Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hadi hayırlısı olsun kuzum çok sevindim senin adına, bizim mehtap da erkene alındı çok mutluyum, inşallah bir aksilik olmaz....Bol bol tadını çıkar sevdiğinle geçen günlerin

kızlar bir şey soracağım sizlere usta birliğine gidildikten ne kadr snra çarşı iznine çıkılablyor

Canım o gideceği yere göre değişiyor sanırım, benim eşim 2 hafta sonra çıkabildi çarşıya...

kızlar bir şey soracağım sizlere usta birliğine gidildikten ne kadr snra çarşı iznine çıkılablyor

Usta birliğine teslim olduktan 2 hafta sonra çıktı çarşıya askerim.
Yerine göre değişebilir.

91/2 yani biziz canım

haydi bakalım devreler siz de kavusun
sonra 91/3 devrecükler
ve tabiiiii ki
sonra biiiizzzzz
ay hiç bitmicek gibiydi 300leri sayarken
şimdi sadece şubatı bekliyorum
kimseciklere randevu veremem o gün benim ömrüm geliyor
(annem kıskanıyor damadını şimdiden o kadar da düşünme çocuğum gelecek elbet diyor)

kızlar siz de öyle misiniz evde bi ton çizelgem var
460dan düştüğüm ama her 9-10 güne bir yeni çizelge yaptığım sayfalarım var
hatta arada ruh halime göre not düştüğüm de olmuyor degil
235ken yapılmış çizelgem var
210 derken yenilediğim
200de tekrar yapacagım falan
o rakamların oluşturdugu alanın giderek daraldığını görmek beni mutlu ediyor

değişik miyim neyim

Yanlız değilsin canım bende neler var neler
7 senelik defter haricinde şafak rakamlarıyla bogulmus koca bi defterim var

Oy neler neler Allah başka dert vermesin, kısacası değişik değilsin Tuba

Bende günlük tutuyorum şafağımıda orda tutuyorum onun haricinde tlfnu kapalı olsa bile birsürü şeyler yazıp duruyorum.

Telefonu saklıcam dio hayatta satmam falan diyor

Bende günlük tutuyorum şafağımıda orda tutuyorum onun haricinde tlfnu kapalı olsa bile birsürü şeyler yazıp duruyorum.

Telefonu saklıcam dio hayatta satmam falan diyor

Bu askerlikte geçen günlerin tutuların notların anısıda bi başka oluyor

Yahu ben yapamıyorum öyle şeyler, birincisi uğraşacak vaktim olmuyor, pek boş zamanım yok, ikincisi bu tarz şeyler yapınca daha çok yoğunlaşıyorum hasrete ve kafayı yiyecek gibi oluyorum çünkü, önceden yaptım tecrübeyle sabit, kafayı yemek istemiyorum, zira aklı başında olarak beklemek istiyorum eşimi

off nişanlımın usta birliği diyarbakır il jandarma oldu tamamda şimdide diyorlarki daha oradanda başka yere ihtimali varmış diyarbakır liceye fln gidenler oluyormuş off allahımm off

bnce askerliğin bir hatırası olmasına gerek yok dahada yer bitirir insanı

iyice kayışı koparmadım normalim demi yasemin bunu söylediğin iyi oldu ha
allah baska dert vermesin canım benim sayılı süre bitecek elbet
çizelgelerle doldum tastım yahu

allah sevdiğimizden ayırmasın bizi bir daha asla inşallaaah

ahhh hesnacım elimde degil ki 2 gün dursam 3.ye ay bir çizelge daha yapsam daha az görünür gönlümü hoş ederim diyorum
ne yapalım işte kendimizi bu sekil avutuyoruz
ama dediğin gibi canım ugrastıkca daha çok özlüyor insan hatta özlemden değişik bir şey ya taşıyorsun kendinden

bnce askerliğin bir hatırası olmasına gerek yok dahada yer bitirir insanı

Evet canım yaa zaten eşim diyor ki teskereden sonra askerlikle ilgili tek bir şey bile hatırlamak istemiyorum, herhalde anı defteri tutuştursam eline yakar

Aslında içini dökmek adına çok güzel bir şey, önceden çok duygusala bağlardım yok şiir yazmalar ağlamalar falan tüm geceler benimdi Ama baktım tırlatmaya başlıyorum bu sefer sevgilimi de tüketiyordum yok sen neden onu yaptın yok neden bunu yapmadın diye yazık ya... Yoğunlaştığım zaman kötü oluyorum ben, bu sfer evden de dışarı çıkasım gelmiyor, asosyal bir şekilde psikolojimi de bozuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…