Of ya 20 lik diş demekki..
Benimde röntgen çekildi damağım 4 tanesi de mevcut.:18:
1 tanesinin yarısı çıktı sağ üst damağımda daha onu aldıramadım korkudan onda da küçük operasyon dedi tek tarafını açacak ama korkuyorum.
Ben diş konusunda hiç problem yaşamadım çok şükür.
O yüzden pek tecrübem de yok yani oturdum mu o koltuğa iyi hissetmiyorum.
Demek bir süre dikkat etmek gerekiyor öyleyse ben okullar açılmadan halledeyim bunu sevdiceğimle bir görüşeyim de..
Sonrasında onu halledelim.Diğerlerininde yarım falan çıkmasını beklesem mi bilmiyorum.Dişçi sırayla alırız dedi damak yapın dişlerin sağlıklı sıkıştırıp bozmasın alınacak 4 tanesi de dedi.:18:
kızlar ben şimdi çıkıyorum çok uykum geldi yarın iş var malesefff daha uzun bi vakitte devam edelimmm öpüldünüz
yehuuuharbiden senin için süper bişeymiş kız bu sen çık hem hürgeneral ol hemde 3. yılını kutla tebrik ederim şimdiden canım nice 3 senelere sevdiginle..
geçecek tabi yaa geçmek zorunda nerden nereye geldik artık çoğu bitti azı kaldı diyebiliyorum buda harika bişey ben şimdilik bunla yetiniyorum10gün sonrada 100lere düşüyorum
Canım 3.yıldönümünüz de kutlu mutlu olsun,nice 3 yılları görürsünüz inşallah evli mutlu ve çocuklu olaraktan
Doktor dediyse aldır o zaman canım, bir de dediğin gibi uygun bir vakit bul ben tatile denk getirdim, çalışıyor olsaydım sıkıntı olurdu, çünkü bizim meslekte konuşmadan yapamıyorsun ilk iki gün pek konuşmaman gerekiyor ağzını çok açarsan dikişler patlar diye... O yüzden okullar açılmadan hallet bence... Aynı anda iki tanesini bile aldırabilirsin bir anda kurtulursun o zaman, dişlerin düzgünse riske atma benim yengemin köpek dişi bu yüzden alınmak zorunda kaldı... Doktor neyi uygun görüyorsa onu yaptır canım...
hadii yaa ne diyolarmışş ne zaman kesin belli olcakk :44:
Teşekkür ederim canım benim.
İnşallah çokça yıllar görelim ömrüme eş olsun istedim bekledim inşallah da olur çok gönülden istedim onunla ömür geçirmek umarım da olur.
Çocuk sırası sizlerde önce yeğenimizi seveceğiz sonra inşallah.
Evet benim ağrısı okullar açıkken tuttu o zaman gittim ki ağrısı yüzünden iki gün okula gidemedim yaptırmadım da o yüzden operasyon geçen yine olmadı.Üçüncüde inşallah oluruz.
Sorarım o zaman uygun görürse dediğin gibi iyi olur tek seferde yarısını halletmiş oluruz diğerleri de başka zamana kalır.Diş yapım şekli düzgün her nekadar renginden memnun olmasam da yapısı düzgün bozulmasını istemem elbette.Eli mahkum çekilecekler.
Valla canım sürgün yeri ya orası temizleri bırakmıyorlarmış o yüzden gidebilirmiş ama komutanlarda bırakmıyor haberci olucan diyorlarmış bilmiyorum valla nolucak bir alt devrelerimiz gelse belli olucak kesin. haberci olmasınıda pek istemiyorum yola gidip durcak komutanla olmazsada garajdan sorumlu olucakmış göreve çıkıcakmış yine yolaa valla diyorum artık d.bakıramı gitse keşke diyee.. off tatlım off
Ay ay Hürgeneral mi oluyoruz biz.
Geçecek canım sıkıcı günler de geçecek.
Benden kötü yorum falan beklemeyin gönül istese dil yapamıyor.
Geçiyor geçiyor aa geçmiş bak ce eee modundayım.
Çok heyecanlı bekleyiş ya cidden Ceyda süper bir şey.
Bugün başka mutluluğum da var 28 Temmuz yıl dönümümüz bal küpümle 3. yılımızı dolduruyoruz bu gece.
Canım hayırlısı ne ise o olsun, benim eşim şoför olacaktı, elektrikhaneye verdiler üzüldük falan, şimdi de çok rahat diye seviniyoruz, en hayırlısı ne ise o olsun öyle dua et canım...
yasminiiimmm
geldim yine yahuuu
hanisin
ama tickerde 1 gün fark görünüyor canım
21 kasım silüsümüz
bir günün önemi yok tertocum
asıl bomba izinleri düştükten sonraaa
Valla canım sürgün yeri ya orası temizleri bırakmıyorlarmış o yüzden gidebilirmiş ama komutanlarda bırakmıyor haberci olucan diyorlarmış bilmiyorum valla nolucak bir alt devrelerimiz gelse belli olucak kesin. haberci olmasınıda pek istemiyorum yola gidip durcak komutanla olmazsada garajdan sorumlu olucakmış göreve çıkıcakmış yine yolaa valla diyorum artık d.bakıramı gitse keşke diyee.. off tatlım off
Amin canımm inşallahh..hakkınızda hayırlısı neyse ol olsunn canımmmmmm rabbime hep dua ett
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
...210 pamuksekerr32...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?