Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuh artık
adana da hissedilen sıcaklık gün içinde 70 derece zaten
75 mi olacak
cehennemde indirim istiyoruz eriyoruz burda resmen sıcaktan yaaaaa

sorma delircez sıcaktan bide ramazan Allah sabır versin.oturduğum yerde saunada gibiyim sinir bastı hergün duşa gire gire saçlarım bitli gibi sem sertoldu

uyuyunca hiissedilirmi bilmem ama ben zaten o uyku haline geçemiyorum sıcaktannn

He he ben de ancak vantilatörle uyuyabiliyorum Ankara ama yine yanıyor, sözde ramazan serin geçecekti...:26:

He he ben de ancak vantilatörle uyuyabiliyorum Ankara ama yine yanıyor, sözde ramazan serin geçecekti...:26:

yok hayatım yok her taraf yanıyor
serinlik anca gece birazcık o da yani
gün içinde klimasız asla duramazsın burda terlersin boncuk boncuk bide yüksek nem var böyle yapış yapış oluyorsun duş al çık daha giyinirken yine ter eşlik ediyor sana

bitli gibi mi

krem kullan hayatım her seferinde yoksa çok sertleşiyor saçlar açılmıyor

kremde yağlandırıyo canım ya.wella yada dove şampuan kullanıyorum genede aynı oluyo.netten baktımda hergün yıkanınca saçlar nemini kaybedip serteşiyormuş

zaten at pisliği gib tepeğe toplamaktan fenalık geldi saçımı yazın tipim kayıyo ya benim

kızlar askerim 5 ağustosta dapıtım iznine gelcek ve sonra gittiğinde 6 ay geçip öyle izin kullanıyomuş yaa sizlerinde öylemi oldu mesela en çok kaç ay görmeden durdunuz 6 ay çok uzun bi süre değilmi ya offf

ay ben de öyle ya topuz yapıyorum hep başka çaresi yok at kuyrugu bile ensemi yakıyor
yazın sacların pek bir cazibesi kalmıyor

Yok canım yaa isterse hemen yine kullanabilir ama komutanına bağlı tabii ki, 6 ay çok ama zaten 30 güncük izin, bazıları onu kullanmak istemiyor erken gelmek için, bu biraz senin askerine ve komutanına bağlı canım... Benim eşim ustaya gittikten 2 ay sonra kullanacak işte tabii komutan kaç gün verir bilemiyoruz...

canım dağıtım iznini kullanmaması daha iyi.dağıtım iznini kullanmazsa usta birliğinde istediği zaman kullanır.benim askerim gideli 8 ay oldu daha hiç izin kullanmadı dağıtımda dahil.ama görüşme sansımız var bizim o yüzden kullanmadı

ay ben de öyle ya topuz yapıyorum hep başka çaresi yok at kuyrugu bile ensemi yakıyor
yazın sacların pek bir cazibesi kalmıyor

aynen canım fön bile durmuyor saçlarda 10 dakikada bozuluyor.ağustosu bi atlatsak kurtuluruz sıcaktan ama adana ağustostada sıcaktır demi

aynen canım fön bile durmuyor saçlarda 10 dakikada bozuluyor.ağustosu bi atlatsak kurtuluruz sıcaktan ama adana ağustostada sıcaktır demi

eylülde bile deniz sezonu kapanmaz burda tatlım yaaa ne diyorsun
mayısta yaz gelir ekim de sezon yavastan kapanır
mevsimler şaşı bakıyor burda

yani adana olaraktan çok sıcağızdır söylemesi ayıp havasından mıdır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…