Yaw hadi anladık sitede problem var da benim bu bilgisayara ne oluyor? İki sefer aç kapa yaptım, gına geldi yaaaZaten diz üstü bilgisayarım bozuldu çöpe attık, eşim gelene kadar bu masaüstüyle idare etmem gerekiyor, bozulursa yandım
Kaybolmamıştır canım yaa ancak ulaşır, uzak yol sonuçta... Hadi iyi geceler.... Ben de dayanamayıp erken yatacağım bugün... Biraz kitap okur uyurum
İyi geceler canım
inşallah kaybolmamıştırren son pazartesi 10.21 de dağıtıcıya verilmiş bi daha ses seda yok yarın arıcamm bnde napimmm
canımm ayrıca ben çıkıyım artıkk çok sıcak oldu ay duramıyorum böyle pc başındaa nefes alamıyorum sankiiii
iyi geceler herkese
inşallah kaybolmamıştırren son pazartesi 10.21 de dağıtıcıya verilmiş bi daha ses seda yok yarın arıcamm bnde napimmm
canımm ayrıca ben çıkıyım artıkk çok sıcak oldu ay duramıyorum böyle pc başındaa nefes alamıyorum sankiiii
Anam ne sabır maşallah sanaa..
Ben 1 saat geç gelsin kıyameti koparıyorummm.. Bu konuda fazla hassasım.. Müşteri hizmetleriyle akraba olduk artık..
En son Yurt içi kargo şikayetlerimden dolayı şekerleme gönderdi, sürat kargo da 1 haftadır cebimi arıyor
çok sıcak ya nefes alamıyorummmmmmmmmm.hava durumunda izledim şimdi yarın libyadan sıcak hava dalgası geliyormuş 5 derece daha artacakmış
napıyonnnnn
iyidir tertocum bakınıyorum sen napıyorsun yasminim
ayy napimmm çıkcam dedim ama çıkamıyorum çıksam napcam uyuyamam çokk sıcakkkkkk
ayy napimmm çıkcam dedim ama çıkamıyorum çıksam napcam uyuyamam çokk sıcakkkkkk
ben de öyle bir bakayım dedim ne muhabbetler dönüyor
valla bura daha beter yanıyor tatlım bide artacak diyorlar
vay benim kavruk adanam daha da kavrulacak
MannakHade git uyu hade hade hadeee Uyuyunca sıcaklık hissedilmezmiş
MannakHade git uyu hade hade hadeee Uyuyunca sıcaklık hissedilmezmiş
ıspartaya gitsemde bi an önce kurtulsam şu sıcaktann ay orası akşamları çok güzel serin serin oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?