Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşsün be canım ya yorulduk

biz buraya asker göndereceğiz ya daha dün belli oldu diyarbakıra gideceği ve bi gün sonra böyle bi haber çok kötü oldu yaa

canım Allah hepsini korusun ... benim yeğen gidecek kuzenler gidecek ... tecillisi tecilsizi nerden baksan 5-6 tane askerimiz gidecek... Nereye gidecekleri belli değil...
Ama Rabbim yardımcıları olsun ... Dua gerek onlara ...başka birşey gelmiyor elimizden ne yazıkki

umutlarım çölde bir nehir
Sevdam gökteki yıldız
Gözyaşlarım bir deniz olsa
bekleyeceğim
..

Deryacım Hoşgeldin,

Yarim Geldi İstanbulda..

15 dK. Sonra Görüşücez..

Görücem..
Çok Heycanlıyım..
Nolur Dua Edin,
Güzel Vakit Geçirmek Nasip Olsun..

Hadi gözün aydın canım.... Bol muhabbetli, bol anılı bir mehtap yaşarsınız inşallah, mehtaplar bizim göz bebeğimiz

Heyecanlı olmaz mısın hiç, uyuyamıyorsundur da sen İnşallah iki gün de çabucak geçer de depükleriz seni, güzel hazırlıklarım var Yüz yüze olaydık daha iyi olurdu evet ama napalım uzağız diye de kutlamayacağız diye bir şey yok, en güzelinden

Evet canım öyle oldu çok basit ve küçük bir işlem ama işlem sonrası bakımı biraz zor işte ne yapalım katlanıyoruz olacak o kadar Teşekkür ederim

Mehtaba 26 gün vardı kızlar....

Sanırım mehtabımız daha da yakınlaştı....

Haftaya izin kullanacağız büyük bir ihtimalle

Evet canım buranın güzelliği de bu bambaşka yerlerde olan insanlar birlikte paylaşıyorlar her şeyi..
Kutlarız en güzelinden kutlarız...:118::124::118:

Çok geçmiş olsun gerçekten, çekinerek soruyorum bu operasyonun 20 lik dişle alakası yok değil mi?:18:
Beni de bekleyen 20 lik diş operasyonları var ama gidip gidip dönüyorum yaptırmadan cesaretlenemedim bir de video izledim iyice korktum.:18:

Evet en güzelinden kutlayacağız canım, bunu hak ettin...

Maalesef 20 lik diş canım, gömülü ve yatay vaziyetteydi, o yüzden ameliyatla alındı, çok korkulacak bir şeyi yok gerçekten, benim dişimii 1 dk da aldı, toplam ameliyat 5 dk. sürdü hiç bir şey hissetmedim, işte bir hafta biraz sıkıntısı var ağrı falan ona dikkat edeceksin fazla zor bir olay değil canım korkma...

Selam canım nasılsın?

hürgeneral adayı naberrr
nasıl olsun aynı sıkıcı işte hemde çoooook sıkıcı
senin nasıl gidiyo HEYECANLI bekleyiş

Ay ay Hürgeneral mi oluyoruz biz.
Geçecek canım sıkıcı günler de geçecek.
Benden kötü yorum falan beklemeyin gönül istese dil yapamıyor.
Geçiyor geçiyor aa geçmiş bak ce eee modundayım.
Çok heyecanlı bekleyiş ya cidden Ceyda süper bir şey.
Bugün başka mutluluğum da var 28 Temmuz yıl dönümümüz bal küpümle 3. yılımızı dolduruyoruz bu gece.

iyiyim canım sen nasılsın geçmiş olsun diş olayları çok zordur bilirim benimde iki aydan beri tel var dişlerimde

iyiyim canım sen nasılsın geçmiş olsun diş olayları çok zordur bilirim benimde iki aydan beri tel var dişlerimde

Evet canım yaa sorma küçüklüğümden beri problem yaşıyorum kırık diş falan bu da cabası oldu, sana da geçmiş olsun canım yaa tel olayı biraz uzun süreç, sıkıcı bir tedavi olsa gerek...

yehuuu harbiden senin için süper bişeymiş kız bu sen çık hem hürgeneral ol hemde 3. yılını kutla tebrik ederim şimdiden canım nice 3 senelere sevdiginle..

geçecek tabi yaa geçmek zorunda nerden nereye geldik artık çoğu bitti azı kaldı diyebiliyorum buda harika bişey ben şimdilik bunla yetiniyorum 10gün sonrada 100lere düşüyorum

Of ya 20 lik diş demekki..
Benimde röntgen çekildi damağım 4 tanesi de mevcut.:18:
1 tanesinin yarısı çıktı sağ üst damağımda daha onu aldıramadım korkudan onda da küçük operasyon dedi tek tarafını açacak ama korkuyorum.
Ben diş konusunda hiç problem yaşamadım çok şükür.
O yüzden pek tecrübem de yok yani oturdum mu o koltuğa iyi hissetmiyorum.
Demek bir süre dikkat etmek gerekiyor öyleyse ben okullar açılmadan halledeyim bunu sevdiceğimle bir görüşeyim de..
Sonrasında onu halledelim.Diğerlerininde yarım falan çıkmasını beklesem mi bilmiyorum.Dişçi sırayla alırız dedi damak yapın dişlerin sağlıklı sıkıştırıp bozmasın alınacak 4 tanesi de dedi.:18:

yok kız bişeyi yok ben alıştım benle bütünleşti artık uzun bi süreç evet ama sonunu düşündükçe mutlu oluyorum

Canım 3.yıldönümünüz de kutlu mutlu olsun,nice 3 yılları görürsünüz inşallah evli mutlu ve çocuklu olaraktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…