Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet cidden mallarına çok düşkünler..
Benim kızın da tasmalarıyla yatağı çok kıymetlidir havlusunun yerini bilir sevdiği kişilere getirir önüne koyar kendince bir sevgi gösterisi sanırım.
Öten bir hamburger aldık ona oyuncak ötünce korkuyor ötmesin diye nasıl nazik taşıyor dişlerini geçirmeden o anını görmek lazım cidden.
Temizlik durumu iyiymiş bak kendini yalatıp kendi yalamıyor he,güldüm buna.
Bir de kedilerin en bayıldığım durumlarından biri anlam veremedikleri şeyleri patileriyle keşfetmeye çalışmaları pat pat vuruyorlar patileriyle evirip çeviriyorlar o şapşal hallerini izlemeyi çok seviyorum.
Kesinlikle onların olmadığı yer çok eksik kalıyor çocukluğumdan bu yana evimizden hayvancıklar hiç eksik olmadı bundan sonra da olmaz herhalde..

Sen hep sabahlıyor musun böyle bu arada?Ben sahura kadar bekliyordum ama sonrasında yatıyordum sohbetimizi bölemedim.Çok keyif aldığımı söylemeden edemezdim.

He he güzel pozisyon sergiliyorlar evet kediler.... Ben de bir yere dikkatlice daldıkları sırada çıkan bir sesten ya da hareketten aniden korkup havalara fırlamalarına bitiyorum

Aslında sahurdan sonra kesin uyuyorum ama muhabbeti sevdiğim için bölmedim bir, ikincisi sisteme girmeye çalışıyorum atama formunu doldurmak için ama hata verip duruyor ben de inadına yineliyorum, sanırım pes edip sabah 10 gibi başvuruda bulunacağım :44: Evet keyifli sohbet bu arada gerçekten

Sonunda açıldı sistem...

Aşağıdaki 3 ziyaretçi kim acaba... Çok mu merak ettim ne

Evet dediğiniz anlar da gerçekten görmeye değer.
Umarım sabah 10 da yapacağınız başvuru kabul görür.Güzel haberleri alırız sizden.
Ben de daha fazla duramayacağım sanırım vücudum şikayet etmeye başladı yatağa git diye.
İyi uykular görüşmek üzere
Hoşça kalın....

Ah iyi sabaha kalmamış işiniz,hayırlısı olsun..
Bazen konudaki üyeden çok ziyaretçi oluyor o zaman bende merak ediyorum.

Evet meraklı yaratıklarız vesselam... Hadi iyi geceler ben de yatacağım şu başvuruyu yapayım, sonra haberleri veririm inşallah hayırlı olur... İyi sabahlar zira artık gece kalmadı

Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.

İnanamıyorum yaa

pismillah
ne oldu güzel topikcikimize ola

Issız sokaklarında yürürken bir şehir ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir
Gördüğün bütün yüzler bir birine benzer
Gün geçer yaraları silerse zaman siler

2 1 1

şafak 183 şükürler olsun rabbim bütün askerlerimi korusun

merhaba kızlar.bende aranıza yeni katıldım.benim askerim şuanda ıspartada usta birliği şırnak/silopiye düştü.nasıl bi yer oldugu hakkında bılgısı olan varmı acabaa?

merhaba kızlar.bende aranıza yeni katıldım.benim askerim şuanda ıspartada usta birliği şırnak/silopiye düştü.nasıl bi yer oldugu hakkında bılgısı olan varmı acabaa?

merhaba canım hoşgeldın aramıza 92/2 sanırım askerın benım nişanlım da şırnakda değil ama doğuda yıne de canım usta bırlığıne gıdelı henuz 22 gun oldu bu topıkde bızden daha tecrubelı asker yarenlerı var onlarda sana bilgi vereceklerdır muhakkak ama benım tek solıyebileceğim acaba ıyımı koyumu dıye hıc dusunerek kendınızı uzmeyın oraya gıdıp gorunce askerın ancak o zaman anlaşılır doğu batıdan cok daha rahat derler hep sen canını sıkma

Kızlar yazmıstım ama sıtenın azızlığıne ugradı yazdıklarım nişanlım arefe gunu Allah nasıp ederse ızıne gelıyo 14 gun yanımda İnşallah darısı basınıza.. :)
Mehtap 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…