Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzelsiniz ya hahaha
Aynı performansı yarın gece de bekliyoruz..
Öyle bir havadayım ki sanki yarın sabah Özgeyi alıp kuaföre götüreceğim, düğünümüz var

kzuu hoşgeldnn ay senmi önce geldin ben mi önce geldim ben depüğü duyunca hatlar karıştı bndeee

Dimi ama haklısın kuzu

Korkuluk bir yukarıya bak istiyorsan

Heee canım doğru yazmışın, genelde yanlış yazarlar boşver yanlışa da alıştım ben
Ben erres buyukburcum bikere hocm ama seni mecls disina aliverdim

Çok güzelsiniz ya hahaha
Öyle bir havadayım ki sanki yarın sabah Özgeyi alıp kuaföre götüreceğim, düğünümüz var

ahahaha aynen aynenn

özgeee yarın bütün işlerini bitir bakımını falan yappp sonra depükten erken gitme küserimm heee

Gece 11 den sonra olmaz mı size uyar mı

Az kalsa da sıkıştırıyor, çok kalsa da canım yaaa, az kalıp sıkıştırmasını tercih ederdim

tabiki kesinlikle öyle :):) inanamıyorum bazen ilk başlarda 460 sayarken 20 sayanlara hayran hayran bakardım

Tamamdır canım benim

Eneeee benim memlekette imiş canım yaa askerin, yanıyordur şimdi orası

:) evet yanıyor:) telefonlar falan bozuluyo sıcaktan okadar yani .. sıcaktan sürekli bi baş ağrısı çekiyo fenada nazlanıyo bu yüzden :)

kuzummm hesna mı senn adın ben bilmiyodummm

Evet canım buyrun benim Memnun oluşalım

Çok güzelsiniz ya hahaha

Yahu ben de ayrı bir havaya girdim, bugün mutluyum ya ondan olsa gerek, sanki yarın ben depükleniyorum... Olsun canımız asker yarenlerimizin depüğü de önemli o da bizi mutlu ediyor

:) evet yanıyor:) telefonlar falan bozuluyo sıcaktan okadar yani .. sıcaktan sürekli bi baş ağrısı çekiyo fenada nazlanıyo bu yüzden :)

Asvaltlar eriyormuş canım yaaa olacak o kadar

Ama siz çok hızlısınız yetişemiyorum
Ne kadar çok kişiyiz maşallah

Değil mi yaa nevrim döndü yarın da böyle olursa yandık

SezgiLim1905, delimiyim, pamuksekerr32, umutlu_u, DerinSu, myzt+, ErreS, GRGR, H_İ_S, Phoenix+

depüğü bugün mü yapsadık ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…