- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
evettt bebegmmmm :))) deli gbı heycanlıyım yaa.. nası bi mutluluk bu böyleeeOoo burda bi mehtap güzeli görüyorum :)Bilirim o heyecanları canım benim tadını çıkarın bol bol.
Allah kavustursun
evettt bebegmmmm :))) deli gbı heycanlıyım yaa.. nası bi mutluluk bu böyleeemehtap 8 derken gelıverdı askerımm :)
OHAAAAAAAAAAA ŞOKLARDAYIM KIZLARRRRRR =))))))
az önce tlfn caldı görumcem arıodu actım... aşkımın sesiiiiii :)))
gelmişşşş askerımmmm :))) sürpriz yaptııı :)) mehtap 8 dıodum :) gelmişş bılee askermm
okdr mutluyum kiiiiii.. sbh erkenden yanına gdıcemm kocamaann sarılcamm. ALLAHIMMMMMMM ÇOOKKK MUTLUYUMMMMMMM
kızlarr size bişey sorcam ali izne gelirse ona geldiğnde ilginç bişey hediye etmek istiyorum. aklıma da şu geldii. geçen aylarda bi akrabamızın düğünü vardı ve davetiye verdiler bize. davetiyede evlilik cüzdanı şeklinde çok beğendim ve sakladım onu.düşündüm de acaba içindeki kağıdı çıkarıp oraya kendi isimlerimizin olduğu bi kart yapıp hediye etsem nasıl olur. :44: vesikalık resimlerimizide yapıştırırım oraya :)
davetiye şöyle kızlar netten buldum hemen resmini
Eki Görüntüle 473913 Eki Görüntüle 473914
kızlarr size bişey sorcam ali izne gelirse ona geldiğnde ilginç bişey hediye etmek istiyorum. aklıma da şu geldii. geçen aylarda bi akrabamızın düğünü vardı ve davetiye verdiler bize. davetiyede evlilik cüzdanı şeklinde çok beğendim ve sakladım onu.düşündüm de acaba içindeki kağıdı çıkarıp oraya kendi isimlerimizin olduğu bi kart yapıp hediye etsem nasıl olur. :44: vesikalık resimlerimizide yapıştırırım oraya :)
davetiye şöyle kızlar netten buldum hemen resmini
Eki Görüntüle 473913 Eki Görüntüle 473914
Şakanı anlıyorum tatlım benim bende öyle yazıyorum işte
Evet şimdilik sıra bizlerde tezkereci devre olarak
Sıra sizlerede gelecek
Omzumda başın eksik
Yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik
Gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaşlı hep gözüm
[video=youtube;Ry1U2Py8oqQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ[/video]
Her şey eksik
bu sabah bir baska hüzünle uyandım her gecen gün daha da dayanılmaz özlüyorum
sonra bunu parcayı gördüm
ay bir kötü oldum
hep eksik diyorum ya o bile az
Evet her şey eksik... Bize ait olan her şey
ömrümüzün en güzel 15 ayını çalıyorlar bizden
yürek darmadağın
adaşım nasılsın canım günaydınlar
günaydın adaşcım ben iyiyim de sen nasılsın ?
yine hasret prangalar vurmuş bakıyorum ... Feri mi sönmüş gözlerinin ne ...toparlan asker yareni bizlere dimdik ayakta kalıp onları güçlü bi şekilde beklemek yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?