Bitecek tabi, askerliğin anı olmasından ziyade, beklediğimiz yolunu gözlediğimiz bi askerimiz var herkesede nasip olmaz asker beklemek gururu bir başka ..
Aşkkımı kamuflaj içerisinde gördüğüm anı asla unutamam.
Not tutarım yazarım ederim geriye baktıgım zaman vay be derim bir zamanlar şafagım ne cokmus ne zor günler yaşamışım.
Benim rahmetli dedemin notları bile durur hala ananemde.
Çok güzel mazide kalıyor.
İlerde çocuklarıma göstereceğim.
Ben onu 2005ten beri tanıyorum bi defterim var hersey yazar film olur vallahi.. Askerlikle ilgili notlar hele aşkımın bana tuttugu defterler okudukca bile tuaf oluyor içim.
Kim ne derse desin asker beklemek hem zor hem gurur verici.
İyi geceler yeşimcim...Öptüm
Konuş bakalım bu şarkı konusunda ne kadar ciddiymiş onu da sor
-1-
.....::: ADANA'YA SELAM OLSUN :::.....
Yarın doğan güneşimiz var!
:98:
konuştukaldı gönlümü uyuz onunda haklı tarafları var oda beni haklı görüyo idare etcez işte birbirimizi artık 6 aycık bişey kalmadı şarkı konusundada tekrar söledi ama güzel değil o dedim bişey diyemedi
canım ben çıkıyorum şimdi iyi geceler görüşürüz
Ehem ehem ehem
Yarın depük gecesi var desene...
:81::92:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Geliyor geliyor Özgenin askeri geliyor...
Hüryaren olmaya az kaldı canım
:119::119::119::119::119::119::119:
Öyle bir depükleyin ki kendime geleyim lütfen çünkü inanmakta güçlük çekiyorum hala....
Kendi kendime bitti deyip duruyorum inanamıyorum ardımda 14 ay var bıraktığım,kim bilir sevgilim neler düşünüyordur şimdi...Orada son günü olacak.
Bambaşkayım.
Öyle bir depükleyin ki kendime geleyim lütfen çünkü inanmakta güçlük çekiyorum hala....
Kendi kendime bitti deyip duruyorum inanamıyorum ardımda 14 ay var bıraktığım,kim bilir sevgilim neler düşünüyordur şimdi...Orada son günü olacak.
Bambaşkayım.
Vallahi seni anlayamıyorum zira daha benim depüklenmeme çok var, burada demirbaş olup çıkıcam sanırım, ama sen gidiyorsun artık hüryaren olmaya canım, sevdiceğin gelince sana sarılınca anlarsın o zaman bittiğini şimdi şaka gibi geliyordur eminim.
Koca bir depük vurunca aklın başına gelir
meraba kızlar bende asker bekliyorum daha doğrusu biz bitiriyoruz askerliği:) 21 gün kaldııgüneş bizede doğacak.
Evet inanmakta güçlük çekiyor insan gerçekten...
Evimdeyim desin inanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?