Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle yapayım canım benim simlerle süsleyim...
Kendisine beğenileri ileteceğim,mutlu olur beğenildiğine yavrucummm.

Haydi bakalım hayırlı sahurlar diyeyim,davulcu amca bizim eve yaklaşınca benim köpüşüm ayaklarıma dolanıyor hemen davul fobisi var.Amcamız yaklaşıyor bende gidip miniğime sarılayım.

İyi sabahlarrr....

12 gün sonra izne geliyor canım o zamana yapıp hediye edeceğim tabii paylaşırım (.................

Güzel bir süpriz olur kendisine,mehtabınız da yakınmış sevindim...

özlemcim sen nişanlımsıın canım??

Nişanlıyız diye diye kendimizi de inandırdığımız bir nişanlılık durumumuz var evet.
Canım aileler arası bir nişan töreni yapmadık,askerlik sonrasına bıraktık.
Şimdi işte yavaş yavaş onunda zamanı geliyor.

Heh o kadar sahur dedik, doğru düzgün hiç bir şey yiyemedim, bol su içtim ama, yarın da çalışmam var inşallah açlıktan ölmem

Yavrum senin köpüşün mü var, korkar tabii yaa davulcu amcadan, Allahtan bizim buraya gelmiyor davulcu yoksa bizim de iki kedimiz var, biri çok tırsık, orayı burayı yırtardı

Evet canım benim dünya tatlısı bir yelken kulağımız var.
Kendisi 4 yaşında.

Davulcudan çok korkuyor davul sesinden saklanır hemen ayaklarımızın altına biz yoksak altına girebileceği ne varsa girer çıkmaz ses geçene kadar.Aşamadık bunu genelde de biraz korkak yapısı var zaten.
Kedilere de bayılırımmmm
Kedimiz de vardı ama kaybettik onu,şimdi iki kuş bir köpüşümüz var.

Kızlar bu arada az önce albümleri dolaşırken bir arkadaşın çok önemli bir paylaşım yaptığını gördüm ve buraya da taşımak istedim,
sigara deneylerinde hayvanların kobay olarak kullanılmasına karşı çıkmak için bir imza kampanyası.Zaten ne yazık ki insanlığın bir çok şey için katlettiği hayvanlar var ve önüne geçilmeye çalışılsa da...
Bu saatte nasıl ifade edeceğimi de bilemedim çünkü hassasım bu konuda.
Site yabancı ama inceleyin Türkçe'ye çevriliyor zaten.
Fotoğraflar var çok üzücü.İmza atarak en azından duyarsız olmadığımızı gösterelim.
Ben imza kısmına telefon numaramı yazmadım çünkü zorunlu değil,e mail isim soy isimle imza kampanyasına katılabilirsiniz.
Teşekkür ederim duyarlılığınız için.
İnsanlığın zevkleri için masum canlar katledilmesin!

Home | Animals Don't Smoke | peta2.com
Link burada.

Ayyy kıyamam ona ben... Yazık ne sanıyor acaba davulcuyu Kedileri bilirsin zaten buluttan nem kapıp korkarlar...
En çok elektrikli süpürgeden korkuyor benimkiler....

Sarman olan ASİL, tekir olan YEŞİL

İkisi de mükemmeller hele Yeşil, Vaşakları andırıyor yandan olan fotoğrafında...
Gıdılarından okşayın benim için de mırlamalarına bayılıyorum.
Uzun ömürlü olsunlar.

Hımmm o zaman kutup ayılarını da unutmayalım... Murat Boz un seslendirdiği videoyu izleyin, içiniz acıyacak... sonra da imza atabilirsiniz arkadaşlar... Bu topik yeri değil ama konu açılınca bir faydamız olsun dedim.

Kuzey Kutbu'nu Kurtar | Greenpeace

İkisi de mükemmeller hele Yeşil, Vaşakları andırıyor yandan olan fotoğrafında...
Gıdılarından okşayın benim için de mırlamalarına bayılıyorum.
Uzun ömürlü olsunlar.

