Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy aŞK'ERİM le konuştum 2 saat çıkmak zorunda kaldım döndüm geribaya kaçırmışım

Yaseminnnn senin paylaştığın gelinle damatta çok tatlılar ya cidden öyle olacak işte düğün dediğin saçı başı dağıttı hatun ohhhh

Evet canım ya bayıldım bende görürsem bu günleri harika olacak inşallah deli gibi oynayacagım kimse durduramaz beni dagıtacagım valla 7 senenin birikimi var doldumda tasıyorum bacılarrrrrrrrrrrr

Gelinle damatta iş olduktan sonra bişicik olmaz valla kimse oturtamaz beni
DÖkcem kurtlarımı oh oh yandan yandan

Evet canım ya bayıldım bende görürsem bu günleri harika olacak inşallah deli gibi oynayacagım kimse durduramaz beni dagıtacagım valla 7 senenin birikimi var doldumda tasıyorum bacılarrrrrrrrrrrr

Yasminim saçı sağlam yaptır hatun dağıttı valla saç mı dayanır o tempoyaa

[video=youtube;LIh2RjtNOVo]http://www.youtube.com/watch?v=LIh2RjtNOVo&feature=player_embedded[/video]

Ben ve kuzenlerim kesin böyle olacagız
Bu şarkıda süperdir he sonunda diyor bekarlıgın sonu yok ben yine evleneyim

Ben bu çifte de bayılıyorum, çok güzel organize olmuşlar yaaa..

[video=youtube;JACmfOiL9uU]http://www.youtube.com/watch?v=JACmfOiL9uU&feature=related[/video]

Yasminim saçı sağlam yaptır hatun dağıttı valla saç mı dayanır o tempoyaa

Kuzum bildiğimden kendimide tanıdıgımdan ben öyle topuz falan yaptırmıcam zaten açık modelli bişiler olcak varsın bozulsun kalmasın basımda toka evleniyorum ya yeter bana ah cok fena evlenesim geldi

Deli gibi oynıcam oturmayı düşünmüyorum benim günüm değl mi

Hepinizi Allaha emanet ediyorum..
özgem tekrar hayırlı olsun canım benimm.
Ezgi sana gelince hala gülüyorum gari gariyeee
canlarım benim öpüyorum kocaman...

Oyna tabi yaaaa bende hiç oturmayı düşünmüyorum.. Giyeceğim bi babet saatlerce oynayacağım valla

Kızlaaaar

Depük gecesinden düğün gecesine geçtiniz ayol.... Sizleri evlendirmeden önce de bekarlığa veda partisi mi yapsak ki burada

Kızlaaaar

Depük gecesinden düğün gecesine geçtiniz ayol.... Sizleri evlendirmeden önce de bekarlığa veda partisi mi yapsak ki burada

Valla öyle oldu canım her ne zaman toplansak sohbet düğüne dönüyor
Yapalım yapalım

Kızlaaaar

Bu performansa bakılırsa çok da güzel olur...

Hepinizi Allaha emanet ediyorum..
özgem tekrar hayırlı olsun canım benimm.
Ezgi sana gelince hala gülüyorum gari gariyeee
canlarım benim öpüyorum kocaman...

Mercem çok teşekkür ederim tatlım.
Mutluluğuma ortak oldun.
Kendine iyi bak görüşmek üzere,iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…