Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Offf bilmez miyim Antalya da hep öyleydi, çok bunalırdık, banyo filan kar etmezdi yani...

kızlar bu sefer çıkıyorum iyi gecelerrrr öpüyorumm hepiniziiii :80::80::80::80:

Bu sefer ben de kesin çıkıyorum... Herkese iyi geceler kızlar, görüşmek üzere inşallah yarın topiğimizi sağ salim buluruz

allah allah benimki niye öyle dediki kesin dedi 6 ayın dolması gerekiyormuş dedi bide benimki bilecikte orasıda yüzde seksen doğuya gönderiyor acaba o yüzden mi anlamadımki bnde bide canım 30 gün mü izin bnm bildiğim 20 gün oluyor izin

iyi geceler canım
ben de çıkıyorum kızlar herkese huzurlu uykular diliyorum
bir gün daha düşürdük şafaktan çok şükür bunun huzuruyla uyuyorum

her birliğin kuralları farklı canım.seninkinin orda 6 aydan sonra veriyorlardır belki

ya canım oluyormu dağıtım iznini kullanmadan benimkine dedimde kullanma diye bide oruca denk geliyo kullanma bayrama gel dedimde olmazki öyle dedi, bizim görüşme şansımız yok canım uzak yerlere düşüyor hep keşke olsa ama bnde diyorum kullanma iznini erken gel diyorumda çok bunalıyor şimdiden kullanırım duramam bn sensiz diyo

Dağıtım izniyle 30 gün canım, her ay için 2 gün izin vermiş gibi yapıyorlar.... Eğer dağıtım iznini kullanırsa 7 gün, 23 gün izin yapabilir, kullanmazsa 30 gün yapar, yani aynı hesaba çıkıyor...

tabi oluyor canım dağıtım izni kullanmadan.benimki kullanmadı daha doğrusu ben kullandırtmadım.eylülde 15 günlük izne gelecek nişan yapcaz biz onu düşünerek kullandırtmamıştım.kalan 15ide kullanmıcak erken terhis olcak inş.seninkide şimdiden 7 günlük iznini kullanmasa iyi olur.kullanırsa 23 gün izniniz kalcak.iyice dayanamadığı zaman gelse izne zamanda ilerlemiş olur ama tabi o psikoloji farklı istiyosa gelsin sarılın koklaşın

bu arada konyadanmısın canım 42 görünce soruyum dedim.bende konyalıyım konyadayımda:)

anladım canım izin kullanmaması en iyisi ama öylede dayanılmıyor işte ya

bnimki olmaz diyor canım anlamadım bn bu işi, evet canım konyalıyım bnde konyadayım fakat merkez değil (;dediğin gibi çok bunalmış durumda çok ağır bi aceilik geçiriyor senin askerin nerde

bnimki olmaz diyor canım anlamadım bn bu işi, evet canım konyalıyım bnde konyadayım fakat merkez değil (;dediğin gibi çok bunalmış durumda çok ağır bi aceilik geçiriyor senin askerin nerde

canım benimkide ilk gittiğinde askeriyeyle ilgili seylere benim olur dediklerime olmaz,olmaz dediklerime olur diyordu ama netten çok araştırdım ben.git komutana sor diyordum benim dediğim çıkıyordu :) kuru kuru inat yapıyorlar işte acemilikte çok çabuk bunalıyorlar canım çoook zor çünkü acemilik.benimki acemiliğini burdurda yaptı,usta birliği izmir/gaziemirde.

anladım canım hemşeri çıktık bak seninlede( bnmki dediğim gibi doğuya gitme ihtimali yüksek olduğu için olduğu yer o yüzden kullanılıyordur dağıtım izni usta birliğine giderken falan komutanlar götürüyorlarmış canım

hemşo anladım canım.kendi istediği zaman kullansın o zaman.15 ay için 1 ay izin ne kadar az aslında demi.2 ay olsaymış bari.

hemşo anladım canım.kendi istediği zaman kullansın o zaman.15 ay için 1 ay izin ne kadar az aslında demi.2 ay olsaymış bari.

hemde çok az ya şimdiden düşünmeye başladım ya bn 6 ay nasıl dayancam onu görmeden diye sana zor olmadımı kız 8 ay boyunca görememek

hemde çok az ya şimdiden düşünmeye başladım ya bn 6 ay nasıl dayancam onu görmeden diye sana zor olmadımı kız 8 ay boyunca görememek

8 ay görmüşmeden durmadık canımcım.askerim kasımda gitti askere.ben ocak ayında izmirde ablamın yanındaydım.usta birliği belli oldu ve askım aradı yanına geliyorum aşkım dedi sevinçten ağlaştık ocak ayında görüştük.sonra ben konyaya geldim.mayısta tekrar gittim 45 gün kaldım.45 gün boyunca görüştük hep biz çok görüştük şükür sanslıyız.zaten görüşebildiğimiz için izin kullanmadı canım hiç.eylülde kullancak işte sadece

oooo çok şanslıymışsınız canım rabbim ömür boyu şanslı olmaznızı nasip etsin böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…