yok hayatım yok her taraf yanıyor
serinlik anca gece birazcık o da yani
gün içinde klimasız asla duramazsın burda terlersin boncuk boncuk bide yüksek nem var böyle yapış yapış oluyorsun duş al çık daha giyinirken yine ter eşlik ediyor sana
kızlar bu sefer çıkıyorum iyi gecelerrrr öpüyorumm hepiniziiii:80::80::80::80:
Yok canım yaa isterse hemen yine kullanabilir ama komutanına bağlı tabii ki, 6 ay çok ama zaten 30 güncük izin, bazıları onu kullanmak istemiyor erken gelmek için, bu biraz senin askerine ve komutanına bağlı canım...Benim eşim ustaya gittikten 2 ay sonra kullanacak işte tabii komutan kaç gün verir bilemiyoruz...
Offf bilmez miyim Antalya da hep öyleydi, çok bunalırdık, banyo filan kar etmezdi yani...
Bu sefer ben de kesin çıkıyorum... Herkese iyi geceler kızlar, görüşmek üzere inşallah yarın topiğimizi sağ salim buluruz
allah allah benimki niye öyle dediki kesin dedi 6 ayın dolması gerekiyormuş dedi bide benimki bilecikte orasıda yüzde seksen doğuya gönderiyor acaba o yüzden mi anlamadımki bnde bide canım 30 gün mü izin bnm bildiğim 20 gün oluyor izin
canım dağıtım iznini kullanmaması daha iyi.dağıtım iznini kullanmazsa usta birliğinde istediği zaman kullanır.benim askerim gideli 8 ay oldu daha hiç izin kullanmadı dağıtımda dahil.ama görüşme sansımız var bizim o yüzden kullanmadı
allah allah benimki niye öyle dediki kesin dedi 6 ayın dolması gerekiyormuş dedi bide benimki bilecikte orasıda yüzde seksen doğuya gönderiyor acaba o yüzden mi anlamadımki bnde bide canım 30 gün mü izin bnm bildiğim 20 gün oluyor izin
ya canım oluyormu dağıtım iznini kullanmadan benimkine dedimde kullanma diye bide oruca denk geliyo kullanma bayrama gel dedimde olmazki öyle dedi, bizim görüşme şansımız yok canım uzak yerlere düşüyor hep keşke olsa ama bnde diyorum kullanma iznini erken gel diyorumda çok bunalıyor şimdiden kullanırım duramam bn sensiz diyo
Dağıtım izniyle 30 gün canım, her ay için 2 gün izin vermiş gibi yapıyorlar.... Eğer dağıtım iznini kullanırsa 7 gün, 23 gün izin yapabilir, kullanmazsa 30 gün yapar, yani aynı hesaba çıkıyor...
tabi oluyor canım dağıtım izni kullanmadan.benimki kullanmadı daha doğrusu ben kullandırtmadım.eylülde 15 günlük izne gelecek nişan yapcaz biz onu düşünerek kullandırtmamıştım.kalan 15ide kullanmıcak erken terhis olcak inş.seninkide şimdiden 7 günlük iznini kullanmasa iyi olur.kullanırsa 23 gün izniniz kalcak.iyice dayanamadığı zaman gelse izne zamanda ilerlemiş olur ama tabi o psikoloji farklı istiyosa gelsin sarılın koklaşın
bu arada konyadanmısın canım 42 görünce soruyum dedim.bende konyalıyım konyadayımda:)
bnimki olmaz diyor canım anlamadım bn bu işi, evet canım konyalıyım bnde konyadayım fakat merkez değil (;dediğin gibi çok bunalmış durumda çok ağır bi aceilik geçiriyor senin askerin nerde
canım benimkide ilk gittiğinde askeriyeyle ilgili seylere benim olur dediklerime olmaz,olmaz dediklerime olur diyordu ama netten çok araştırdım ben.git komutana sor diyordum benim dediğim çıkıyordu :) kuru kuru inat yapıyorlar işteacemilikte çok çabuk bunalıyorlar canım çoook zor çünkü acemilik.benimki acemiliğini burdurda yaptı,usta birliği izmir/gaziemirde.
anladım canım hemşeri çıktık bak seninlede(bnmki dediğim gibi doğuya gitme ihtimali yüksek olduğu için olduğu yer o yüzden kullanılıyordur dağıtım izni usta birliğine giderken falan komutanlar götürüyorlarmış canım
hemşoanladım canım.kendi istediği zaman kullansın o zaman.15 ay için 1 ay izin ne kadar az aslında demi.2 ay olsaymış bari.
hemde çok az ya şimdiden düşünmeye başladım ya bn 6 ay nasıl dayancam onu görmeden diye sana zor olmadımı kız 8 ay boyunca görememek
8 ay görmüşmeden durmadık canımcım.askerim kasımda gitti askere.ben ocak ayında izmirde ablamın yanındaydım.usta birliği belli oldu ve askım aradı yanına geliyorum aşkım dedi sevinçten ağlaştıkocak ayında görüştük.sonra ben konyaya geldim.mayısta tekrar gittim 45 gün kaldım.45 gün boyunca görüştük hep biz çok görüştük şükür sanslıyız.zaten görüşebildiğimiz için izin kullanmadı canım hiç.eylülde kullancak işte sadece
oooo çok şanslıymışsınız canım rabbim ömür boyu şanslı olmaznızı nasip etsin böyle
amin canım cümlemize inşallah.inşallah senin askerinde iyi bir yere çıkar usta birliği
inşLLh canım bugn yarn belli olcak tek duam doğu olmaması
olmaz tatlım inşallah gönlünü ferah tut dua et.bende edicem hemşom senin için.inşallah izmir/gaziemire cıkarda bizimkiler arkadaş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?