Evet onlar benim yoldaşım yaa onlar da olmasa nasıl dayanırdım bu hasrete bilmiyorum, beni oyalamayı iyi beceriyorlar... Bol bol okşarım olur... Mırlamaları ayrı terapi zaten... Teşekkür ederiz

Kesinlikle unutmayalım...
Ben imzamı attım.
Burada birbirimiz için faydalı paylaşımlarda bulunuyoruz neden onlara da faydalı olmak için küçük bir şey yapmayalım ki..
Eminim kızların hepsi katılacaktır düşüncemize.

Elbette ki katılacaklardır, bu kadar sevgiyle ve sabırla askerlerini bekleyen yarenler sanmıyorum ki duyarsız olsunlar... Faydalı olan her şeye açığız...

Evet onlar benim yoldaşım yaa onlar da olmasa nasıl dayanırdım bu hasrete bilmiyorum, beni oyalamayı iyi beceriyorlar... Bol bol okşarım olur... Mırlamaları ayrı terapi zaten... Teşekkür ederiz

Kesinlikle bambaşkalar..
Ben üzgün olduğumda miniğim hemen anlar ve yanımdan ayrılmaz başını sürter çeşitli şebekliklerde bulunur ve beni gülümsetmeyi başarır.
Koşulsuz sevgi sadece onların dünyalarında var bunu bana her gün gösteriyor.

Evet hemen hissediyorlar yaaa üzüntüyü derdi, ben bir keresinde çok hasta olmuştum yataktan kalkamadım iki gün, ASİL sadece mama ve tuvalet için kalktı yanımdan, onun haricinde hep ayak ucumda yattı, nereden anlıyorsa :26:

Kediler bu konuda çok hisliler kesinlikle köpeklerde öyle ama kediler hastalığa karşı cidden hassaslar.
Teyzem brusella hastalığına yakalanmıştı ve bizde kalıyordu çok kötü günler geçiriyordu kaybettiğimiz kedimiz inan yatağının köşesinden inmiyordu gözünün içine bakıyordu.Teyzem iyileşene kadar o da dediğin gibi ihtiyaçları için ayrılıyordu yanından..
Şimdi sıcaktan taşa bir yayılmış ki kıyamam gidip benekli göbeğini mıncıklayacağım dayanamayıp.
Sıcak çok etkiliyor hep yatıyor yemesi de azaldı su içip uyuyor biraz serinlese de onlar da rahat etse..

Evet kediler çok hisli gerçekten... O yüzden çok seviyorum onları Hadi git mıncıkla bakayım uyansın Benimkiler ne kadar sıcak olursa olsun seviyorlar yatak üstü yatmayı, ben uyumadığım zamanlar bol bol uyuyorlar, tam ben yatacağım bu sefer oynamak için kalkıyorlar, iki tane olunca birbirleriyle kovalamaca oynuyorlar, ben de beni uyutmuyorsunuz diye kızıyorum kapıyı kapatıyorum Tabi sabah kıyamayıp tekrar açıyorum kapıyı geliyorlar bu sefer kendilerini sevdirmek için

Çok tatlıdır o halleri ya...
Bizimki de kışın benim yatağımın köşesinden inmez bir de eşyalarına çok düşkündür minderi var onda yatar yazın da neresi serinse oraya kuruyor tezgahı.Bende viledayla bol bol siliyorum yerleri o gidip yatıyor..
Bazen gel benimle yat buraya gel çabuk diyorum seviyorum onunla uyumayı gelir biraz yatar beni uyutur gider. Bizim de böyle bir ilişkimiz var işte.

Malları kıymetli oluyor evet... Biz o kadar önemsemiyoruzdur yani...

Bir de ASİL çok titiz bir kedidir, su kabında toz olsun içmez, çeşmelere dadanır, ben bile sevsem fark etmez, sevildikten sonra sevdiğimiz yerleri yalar temizler YEŞİL in onu yalamasına izin verir ama kesinlikle kendisi onu yalamaz, kendisinden başkasını yalamaz o kadar ki temizlik manyağı Geçen annemler tuvalet kabının olduğu balkonu kapatmışlar yanlışlıkla, yazık gitmiş tuvalet deliğine yapmış tuvaletini, çok güldüm sonra da halbuki hiç tuvalete yapmasına alıştırmadım... Böyle güzel anılar yaşatıyorlar işte bize o yüzden seviyorum çok, onlar olmasa eksik kalıyor sanki bir çok şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…