Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 376

Mehtap sanırım 6

:119::119::119::119::119::119::119::119:

benimkiside komutanları taşıyck cnm inşallah bnmkide rahat olur sağolasın (
inşAllah tatlım inş.içini ferah tut
ayy deryam yaa inşAllah dedigin gibi rahat olur..abim anlatıyor kimi kadın telefonu bile kulagına tutturuyormuş yaa tam sabır küplük bi olay yanibu aradaaa gelinlik dedin yaaa kız yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu çok mutlu oldum senin adına..herşey gönlünce hatta gönlündekinden kat katt hayal edemeyecegin kadar güzel olsun İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH amin
Deryacım Hoşgeldin,

Yarim Geldi İstanbulda..

15 dK. Sonra Görüşücez..

Görücem..
Çok Heycanlıyım..
Nolur Dua Edin,
Güzel Vakit Geçirmek Nasip Olsun..
aa canımm ne güzelll tadını çıkar ohh gözünaydın
imzasında 1 year yazmayanları imreniyorum yaaa((
sorma bende çok tickerlara özeniyorum da işteama varya,ben 1 yıldan hiç düşmeyecegim hissine kapılıyodum ama bi bakmışım 9 aya düşmüşüm geçiyo cnm geçiyo..daha 10 ay var bizimde ama ticker işte sevindiriyo insanı
canım yaaa şimdiden gözünaydın valla nasıl seviniyorum sizin adınıza yaaa
Mehtaba 26 gün vardı kızlar....

Sanırım mehtabımız daha da yakınlaştı....

Haftaya izin kullanacağız büyük bir ihtimalle

ooo kuzumm seninde gözünaydınn ne güzel yaaa.kocişine kavusucan az kaldı

Evet canım öyle bir durumumuz var, ya 1 ağustos ya da 2 ağustos mehtap

İyi akşamlar canım.
Ya eşimde habire izin hayalleri kuruyo.Gelme de diyemiyorum alınmasın diye ama 10 gün iznimiz kaldı..Aslında çok ama çok özledim ama hepsini kullanırsa bir daha 7 ay göremicek olmam düşündürüyor.Onu kırmadan anlatmak istiyorum ama bolzuuyo hemen.Bende sen bilirsin aşkım dedim ramazandan sonra gelicek sanırım

kızlarr size bişey sorcam ali izne gelirse ona geldiğnde ilginç bişey hediye etmek istiyorum. aklıma da şu geldii. geçen aylarda bi akrabamızın düğünü vardı ve davetiye verdiler bize. davetiyede evlilik cüzdanı şeklinde çok beğendim ve sakladım onu.düşündüm de acaba içindeki kağıdı çıkarıp oraya kendi isimlerimizin olduğu bi kart yapıp hediye etsem nasıl olur. :44: vesikalık resimlerimizide yapıştırırım oraya :)

davetiye şöyle kızlar netten buldum hemen resmini

Son düzenleme:

Aayyy bayildimmmm bu davetiyeye yaa hos olabilir ay sen ne romantik hatunsun. Bizmde agustosn 13 yil donumumuz n ypsam die dusunuyorm huffff.

Aayyy bayildimmmm bu davetiyeye yaa hos olabilir ay sen ne romantik hatunsun. Bizmde agustosn 13 yil donumumuz n ypsam die dusunuyorm huffff.

bizim yıldönümümüz geçti hediye gönderemedim malesef. izne gelince vercem hediye aşkım parfüm istiyo bnden bitmiş parfümü onu vericem yanındada bu başkada aklıma gelmedi daha :44:

bizim yıldönümümüz geçti hediye gönderemedim malesef. izne gelince vercem hediye aşkım parfüm istiyo bnden bitmiş parfümü onu vericem yanındada bu başkada aklıma gelmedi daha :44:
Ona en buyuk hediye sen olacaksin daha nolsun

Sooon 23 gün yeter beee

OHAAAAAAAAAAA ŞOKLARDAYIM KIZLARRRRRR =))))))
az önce tlfn caldı görumcem arıodu actım... aşkımın sesiiiiii :)))
gelmişşşş askerımmmm :))) sürpriz yaptııı :)) mehtap 8 dıodum :) gelmişş bılee askermm
okdr mutluyum kiiiiii.. sbh erkenden yanına gdıcemm kocamaann sarılcamm. ALLAHIMMMMMMM ÇOOKKK MUTLUYUMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…