Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçarr hepinize hayırlı geceler diliyorm.son olarak özgecim sana söylenecek btün güzel şeyler söylendi artık sözün bittiği yerdeyz.ALLAH sizi bir daha hiç ayırmasın inşallahh.bizi ziyaret etmeyi unutma.artık biz şafak arttırırken sen burada söz -nişan-düğün fotolarını paylaşırsın inaşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh.hepiminiz öpüldünzzzz çokkk

Son düzenleme:
özgecim iftara davetliydim gelmek için çok çabaladım ama malesef yalnız hepsine geri döndüm maşllh çok güzel eğlenmişsinz haaytım inşallh hep böyle güler yüzün cnım imrendim doğrusu hayırlısı olsn sewdiceğinle bir dha ayrılmamak üzere kendine iyi bak gel arada yine mutluluklar hadi sewdiceğine şimdiiiiiiii

Cok istemistim bu gece depuk gecesine katilmayi amq nisanlimin ailesi davet etti buraya geldim ve burada da ancak simdi yataga yattim da telefindan yazismalarinizi okuyabildim ozge hayirli olsun senin icin kizlar bizi de allah kurtarsin :)

Eeeeee bu kadar hasretten sonra insan evliliği hayal etmekten öte deli gibi istiyor değil mi

İnşallah o günleriniz de gelir kızlar...

Ben bugün yarimden gideceğimiz tatil kasabasında yapılacak törenle evlenme teklifi aldım.
Çok da güzel anlattı aklımı çelecekti neredeyse.
Denizin kenarında uçuş uçuş etekler ikimiz..
Tam da benlik.

özgecim bnde gelemedim vallaha kafa ağrısından ayağa kalkamadım akşam )): inşallah diğer kızların depüklerinde bulunuruz(

Nesliiiiiii çok teşekkür ederim düşünmek katılmak istemen yeter.
Sağ olsun hatunlar çok güzel ve özel bir veda gecesi hazırladılar bana hem eğlendim hem hüzünlendim öyle bir şey oldum.
Güzel dileklerin için de teşekkürler tatlım baksana şu güzelliklere burası bırakılacak gibi değil,buradayız biz tüm şafakçıları depüklemeden bir yere gitmek yok.

Aynen erres sözün bittiği yerdeyim hepinize çok teşşekür ediyorum gönlünüzden gelen dilekleri paylaştınız benimle.Çok mutlu oldum.
Allah şafak fotoğraflarım gibi mutlu günlerimin de fotoğraflarını burada paylaşmayı nasip etsin.Darısı sizlere...

Cok istemistim bu gece depuk gecesine katilmayi amq nisanlimin ailesi davet etti buraya geldim ve burada da ancak simdi yataga yattim da telefindan yazismalarinizi okuyabildim ozge hayirli olsun senin icin kizlar bizi de allah kurtarsin :)

Teşekkür ediyorum kelebek,darısı sizlerin başına.
Üzülme kaçırmaya fırsatın olamayacak kadar sık depük geceleri bekliyor bu topiği.Sırada tertiplerim az azıcık dinlenip enerji toplayıp onları deükleyeceğiz hep birlikte.

kızlarr bende gidiyim artıkkk herkese iyi gecelerrr. özgecimmm tekrarr mutlulukklarrr sanaaaaaa kocaman öpüyorummm hepiniziiiii

iyi eğlencelerrrrrr

Nesliiiiiii çok teşekkür ederim düşünmek katılmak istemen yeter.
Sağ olsun hatunlar çok güzel ve özel bir veda gecesi hazırladılar bana hem eğlendim hem hüzünlendim öyle bir şey oldum.
Güzel dileklerin için de teşekkürler tatlım baksana şu güzelliklere burası bırakılacak gibi değil,buradayız biz tüm şafakçıları depüklemeden bir yere gitmek yok.

Aynen erres sözün bittiği yerdeyim hepinize çok teşşekür ediyorum gönlünüzden gelen dilekleri paylaştınız benimle.Çok mutlu oldum.
Allah şafak fotoğraflarım gibi mutlu günlerimin de fotoğraflarını burada paylaşmayı nasip etsin.Darısı sizlere...

Teşekkür ediyorum kelebek,darısı sizlerin başına.
Üzülme kaçırmaya fırsatın olamayacak kadar sık depük geceleri bekliyor bu topiği.Sırada tertiplerim az azıcık dinlenip enerji toplayıp onları deükleyeceğiz hep birlikte.

Herkes işine döndü ben mahallenin delisi gibi hala göbek atıyorum

Ha haa oyna kuzum yaa senin de az kaldı zaten depük gecene.... Ona sayarsın

Yani sana evlenme mi teklif etti kuzum anlamadım ki yaa :44:

Ahh ahh bi yandan cacık yiyorumda ferahlamaya calısıyorum cok yoruldum ya

şimdi asker şafağını bitirdin canım inşallah mutlu mutlu düğün şafağını sayarsın tüm ömrün boyunca herşey senin istediğin gibi olsun ve sevdiğinle bir ömür boyu mutlu olursun inşallah seni kocaman tebrik ediyorum darısı bizlerin başına artık (

neyse kısçelerr..özgecim tekrar tekar kutluyorum canımm çok mutluyum adına...tüm güzel sözlerini de okudum...sagol canım.umarım bundan sonra depüklenmiş dahi olsanız ugrarsınız canım sizin burda olmanız moral oluyor bize...herkese iyi geceler kıslarrrrrr

özge yaaa yarını düşünemiyorummm bu gece uyku uyuyabilecek misin kıssss

DerinSu ben bu heyecana kapıldım kapılalı hiç uyku uyumuyorum inan sabah 7 8 gibi yatağa giriyorum dönüyorum dönüyorum kalkıyorum zombi gibi oldum ama uyuyamıyorum gözümü kapatıyorum biz geliyoruz gözümün önünme uyutmuyor.

özgecim bnde gelemedim vallaha kafa ağrısından ayağa kalkamadım akşam )): inşallah diğer kızların depüklerinde bulunuruz(

Geçmiş olsun canım benim..Sırada çokça depük var onlara hazırlayın kendinizi eğleneceğiz çok.

kızlarr bende gidiyim artıkkk herkese iyi gecelerrr. özgecimmm tekrarr mutlulukklarrr sanaaaaaa kocaman öpüyorummm hepiniziiiii

iyi eğlencelerrrrrr

Pamukşekerim çok teşekkürler.
Görüşmek üzere,iyi gecelerrr...

Ha haa oyna kuzum yaa senin de az kaldı zaten depük gecene.... Ona sayarsın

Yani sana evlenme mi teklif etti kuzum anlamadım ki yaa :44:

Evlenme teklifi aldım ben önceden de kendisinden canım bugün telefonda görüşeceğiz ya şimdi tatil beldesine gideceğiz orada evlenelim mi dedi mini bir organizasyon anlattı çok da cezbetti beni ama....
Evet desem gerçekten bir hafta sonra falan evli mutlu dolanırdım.

Özge tickerına baktım daldım canım ya vay be diyorum yine ..

Çok teşekkür ederim Esra allah o tatlı şafakların da doğan güneşini nasip etsn inşallah.
Darısı sizlere tez zamanda.

Çok teşekkür ederim DerinSu.
Buralarda olacağız,sizleri de depüklemeden gitmeyiz bir yere.
İyi geceler,görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…