inş canım bugün sbah 10 civarında dağıtıcıya verilmiş ama başka kayıt yok umarım yarın ulaşır. canım sen gönderdin dimi daha önce:44:
Ben eşime göndermedim hiç, ama çok fazla aps yolladım başka yerlere, hepsi de ulaştı, seninki de ulaşır merak etme....
canım ulaşırda şeyi merak ediyorum hani askeriyede mektuplar önce kontrol ediliyo ya o ne kadar sürüyo mektup geldiği gn hemen kontrol edip veriyolarmıki bi kaç günde orda mı bekliyo kafam karışıyo :44::44:
Vallahi hiç bilmiyorum sanırım bu bulunduğu yere göre değişir, ben zaten bu yüzden göndermiyorum eşim pek özel şeylerimizin başkaları tarafından görülmesinden hoşlanmaz, sevgiliyken gönderdiğim mektubu annesi okumuştu da kıyamet koparmıştı, kavga etti annesiyle artık ben girmiştim araya.... O yüzden hiç göndermeyi düşünmüyorum ama doğum gününde kargo göndermeyi düşünüyorum, onu da incelerler mi bilmem....
canım benim çıkmam lazım kusura bakma yarın yine görüşürüzzz öptüm kocamann
kargo giriyomu ki askeriyeye yaa ben onu düşünüyorumm:44:
Canım konunuza tam dahil olamadım önceki yazılanları okumadığımdan ama kargo ile ilgili soruna kendi yöntemimizi önerebilirim.
Benim sevdiceğim de askeriyeye hiçbir şey göndermemi istemedi askerlik boyunca.Ben bir şey göndereceğimde bulunduğu yere en yakın kargo şubesine gönderdim göndereceğim şeyi çarşısı olan güne denk getirdik o şekilde aldı kendisi.Hediyelerimiz olsun başka şeyler olsun bu şekilde ilettik kendisine ben de ailesi de.Cumartesi çarşıya çıkacağı zaman ben cuma dan veriyordum kargoya cumartesi çıktığında alıyordu.Böyle yapabilirsiniz.
Kızlar yarın tayin isteyeceğim, ne olur dua edin de çıksın bu sefer, çok sıkıldım....Ramazan mübarek gün sizin yapacağınız dualar kabul olur belki.... :26:
Hımm aslında onu da düşündüm çok mantıklı ama işte bazen kitliyorlar ya çarşıyı askeriyeye belli olmuyor... Bir de ben normalde göndermeyi düşünmüyorum hiç bir şey ama doğum gününde süpriz yapmayı düşünüyordum o yüzden, ama daha çok var o zaman kadar bir hal çaresine bakıcaz artık
Dularım seninle canım inşallah olur,il dışına mı tayin isteyeceksin?Nereye?
Evet ama kargo bekletir alana kadar öyle bir şey olduğunda şubeyi arayıp durumu söylerseniz..
Biz artık kargo işinde uzman olduk uzaktan sevdik böyle oldu.Kargo sağ kolumuz.
Yok canım yaa 4 yıldır il içi istiyorum çıkmıyor, evimle okul arası çok uzak günde dört buçuk saatim yollarda geçiyor, evime yakın olmasa da olur tek otobüsle gidebileceğim bir yere çıksın tayinim yeter, zaten bu sene de çıkmazsa artık eşim gelince şehir dışına isteyeceğim... Yoruldum artıkTeşekkür ederim bu arada...
Kargo gerçekten süper bir şey uzakta olanlar için... Aslında senin dediğin gibi çarşı izninde alsa daha iyi olur sanki yoksa ordaki asker arkadaşları dalga falan geçiyorlarmış böyle durumlarda öyle duydum ben başkalarından.... :44:
Öyle de zor ya zaten okuldan zihnen yorgun dönüyorsun bedenen de dönünce insan çok bitkin oluyor.Ben iki yıldır kendime diyorum evli olsaydım üstesinden nasıl gelirdim diye.
Umarım olur..
Şehir değişikliği de yapmak kolay bir durum değildir.Eşin açısından problem olmaz mı şehir değiştirmeniz kendisi de kamuda mı çalışıyordu?
