inşAllah tatlım inş.içini ferah tutbenimkiside komutanları taşıyck cnm inşallah bnmkide rahat olur sağolasın (
ayy deryam yaa inşAllah dedigin gibi rahat olur..abim anlatıyor kimi kadın telefonu bile kulagına tutturuyormuş yaa tam sabır küplük bi olay yanicanım benim yaaa nasıl sevindim yazını görünce anlatamam
Artık stres sıkıntı hasret bitiyor canım, güzel günler sizi bekliyor
Demek şimdi pazar akşamı depük var heee
yeni görevi hayırlı olsun canım, inşallah iyi insanlardır, benim aşkım tümgeneralin habercisiydi, evlerinde, işyerinde, gezmede heryerde yanlarındaydı... rahat, forslu bi görev ama stresi de çok, hata kabul etmiyo :18: rütbe büyüdükçe stres de artıyo tabi şöför ve habercilerde..
Allahtan bizimkinin komutanı da eşi de çok iyi insanlardı. Pişirdiklerinden fln verirdi benimkineanlayışlıydılar, öle burnu büyüklükleri yoktu.. inşallah eşin de çok rahat eder canım..
Bu arada dün acil çıkmam gerekti kızlar, sorunuza cevap veremedim, düğüne 50 gün fln kaldı
Dün gelinliğimi de denedim, çok güzel oluyor yaaa:123: çok duygulandım dün , annem de öyle
aa canımm ne güzelll tadını çıkar ohh gözünaydınDeryacım Hoşgeldin,
Yarim Geldi İstanbulda..
15 dK. Sonra Görüşücez..
Görücem..
Çok Heycanlıyım..
Nolur Dua Edin,
Güzel Vakit Geçirmek Nasip Olsun..
sorma bende çok tickerlara özeniyorum da işteimzasında 1 year yazmayanları imreniyorum yaaa((
canım yaaa şimdiden gözünaydın valla nasıl seviniyorum sizin adınıza yaaaÇok heyecanlıyım bende canım,tarif edemiyorum üstelik.:)
Benim de depüğüm olacak,bizde zamanında depük gecelerine özenmiştik allah nasip edecek insallah.
Gönlüm isterdi gerçekten buluşup kutlayalım hoş sohbet edelim..
Çok teşekkürler canım mutluluğuma ortak oldunuz tek tek bende çok mutlu oldum.
Bizler için de uzak zamanlar gibiydi hayal gibiydi ama zaman aktı gün geldi işte,bizler sarılıp kavuşalım sonra da sıra sizde nasılsa.Bende sizin o heyecanınıza eşlik edeceğim inşallah.Çok teşekkürler güzel dıleklerın ıcın:)
Göreceksiniz inşallah tatlım benim.
Askerlerimiz aynı bölümdeydi havacıydı sanırım senin askerınde,dağıtımınız oldu mu?
Nasıl gidiyor askerlık?
Son günler evet uyutmuyor ama askerime son 3 gün çarsı vermıs cok sevdığı bır komutanı var,git gez demiş.
Bugun carsıdaydı yarın ve pazar da cıkacak pazartesi eve dönüş kısmetse.
Canım hayırlısı olsun acıklanmıs usta bırlığınız.
Jandarma nispeten ıyıdır merkezde olacakmıs sanırım.
İçin rahat olsun,allahım kötü yazgı yazmamış olsun tatlım şehirler yerler hikaye..
Güzel olacak inşallah.
Canım çok geçmiş olsun operasyon falan mı geçirdin?
Ben görmedim takıp edemedim.
Dikkat et kendine.
Evet Deryacım bıletımız alındı,
hazır beklıyoruz artık:)
Yedık bıtırdık askerlığı sukur.
Sımdı arkadaslarımız bızım durumlara özenıyor,zamanında bızde sana ve ecm e bırkac arkadasa özenerek cok ıc gecırdık
sonunda sıra bıze de geldı ne mutlu.
Cok guzel heyecanlar ıcındesın mutlu gunune az kalmıs,bızlerı bılgılendır gorelım gelınlığını kınalığını evını..
Onlara da özenıp masallah dıyelım kı sıra bıze de gelsın değıl mı ama?
Fıstıklar bu arada uzuun bır alıntı oldu k. Bakmayın hele bunları telefndan yazıyorum sabır taşı kıvamına geldım resmen :)
Burada sohbet koyu az bakmasan ıpın ucu kacıyor.
Mehtaba 26 gün vardı kızlar....
Sanırım mehtabımız daha da yakınlaştı....
Haftaya izin kullanacağız büyük bir ihtimalle
ooo kuzumm seninde gözünaydınn ne güzel yaaa.kocişine kavusucan az kaldı
Evet canım öyle bir durumumuz var, ya 1 ağustos ya da 2 ağustos mehtap
Evet canım öyle bir durumumuz var, ya 1 ağustos ya da 2 ağustos mehtap
kızlarr size bişey sorcam ali izne gelirse ona geldiğnde ilginç bişey hediye etmek istiyorum. aklıma da şu geldii. geçen aylarda bi akrabamızın düğünü vardı ve davetiye verdiler bize. davetiyede evlilik cüzdanı şeklinde çok beğendim ve sakladım onu. bugünde aklıma geldi. acaba içindeki kağıdı çıkarıp oraya kendi isimlerimizin olduğu bi kart yapıp hediye etsem nasıl olur. :44:
davetiye şöyle kızlar netten buldum hemen resmini
Eki Görüntüle 473913 Eki Görüntüle 473914
Aayyy bayildimmmm bu davetiyeye yaa hos olabilir ay sen ne romantik hatunsun. Bizmde agustosn 13 yil donumumuz n ypsam die dusunuyorm huffff.
Ona en buyuk hediye sen olacaksin daha nolsunbizim yıldönümümüz geçti hediye gönderemedim malesef. izne gelince vercem hediye aşkım parfüm istiyo bnden bitmiş parfümü onu vericem yanındada bu başkada aklıma gelmedi daha :44:
Ona en buyuk hediye sen olacaksin daha nolsun
öyle canımm:17 ama bu evlilik cüzdanıda güzel dimi
Bayildim cnm cok hosmus. Bnde boyle enteresan davetiyelere bayiliyorm.
bnce de yeter gidnde sıra bizlere gelsinnn
Bencede bencede gitmek için deliriyorum adaşııııııııııııııım
kız yaseminnnn
canımmmm
geldiiim
buldum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?