Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyyyt be canım adanam benim plakası bile güzel 01

ay bitti yarın şafak askerlik yok aradı aramadı falan bütün bu sorunlar bitiyor çok güzel yaaaaaaaaaaa

Selamımız bu gün size tatlım.
Son duraktayız.
Evet ya düzenimize kavuşacağımız için çok mutluyum çok....

Teşekkürler kelebek.
Ben depüklerimi şafağımı paylaşmaya dünden razıyım ama gel gör ki yaşanmadan olmuyor.
Öyle bir şey varsa minnağın depük isterse bizzat ben gelir hafifçe depüklerim sizi.

Oradada olacak tabi ki..
Heryerde yapsak mı Yasemin.. Çeyiz topiğine kadar yolu var

Bizimkilerde misafirliğe gitti ama ben gitmedim, geç dönerler ne olur ne olmaz..
Yol arkadaşımızı yalnız bırakmak olur mu
Bende anneme depük desem kalır böyle

Ezgi çok hoşsun canım ya..
Çeyiz topiği de az ilgimi çekmiyor değil paylaşmak için hevesleniyorum yaklaşınca o tarih paylaşacağım her birini çok hevesle aldığım kıymetlilerimi.
Bizde de benim bu gece işim var odamda olacağım dedim hiç beklemeyin beni.

Harikasınız gerçekten hiç bu kadar ilgi beklemiyordum inanın.
Kendi tertiplerimle bu günü dört gözle bekledik,izin kullanmayınca ilk benim depükleneceğim belirlenince ufaktan planlar yapıp bahsettik ama bu topiğin bütün kızları sevincime ortak olunca çok mutlu oldum,kalabalık bir arkadaş ortamı olduğunu hissettiriyor gerçekten.
Bende hepinizin böyle güzel gecelerinde bulunmak için can atıyorum.

Hoş geldin canım topiğimize, öncelikle Allah kavuştursun diyorum... Aynı tertibiz sanırım :44: Benim askerim doğuda değil, o yüzden sizin gibi askeri doğuda olanları anlayamayabilirim ama ilk eşim gittiğinde nereye gittiğinden çok gitmiş olması beni çok yıpratmıştı. Onsuz bir hayat düşünemiyordum çünkü... ama yavaş yavaş zor da olsa ilk günkü zorluk olmuyor değil mi? Sen de alışmışındır az biraz.... Doğu diye hemen enseyi karartma canım, hem bak yazıcı imiş daha rahat eder emin ol... Sen içini ferah tut, Allah ne yazdıysa o olur...

İnşallah bizim de güzel gecelerimizde bulunacaksın canım, kader arkadaşlığı daha bir başka oluyormuş... Biz seni çok özleyeceğiz ama arada bir uğrarsan hasret kalmayız... Ama biliyoruz ki depüklendiğin yerde mutlu mesut sevdiceğinle birlikte olacaksın, hayatındaki bir çok sorun gitmiş olacak, o yüzden senin adına çok mutluyuz....

Son düzenleme:

cnmmm aradı az önce konustum sesini duydum aşkımın ))))) sordum bu arada seninkinin adı Bayram mı? birde 3-4 ay önce orada olaylar olmuş öyle dedi şmdi moralim bozuldu..sonçta doğu işte ama orası brz daha iyiymiş dediler..sana anlattı mı senn ki bişey???

sağol cnm..öyle alışıcaz mecbur..hayırlısıyla gecsin de..

Hakkari de bir şehidimiz var arkadaşlar, başımız sağolsun.... Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet, komşusu Peygamber Efendimiz olsun inşallah.....

sağol cnm..öyle alışıcaz mecbur..hayırlısıyla gecsin de..

Öyle canım ömrümüz geçiyor, şafak mı geçmeyecek, bitecek elbet, Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin de başka bir şey istemem....

Öyle canım ömrümüz geçiyor, şafak mı geçmeyecek, bitecek elbet, Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin de başka bir şey istemem....

aynen aynen...şehit haberlerini duydukça!!!!!!! bu yaşananlarda parmağı olan tüm şerefszlere lanet olsun!!hepimzn askerleri sağlıkla gelsin dilerimmmm....

Hakkari de bir şehidimiz var arkadaşlar, başımız sağolsun.... Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet, komşusu Peygamber Efendimiz olsun inşallah.....

aminnn canımmm Allah ailesine sevenlerine sabır geride kalanlara güç kuvvet versin

Kizlar depuk icn saat 12 dn snra maalesef bal kabagina donusmus olaraktan depuk gecesi ve horona tesrif edecegim insallah. Ii iftarlar

bende geldim lakin tam anlamıyla değil her an gidebilirm gelmek şartıyla inşallah.buarada topic açıldımı kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…