Evet tatlım 6 yazıyor +1 gün hemde.
Ne günlerdi ne günler geriye bakmak dahi istemiyorum şuan bir film şeridi geçti de gözümün önünden Hesna arkadaşımıza cevap verirken düğümlendi bir şeyler boğazımda.
Bizimkinlere de Çanakkale turu attırdılar geçen hafta askerlikleri bitiyor diye 91/2 ye fotoğrafları merakla bekliyorum göremedim de.
Bakalım sevdiceğime bir ritüel yapacaklar mı gidiyor diye,komutanlar pek üzgünlermiş ama erlerini bilemiyorum..Son günlerimiz hala görüşemiyoruz ki telefonda paylaşalım..Sabıırrr
Ben de nişanlıyken 3 yıl ayrı kaldım sevdiğimden, o zamanlar kendim için hiç bir şey yapmıyordum, ayrıca ailemden de uzaktım, yalnız yaşıyordum küçük bir ilçede, evden işe işten eve derken psikolojim bozuldu, bir yandan hasretlik, bir yandan ilgi bekliyorsun çok değişik karman çorman bir duygu, her akşam kafamı duvarlara vururdum, sinir krizi geçirirdim, açıkcası ailem de çok aşırı arayıp sormazı, nişanlım bir gün aramasa ona patlardım, ne kadar çok kavga ederdik o zamanlarda, ayrı kalmak hiç bize yaramamıştı, ama bu ayrılığımızda içimden hiç bir şey gelmiyorsa da kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum az çok, tek yaptığım kendime bir meşguliyet sosyallik bulmak fazlası değil, çünkü ben kendimi mutlu edersem eşimi de mutlu ediyorum bunu çok iyi biliyorum, benim sesim bozuk çıktığında eşim çok üzülüyor, yine nişanlılık dönemindeki hallerime döneceğim diye çok korkuyor, ben de hep güzel şeylerden bahsetmeye gayret ediyorum, onun da moralini yüksek tutmak için... O yüzden kendin için bir şeyler yapmalısın muhakkak, bunu sadece kendin için değil sevdiklerin için de yapmış olursun...
Evli olmanın çok güzel yönleri var, ama burada önceden de belirttiğim gibi keşke nişanlıyken gitseydi de şu anda bu sorunları yaşamasaydım diye ama yapacak bir şey yok olan oldu, ama artı yönleri dediğim gibi çok, evci izinleri, izinlerde evimize gelmesi ya da benim ona gitmem, ailesinden çok benimle zaman harcayacak olması falan çok olmulu yönler, ona rağmen yine de ailevi problemler çıkıyor, sizin sevgili olarak işiniz çok daha zor, paylaşmak zorunda kalmak hem de onca hasretlikten sonra katlanılmaz... Umarım gelir gelmez hemen evlilik hazırlıklarına başlarsınız, çok uzatmadan kavuşursunuz artık birbirinize... Çünkü buna ihtiyacınız var...
Şükür bu günlere geldik canım bak terhis olacaksınız yakında .. Hayırlı olsun canım şampiyonluk turuda atmışlar
Ya gerçekten inanamıyorum Özge neler konusurduk seninle sabahlara kadar bu şafak nasıl bitti ya
İlk paragrafında kendimden çok şey gördüm inan...
Sosyalleşmek ne kelime asosyalin teki oldum kimseye katlanamaz oldum ve bahsettiğin gibi nazımız birbirimize geçtiğinden yine birbirimizin üzerinde dağıttık stresimizi.Geçici şeylerdi geçti bitti işte ama kendim için ben için gerçekten bomboş bir zaman dilimi oldu.Gerçekten asker beklemek büyük fedakarlık çünkü çok büyük çaresizlik.Bu çaresizliğin burnumu sızlattığı gecelerin tarifi yok..Rafa kaldırmak istiyorum askerliği geçip gitsin çıksın hayatımızdan yeter.Yanıma kalan sevdiğim adam olsun.
Evet dediğin gibi sizin için özlem daha ağırdır masandan yatağından koltuğundan eksildi sevdiğin adam hayat arkadaşın anlıyorum sizin de son ayrılığınız olsun bu süreç bitince bir daha mesai saatleri dışında hiççç ayrılmayın inşallah.
Askerlikte evlilik üzerine çok bir paylaşım yapamadık ne yazık ki çünkü önceliğimiz değişti mecburen,şimdi gelince çalışmalara başlarız kısmetse bakalım heyecanlandırıyor beni de bunlar.Ben bir 14 ay olmasa da 12 ay evlilik şafağı sayarım herhalde..Şafak yapıştı gitmiyooorr...
