Var canım biz hemen soktuk ankesörlü çok zor oluyor çünkü
heyyyt be canım adanam benim plakası bile güzel 01
ay bitti yarın şafak askerlik yok aradı aramadı falan bütün bu sorunlar bitiyor çok güzel yaaaaaaaaaaa
Akşam depük gecen varmıs mubarek olsun hepberaber yollıyıcaz senı sevdiğinin kollarına.. Ama bişi var benım de canım çekti şimdi bende depüklenmek istiyorum yollamıyosuuz hamileysem cocuğumun bı yeri şişerse sebebı sensın cok canımı cektırdın :)
Oradada olacak tabi ki..
Heryerde yapsak mı Yasemin.. Çeyiz topiğine kadar yolu var
Bizimkilerde misafirliğe gitti ama ben gitmedim, geç dönerler ne olur ne olmaz..
Yol arkadaşımızı yalnız bırakmak olur mu
Bende anneme depük desem kalır böyle
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ve şafak daha yeni başladı sayılır..tam 12 ay var daha((((((((((( nişanlımı beklıyrm ben de .. beni en iyi sizler anlarsınız biliyorum..biz yaklasık 5 buck senedr hiç ayrılmadık ve simdi ayrılk koyuyor..üstelk bnm askerim doğuya gitti..bitlis tatvan'da ... sevdiği doğuda askerde olanlar varsa onlara sormk istediğim, sizde ilk gittiğinde bunalım yaşadız mı bnm gibi?? cnm cok sıkılıyor..hayattan kopmş gibiyim hep aglamak istyorum..içim sıkılıyor sürekli.. ve hep sanki ona bişi olacak gibi hislere kapılıyorum bazen (((( size de olmuş muydu?? normal mi yani?? sonra şimdi ortalk karışık ya, suriye sınırı falan..sürekli internette hbrleri okuyrm..bi yandn merak edyrm snr da daha betr oluyorum..içim sıkılıyor iyce..daha dün gönderdik..dünden beri arayamadı da..sesini de duyamadım..acemlkte hergn arardı sıksık rahttık..neyse..gittiği yer doğunn diğer yerlerine göre daha iyiymiş..öyle diyorlar ama gene de bin türlü olasılık kuruyorum kafmda..haberleri okudukca daha kötmser oluyorm..ya savas cıkarsa diye..terör artarsa diye..siz de yasıyor musunuz bnm bu yaşadıklarımı?????
Harikasınız gerçekten hiç bu kadar ilgi beklemiyordum inanın.
Kendi tertiplerimle bu günü dört gözle bekledik,izin kullanmayınca ilk benim depükleneceğim belirlenince ufaktan planlar yapıp bahsettik ama bu topiğin bütün kızları sevincime ortak olunca çok mutlu oldum,kalabalık bir arkadaş ortamı olduğunu hissettiriyor gerçekten.
Bende hepinizin böyle güzel gecelerinde bulunmak için can atıyorum.
1 seneyi geçti canım, evet uzun dönemiz..
Valla bizim çarşılar kilitli 3-5 kere çıktı askerim, kürtçe konuşulması biraz zoruna gidiyordu ama alışıyorsun.. Askeri ne severler ne sevmezler.. öyle diyeyim..
Bende çok istedim gitmeyi ama izin vermedi bana.. Ailesini bile istemedi.. Neticede Türkiyenin bir ucundan bir ucu..
Seninde gitmeni tavsiye etmem..
beni niye çağırmıyorsun bilmiyonmu sen bnm ne kadar çok sevdiğimi oynamayı (
Hoş geldin canım topiğimize, öncelikle Allah kavuştursun diyorum... Aynı tertibiz sanırım :44: Benim askerim doğuda değil, o yüzden sizin gibi askeri doğuda olanları anlayamayabilirim ama ilk eşim gittiğinde nereye gittiğinden çok gitmiş olması beni çok yıpratmıştı. Onsuz bir hayat düşünemiyordum çünkü... ama yavaş yavaş zor da olsa ilk günkü zorluk olmuyor değil mi? Sen de alışmışındır az biraz.... Doğu diye hemen enseyi karartma canım, hem bak yazıcı imiş daha rahat eder emin ol... Sen içini ferah tut, Allah ne yazdıysa o olur...
sağol cnm..öyle alışıcaz mecbur..hayırlısıyla gecsin de..
Öyle canım ömrümüz geçiyor, şafak mı geçmeyecek, bitecek elbet, Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin de başka bir şey istemem....
Hakkari de bir şehidimiz var arkadaşlar, başımız sağolsun.... Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet, komşusu Peygamber Efendimiz olsun inşallah.....
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnııızz
bende geldim lakin tam anlamıyla değil her an gidebilirm gelmek şartıyla inşallah.buarada topic açıldımı kızlar ?
bennn geldimmmm bileeeee şöyle önlerden yer kapıyım kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?