git kuzum git at kendini serin yerlere
ohhh buz gibi ne güzel
yuh artık
adana da hissedilen sıcaklık gün içinde 70 derece zaten
75 mi olacak
cehennemde indirim istiyoruz eriyoruz burda resmen sıcaktan yaaaaa
sorma delircez sıcaktan bide ramazan Allah sabır versin.oturduğum yerde saunada gibiyim sinir bastı hergün duşa gire gire saçlarım bitli gibi sem sertoldu
uyuyunca hiissedilirmi bilmem ama ben zaten o uyku haline geçemiyorum sıcaktannn
kim demişşşşşş
bugün uyuyakalmısım uzanırken klima acmim dedim o da kurutuyor bogazımı daha çok susuyorum
bir uyandım kanter içindeyim sıcaktan uyandım siz burayı bir görseniz cehennem yemin ederim yaaa bir zebanisi eksik
Şafak 379
Sonu 9 lu sayılara gelince bir ayrı mutlu oluyorum yahu10 lulardan kurtulmuş oluyoruz ya... Ne oluyorsa sanki pek de bir farkı yok işte, kendimizi oyalıyoruz
oraya gidince geceleri mutlaka üzerime ince bişeyde olsa alıyorum benn burdaa nerdee bişeyinn bana değmesi blee deli ediyo ayy keşke uçarak uyusam yatak değdikçe sıcaklık geliyoo
uçarak uyumak ha
ilginç fikir ama güzelmiş
sıcaktan delirdik iyiden kız
He heben de ancak vantilatörle uyuyabiliyorum Ankara ama yine yanıyor, sözde ramazan serin geçecekti...:26:
bitli gibi mi
krem kullan hayatım her seferinde yoksa çok sertleşiyor saçlar açılmıyor
kremde yağlandırıyo canım ya.wella yada dove şampuan kullanıyorum genede aynı oluyo.netten baktımda hergün yıkanınca saçlar nemini kaybedip serteşiyormuş
zaten at pisliği gib tepeğe toplamaktan fenalık geldi saçımı yazın tipim kayıyo ya benim
ilginçç ama olsaa güzel olurr vallaaaa
kızlar bu sefer çıkıyorum iyi gecelerrrr öpüyorumm hepiniziiii:80::80::80::80:
kızlar askerim 5 ağustosta dapıtım iznine gelcek ve sonra gittiğinde 6 ay geçip öyle izin kullanıyomuş yaa sizlerinde öylemi oldu mesela en çok kaç ay görmeden durdunuz 6 ay çok uzun bi süre değilmi ya offf
kızlar askerim 5 ağustosta dapıtım iznine gelcek ve sonra gittiğinde 6 ay geçip öyle izin kullanıyomuş yaa sizlerinde öylemi oldu mesela en çok kaç ay görmeden durdunuz 6 ay çok uzun bi süre değilmi ya offf
ay ben de öyle ya topuz yapıyorum hep başka çaresi yok at kuyrugu bile ensemi yakıyor
yazın sacların pek bir cazibesi kalmıyor
aynen canım fön bile durmuyor saçlarda 10 dakikada bozuluyor.ağustosu bi atlatsak kurtuluruz sıcaktan ama adana ağustostada sıcaktır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?