Yaseminnnn senin paylaştığın gelinle damatta çok tatlılar ya cidden öyle olacak işte düğün dediğin saçı başı dağıttı hatun ohhhh
hehhh şöyle yaaa insanları bi rahat bıraksınlarr bakıyorum düğünlerde bi dansediyolar oyun havası başlıyo kadınlar gelini çekiyo kenara erkekler damadı düğünde de bi daha buluşamıyolar resmennnsüpermiş buuu
Evet canım ya bayıldım bende görürsem bu günleri harika olacak inşallah deli gibi oynayacagım kimse durduramaz beni dagıtacagım valla 7 senenin birikimi var doldumda tasıyorum bacılarrrrrrrrrrrr
Yasminim saçı sağlam yaptır hatun dağıttı vallasaç mı dayanır o tempoyaa
Kuzum bildiğimden kendimide tanıdıgımdan ben öyle topuz falan yaptırmıcam zaten açık modelli bişiler olcak varsın bozulsun kalmasın basımda toka evleniyorum ya yeter bana ah cok fena evlenesim geldi
Deli gibi oynıcam oturmayı düşünmüyorum benim günüm değl mi
Oyna tabi yaaaa bende hiç oturmayı düşünmüyorum.. Giyeceğim bi babet saatlerce oynayacağım valla
Kızlaaaar
Depük gecesinden düğün gecesine geçtiniz ayol.... Sizleri evlendirmeden önce de bekarlığa veda partisi mi yapsak ki burada
Kızlaaaar
Depük gecesinden düğün gecesine geçtiniz ayol.... Sizleri evlendirmeden önce de bekarlığa veda partisi mi yapsak ki burada
Hepinizi Allaha emanet ediyorum..
özgem tekrar hayırlı olsun canım benimm.
Ezgi sana gelince hala gülüyorum gari gariyeee
canlarım benim öpüyorum kocaman...
Valla öyle oldu canım her ne zaman toplansak sohbet düğüne dönüyor
Yapalım yapalım
Bizde alışılmış bi durumiki döktürdük de
Eeeeee bu kadar hasretten sonra insan evliliği hayal etmekten öte deli gibi istiyor değil mi
İnşallah o günleriniz de gelir kızlar...
Kızlaaaar
Hepinizi Allaha emanet ediyorum..
özgem tekrar hayırlı olsun canım benimm.
Ezgi sana gelince hala gülüyorum gari gariyeee
canlarım benim öpüyorum kocaman...
İnşallah inşallah hasretle bekliyoruz o günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?