Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla benim bilgisyarda gidici gibi bi ses çıkyıo zannedersin kii uçucak yakındaa fena yaniii

Kaybolmamıştır canım yaa ancak ulaşır, uzak yol sonuçta... Hadi iyi geceler.... Ben de dayanamayıp erken yatacağım bugün... Biraz kitap okur uyurum

İyi geceler canım

inşallahh canımm yarın ulaşır inşş sabrımm taşıyo artık arıcam valla yarın hızlansınlar azcık dahaaa

iyi gecelrrr ttlım öptüm kocamnnn :80::80:

Kaybolmamıştır canım yaa ancak ulaşır, uzak yol sonuçta... Hadi iyi geceler.... Ben de dayanamayıp erken yatacağım bugün... Biraz kitap okur uyurum

iyi geceler herkese

İyi geceler canım

Anam ne sabır maşallah sanaa..
Ben 1 saat geç gelsin kıyameti koparıyorummm.. Bu konuda fazla hassasım.. Müşteri hizmetleriyle akraba olduk artık..
En son Yurt içi kargo şikayetlerimden dolayı şekerleme gönderdi, sürat kargo da 1 haftadır cebimi arıyor

tekrardannnn iyi gecelerrrrr görüşürüzz ynee :80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
çok sıcak ya nefes alamıyorummmmmmmmmm.hava durumunda izledim şimdi yarın libyadan sıcak hava dalgası geliyormuş 5 derece daha artacakmış

ayyy valla yarın arıcam ağzıma ne gelirse söylicemmm istanbuldann urfaya 2 gnde gidiyordaa dağıtıcıı neden hemen teslim edemiyor. benim mektubumm 2 gündür dağıtıcıda ne işi var bu adam önce okuyo ondan sonra teslim ediyo heralde bu kadar onda kaldığına göre bakk sinirlendimm yinee bi an önce sabah olsunda arıyımmmm

çok sıcak ya nefes alamıyorummmmmmmmmm.hava durumunda izledim şimdi yarın libyadan sıcak hava dalgası geliyormuş 5 derece daha artacakmış

yuh artık
adana da hissedilen sıcaklık gün içinde 70 derece zaten
75 mi olacak
cehennemde indirim istiyoruz eriyoruz burda resmen sıcaktan yaaaaa

ben de öyle bir bakayım dedim ne muhabbetler dönüyor

valla bura daha beter yanıyor tatlım bide artacak diyorlar

vay benim kavruk adanam daha da kavrulacak

ıspartaya gitsemde bi an önce kurtulsam şu sıcaktann ay orası akşamları çok güzel serin serin oluyoo

Mannak Hade git uyu hade hade hadeee Uyuyunca sıcaklık hissedilmezmiş

kim demişşşşşş

bugün uyuyakalmısım uzanırken klima acmim dedim o da kurutuyor bogazımı daha çok susuyorum

bir uyandım kanter içindeyim sıcaktan uyandım siz burayı bir görseniz cehennem yemin ederim yaaa bir zebanisi eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…