kızlarr bende gidiyim artıkkk herkese iyi gecelerrr. özgecimmm tekrarr mutlulukklarrr sanaaaaaa kocaman öpüyorummm hepiniziiiii
iyi eğlencelerrrrrr
neyse kısçelerr..özgecim tekrar tekar kutluyorum canımm çok mutluyum adına...tüm güzel sözlerini de okudum...sagol canım.umarım bundan sonra depüklenmiş dahi olsanız ugrarsınız canım sizin burda olmanız moral oluyor bize...herkese iyi geceler kıslarrrrrr
Evlenme teklifi aldım ben önceden de kendisinden canım bugün telefonda görüşeceğiz ya şimdi tatil beldesine gideceğiz orada evlenelim mi dedi mini bir organizasyon anlattı çok da cezbetti beni ama....
Evet desem gerçekten bir hafta sonra falan evli mutlu dolanırdım.
Özge tickerına baktım daldım canım ya vay be diyorum yine ..
İyi geceler arkadaşlar, yarın artık şafak attırmaya gelirsiniz...
Heeee evet deseydin işte onu aradan çıkarırdım aniden olur biterdi
Çok teşekkür ederim Esra allah o tatlı şafakların da doğan güneşini nasip etsn inşallah.
Darısı sizlere tez zamanda.
Çok teşekkür ederim DerinSu.
Buralarda olacağız,sizleri de depüklemeden gitmeyiz bir yere.
İyi geceler,görüşmek üzere.
Bir çılgınlık yapsa mıydık ki...
İş durumundan kıyı kıyı verdik nikahı derdik düğün de gelirdi ardından.
Bende Özgeeee
Durur durur dinlerim arada...
Sevgililerimize gitsin.
Gitsin canımm.. Bende nişanda dans müziği olsun istedim
özgecim geçmişi okuyorum şimdi ne kadarr çok eğlenmişsiniz öyle depük gecende
Kızlar hepinize iyi geceler, ben sahura kadar biraz belimi dinlendireyim çok ağrıdı yaa
Özgecim sana tekrardan güzel dileklerimi yolluyorum arkadaşım, umarım her şey gönlünce olur, bir daha ayrılık yüzü görmezsiniz inşallah, bugünlerinin tadını çıkar canım
Bu arada sevdiceğin mi oraya geliyor, sen mi gidiyorsun yanına?
Canım çok teşekkür ederim tekrardan her şey için.
Dinlen ben de dinleneceğim birazdan oturmaktan kaskatı kaldım.
Ortada buluşacağız canım ama hemen değil yani birazcık beklememiz gerekecek.
Anladım canım hayırlısı olsun, en önemli bölüm bitti ya gerisi kolay....İyi geceler tekrardan... Sen de dinlen canım....
$ 188 ... ilk defa kırdık birbirimizi... ilk defa nöbete aramadan gitti... biliyorum her dakikası 1 asır gibi gelecek... Ama ben de haklıyım... Nasıl bu kadar değişir ki 2 günde hemde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?