Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen de çok tatlısın cicim hüryarenim benim

hoşgeldinnn canımm ooo sen yokken neler konuştuk dedikodunu yaptık senn sakın bakma geçmişee

kemençe mi ne o

Ben çözemedim

Kaç aydır bugünün hayalini kuruyoruzzzzzzz topiğimizin ilk hürgenerali Özge oluyor bu süper birşey,,, biz neler yasadık neler neler ...

Ağlardık Özgeyle sabahlara kadar msnlerde konusurduk şükür bu günler geride kalıyor şükürler olsun rabbime daha ne diyeyim ki ,,, yarın dansözleri oynatcam

Ozzzgeee saksi degilim bn biliyNmu amn bnada noluyosa gicik seym ya

Nedir bu depük gecesinin inceliği,özel bir hazırlık yapsam mı ne? Yoksa ortanıza geçip gelen depükleri mi karşılayacağım.

Nedir bu depük gecesinin inceliği,özel bir hazırlık yapsam mı ne? Yoksa ortanıza geçip gelen depükleri mi karşılayacağım.

Yarın ben seni sabah kuaföre götüreceğim öyle bi havadayım Özge
Sen koru kendini, yarın dayak yiyecen valla

ErreS anladım ben seni riv riv riv riv ha uşak ha
Gel bakaym ha boyle

Yarın gece senle horon edelim biz

Ezgi sende Ankara bagları hobaaaaaaaaaaaa

güneşi doğanlar inşallaaahhhhh bütün sabırlarınıza gözyaşlarınıza 460 anlatılmazki hergünü başka bişey gurur hasret aşk bambaşka :):) bunlara değerr ve çooooooooookkkkkkkk mutlu olursunuz bambaşka bi hayat olıcak artıkk şaşkınsınızdır heralde ama yarın şaşkınlığınız kalmaz çokk mutlu olun sabrınızın mukafatını alırsınız inşallahh :):) darısı bize inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…