...134 romromela...

...135 gizem4191...

...137 acbn...

...184 okyanus1...

… 188 denizgzr…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...212 _CeyDa_...

…212 cerenbayram…

…212 huzursuz01…

...214 pamuksekerr32...

...214 yesim. ...

...214 p_i_n_a_r...

...216 flores…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…252 eliif59…

…257 cnmsın64…

…299 fatihatice03…

…299 duygum…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…300 superisiii…

…300 bOniTO…

…301 DerinSu…

…301 kubra17…

…301 aalis…

… 303 omerabia…

…303 yener_tugba…

…306 goqce…

…306 ErreS…

…324 SeNLeYM…

…380 H_İ_S…

…392 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…394 Brrk…

...394 OZGEGURUR

...394 esraa42

…396 Kayra95...

…396 buket1811…

…396 iboebru….

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...401 kelebekd ...

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

O tarz söylemleri olduğu zaman ben de onu gafil avlarım, söylediği sözleri kıskançlığa yorarım, sonra da güler geçeriz, alıştık artık yaaa... Konu aldatır aldatmaz olayından çok, fuzuli kıskançlık işte canım...

öylee valla canım ama üzdüm onu bugün daha da üzüldümm

Her telefon çaldığında kalbimin istemsizce heyecanlanmasından, sonra da hüsrana boğulmasından yoruldum artık....

Şafak 380

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…