Aynen çok fazla kullanıyoruz mecburen keşke mecbur olmasak da yan yana olsak...
Dediğin gibi benim askerim de o yüzden istememişti o da şahit olmuş böyle nahoş durumlara istemedi bizde böyle yaptık işte.
Özel bir şey de göndersek onlar çarşı dönüşü girerken bir şekilde kontrolü geçerler ama askeriyeye direk göndersek kimbilir kaç kişinin elinden geçip onlara ulaşıyor.
Evet çok zor canım yaaa biz bir de eve de iş getiriyoruz, iyice yorgunluk oluyor, o yüzden bebek bile düşünemedik hiç, kaç tane öğretmen arkadaşım yolda bebeğini düşürdü çünkü :26: Tayinler de öyle kolay değil, şehir dışı daha kolay çıkıyor şehir içinde şansımız hiç yok gibi neredeyse... Eşim kamuda değil özelde çalışıyor ama yapacak başka bir şey kalmazsa artık taşınacağız zor da olsa zaman ne gösterir bilinmez...
Haklısın en iyisi çarşıda alması, süprizin bir anlamı kalmayacak ama yapacak başka da bir şey yok ne yapalım el mahkum
Haklısın canım umarım hayırlısı olur hakkınızda...
Bu arada ben senin ismini bilmiyorum,eğer açıklamanda sakınca yoksa isminle hitap etmek beni sevindirir.Özge ben tickerimda da yazıyor gerçi de mini tanışma olsun..
Bu sürecin süprizleri de böyle oluversin önümüzde daha çok süprizler var allahın izniyle.
Bizimde 28 Temmuz yıl dönümümüz 3. yılı geride bırakacağız,30 Temmuz da teskeremiz en büyük hediyemiz o oldu ama ben süpriz hazırlayamadım sevgilime bu aralar çok depresif zamanlar geçirdim askerlik sıktı şafak sıkıştırdı üzüldüm bir şeyler yapmadığıma ama bu kezlik böyle olsun hiç enerjim kalmadı ne kendime ne etrafıma.:26::26:
Doğrudur canım yaa benim bile enerjim gün be gün tükeniyor, halbuki daha çok başındayız, sona doğru ne olur bilemem.... Sen de geldikten sonra yaparsın bir şeyler, sıkma canını, zaten teskereyi alması dediğin gibi en büyük hediyeniz... Yan yana olunca enerjin de gelir hemAslında biz normalde özel günlerimizde çok da özel şeyler hazırlamayız birbirimize, yan yana olmak en güzel hediye diye ama işte askerlik olunca moralini düzeltmek adına içimden bir şeyler yapmak geliyor... Sanırım buna ihtiyacı var... hesna bu arada ben, canım memnun oldum
Selam kızlarrrr, tertibim gözlerim kamaşıyor 6 gün yazıyor orda
1yıl 3 ay yazardı hey gidi günler ..
91/2 lerin eğlencesi vardı yarından itibaren başlıyor terhis durumları..
İnan şu 15 ayda Özge kendin için ne yaptın? diye bir soru yöneltseler ciddi ciddi düşünürüm cevabını çünkü sanıyorum ki yapmadım..
İyi bir şey değil aslında ama ruhum çok huzursuzdu evden okula okuldan eve gidip geldim sadece başladığım şeylerin devamını getiremedim falan benim için çok eksik bir süreç oldu aldı götürdü 14 ayı yani hiç bir artısı olmadı belki hasret yaşayınca kıymet bilinir falan derler ya zaten uzaktık o açıdan da değişiklik olmadı.İnsan hayatının 14 ayı nasıl sömürülür sorusunun ayaklı cevabıyım.
Neyse ki bittim inşallah telafi ederiz bu yitip giden zamanı en iyi şekilde.
Haklısın orada sevinmelere ihtiyaçları var değer verildiklerini hissetmeye ve söylemeden edemeyeceğim çok şanslısın askerin dönüşte evine gelecek evinize...Ben şimdi içten içe üzülüyorum biraz da kıskanıyorum galiba ailesinin yanına gidecek o kadar hasret çektik yine aynı diye.Keşke benim askerim de bizim yuvamıza dönseydi.
Bende çok memnun oldum Hesna.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?