Madem bu kadar stresli geçti bu meret kaldırıp at kafandan, hayatından sanki yaşanmamış gibi, ben de attım eski günleri artık hiç acıtmıyor, sırada hangi günler var bilemem, 4 yıldır hiç ayrılmadığım, sürekli evimin bir parçası, hayatımın en büyük desteği olan eşim şu an yanımda yok, benim için çok zor evet ama içim rahat en azından diyorum ki doğuda falan değil, öyle olsaydı, eski günler beni beklerdi yine, belki daha fazla psikolojimi bozardım çünkü iyi tanıyorum kendimi...
Canım evlilik şafağı saymak daha ayrı güzel, askerliğe benzemez, geç olsun güç olması, içinde uhde kalacak hiç bir şey olmasın, evlendikten sonra keşke diyeceğin hiç bir şeyin olmasın, hazırlıkların heyecanına bırak kendini, çünkü evlilik hazırlığı çok güzel bir duygu, ki biz tam anlamıyla yaşayamadık bu heyecanı ama yine de çok güzeldi... Umarım her şey gönlünce olur...
Aynen öyle yapacağım canım okuduğum bir kitap gibi kitaplığa kaldıracağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.
Daha az sayfalılarını okumalarını önerebilirim ancak.
Bizimde batı da oldu ama çok çetin şartlarda oldu kendi de dedi doğuda olsaydım daha iyiydi diye insan işte bilemiyor..
Haklısın bitecek inşallah sağ salim kaldığınız yerden aynen devam.
Bence de öyledir çeyiz işine giriştim geçen yıl çok keyifli her şeyi hayalini kurarak almak araştırmak adeta bir hobi gibi..
Bak demin haksızlık etmişim kendim için bir şey yapmadım diye,ikimiz için bol bol çeyiz aldığımı unutmuşum.
İnşallah her şey yolunda ve keyifli gider bir tümsek daha uzak olmamız bu işte de nasıl olacak diye düşündürüyor ama askerliği atlattıysak bunu hayli hayli üstesinden gelebiliriz herhalde.
Nasılsa öğrendik kriz masası nasıl kurulur,nasıl yönetilir.
Hepimizin gönlünce olsun inşallah aynı şeyleir yaşadığım tüm arkadaşlarım için hep aynı dilekte bulunuyorum.
lap dıye daldım konuya merhaba bu arada hepınıze ..:)
Merhaba hoş geldin Kelebek...:13:
Nasılsın?
Biz de daha az sayfalı olur diye evlendik ama uzun bir roman çıktı karşımıza, ne umduk ne bulduk
Evet ne bekleyeceği belli değil, askerlik bu sonuçta, şimdilik içim rahat diyorum,bir sorun olursa o zaman karartırım enseyi
Kesinlikle askerlik bittiyse, gerisi çok basit geçecektir inan, en önemli sorunu atlatıyorsunuz... Gerisi keyifli ve mutlu bir süreç...
çokk güzell yaaa(bnde yapcam askerime inşallah (
Özlem dorukta ıyı olmaya calışıyorum canım hoşbulduk sen nasılsın şafağın maşallah senınle bende heyecanlanıyrum :)
yarın ılk işim bundan yapmak olucak bı kopyasını da nişanlıma gonderırım bayıldımmm
Bana da sevdiceğim yapmış doğum günümde gönderdi çok beğendim sevdim bayağı da uğraşmıs excell de bu sayıları denk getireceğim diye.
Ben hayatta yapamam böyle bir şeyi..Sayılarla aram hiç iyi değil zaten.
Kendisi çavuş,devamlı iştima nöbet düzenlediğinden excellde pc de oturduğunda gıdım gıdım yapmış.Çerçeveleteceğim diyorum.
Yaparsan paylaş burada da.
12 gün sonra izne geliyor canım o zamana yapıp hediye edeceğim tabii paylaşırım (.................
Ne kadar güzel birbirimizin heyecanını gerektiğind eüzüntüüsnü paylaştığımız arkadaşlarımız var..
Normalde arkadaşlarıma şafak,plaka falan dediğimde garip garip bakıyorlar.Yaşamadan bilinmiyor.
Hadi bakalım yapın çizelgeleri,attırın şafakları bizler de görelim.
Bende bir tanede hazır olandan var mini mini karalıyorum kutularını yemin törenine gittiğimizde almıştık.Askerliğin ritüellerini de yapmasak olmazdı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?