biz buraya asker göndereceğiz ya daha dün belli oldu diyarbakıra gideceği ve bi gün sonra böyle bi haber çok kötü oldu yaa
Deryacım Hoşgeldin,
Yarim Geldi İstanbulda..
15 dK. Sonra Görüşücez..
Görücem..
Çok Heycanlıyım..
Nolur Dua Edin,
Güzel Vakit Geçirmek Nasip Olsun..
Çok heyecanlıyım bende canım,tarif edemiyorum üstelik.:)
Benim de depüğüm olacak,bizde zamanında depük gecelerine özenmiştik allah nasip edecek insallah.
Gönlüm isterdi gerçekten buluşup kutlayalım hoş sohbet edelim..
Canım çok geçmiş olsun operasyon falan mı geçirdin?
Ben görmedim takıp edemedim.
Dikkat et kendine.
Hadi gözün aydın canım.... Bol muhabbetli, bol anılı bir mehtap yaşarsınız inşallah, mehtaplar bizim göz bebeğimiz
Heyecanlı olmaz mısın hiç, uyuyamıyorsundur da senİnşallah iki gün de çabucak geçer de depükleriz seni, güzel hazırlıklarım var Yüz yüze olaydık daha iyi olurdu evet ama napalım uzağız diye de kutlamayacağız diye bir şey yok, en güzelinden
Evet canım öyle oldu çok basit ve küçük bir işlem ama işlem sonrası bakımı biraz zor işte ne yapalım katlanıyoruz olacak o kadarTeşekkür ederim
Selam Ceyda.
Nasılsın,nasıl gidiyor bekleyiş?
Evet canım buranın güzelliği de bu bambaşka yerlerde olan insanlar birlikte paylaşıyorlar her şeyi..
Kutlarız en güzelinden kutlarız...:118::124::118:
Çok geçmiş olsun gerçekten, çekinerek soruyorum bu operasyonun 20 lik dişle alakası yok değil mi?:18:
Beni de bekleyen 20 lik diş operasyonları var ama gidip gidip dönüyorum yaptırmadan cesaretlenemedim bir de video izledim iyice korktum.:18:
selam kızlarrr
hürgeneral adayı naberrr
nasıl olsun aynı sıkıcı işte hemde çoooook sıkıcı
senin nasıl gidiyo HEYECANLI bekleyiş
Evet en güzelinden kutlayacağız canım, bunu hak ettin...
Maalesef 20 lik diş canım, gömülü ve yatay vaziyetteydi, o yüzden ameliyatla alındı, çok korkulacak bir şeyi yok gerçekten, benim dişimii 1 dk da aldı, toplam ameliyat 5 dk. sürdü hiç bir şey hissetmedim, işte bir hafta biraz sıkıntısı var ağrı falan ona dikkat edeceksin fazla zor bir olay değil canım korkma...
Selam canım nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın geçmiş olsun diş olayları çok zordur bilirim benimde iki aydan beri tel var dişlerimde
Ay ay Hürgeneral mi oluyoruz biz.
Geçecek canım sıkıcı günler de geçecek.
Benden kötü yorum falan beklemeyin gönül istese dil yapamıyor.
Geçiyor geçiyor aa geçmiş bak ce eee modundayım.
Çok heyecanlı bekleyiş ya cidden Ceyda süper bir şey.
Bugün başka mutluluğum da var 28 Temmuz yıl dönümümüz bal küpümle 3. yılımızı dolduruyoruz bu gece.
Evet en güzelinden kutlayacağız canım, bunu hak ettin...
Maalesef 20 lik diş canım, gömülü ve yatay vaziyetteydi, o yüzden ameliyatla alındı, çok korkulacak bir şeyi yok gerçekten, benim dişimii 1 dk da aldı, toplam ameliyat 5 dk. sürdü hiç bir şey hissetmedim, işte bir hafta biraz sıkıntısı var ağrı falan ona dikkat edeceksin fazla zor bir olay değil canım korkma...
Selam canım nasılsın?
Evet canım yaa sorma küçüklüğümden beri problem yaşıyorum kırık diş falan bu da cabası oldu, sana da geçmiş olsun canım yaa tel olayı biraz uzun süreç, sıkıcı bir tedavi olsa gerek...
Ay ay Hürgeneral mi oluyoruz biz.
Geçecek canım sıkıcı günler de geçecek.
Benden kötü yorum falan beklemeyin gönül istese dil yapamıyor.
Geçiyor geçiyor aa geçmiş bak ce eee modundayım.
Çok heyecanlı bekleyiş ya cidden Ceyda süper bir şey.
Bugün başka mutluluğum da var 28 Temmuz yıl dönümümüz bal küpümle 3. yılımızı dolduruyoruz bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?