yaaa üzüldüm şimdi.nazar mı oldunuz acaba ya..orda herkese gösterdi senin yolladıklarınıçeken var çekemeyen var dimi ama...sıkma canını inş bian evvel özür diler madem sen haklısın.
aa canım hoşgeldin..siz tekrardan denemeye karar verdiniz demek çok güzell.inAllah denemeye deger bir şekilde devam eder mutlu olursunuz canım
hoşbuldum ALLAHAISMARLADIKselM CNM.HOŞ GELDİNNN
hallettik canım sorunu ...
aldı gönlümü
hallettik canım sorunu ...
aldı gönlümü
Ne güzel canım sevindim. Bencede nazar mazar deymiştir kız dikkat et
çok sevindin canımEvet Deryacım bıletımız alındı,
hazır beklıyoruz artık:)
Yedık bıtırdık askerlığı sukur.
Sımdı arkadaslarımız bızım durumlara özenıyor,zamanında bızde sana ve ecm e bırkac arkadasa özenerek cok ıc gecırdık
sonunda sıra bıze de geldı ne mutlu.
Cok guzel heyecanlar ıcındesın mutlu gunune az kalmıs,bızlerı bılgılendır gorelım gelınlığını kınalığını evını..
Onlara da özenıp masallah dıyelım kı sıra bıze de gelsın değıl mı ama?
Fıstıklar bu arada uzuun bır alıntı oldu k. Bakmayın hele bunları telefndan yazıyorum sabır taşı kıvamına geldım resmen :)
Burada sohbet koyu az bakmasan ıpın ucu kacıyor.
Kesin kesin canım.. Nasılsın bakalım?
şimdi çok daha iyiyim canımsen nasılsın ?
şekerr sen nerelerdesin dün yok muydun bana mı öyle geldi canım..şafakın azalmış baya
yasemincimm şu 20 lerden bi kurtulamadın kıss bana fenalık geldi he senin yerine19 dedigin gün ohh dicem o derece
çok sevindin canımsırası gelen alıyor askerini işte, aldıktan sonra da sanki askerlik hiç yapılmamış gibi oluyor:26: daha başka telaşeler oluyor fln, askerlik günleri çookk eskideymiş gibi hatırlanıyor
gelinliğimi provada çekmeyi unutmuşum, haftaya teslim alacağım, o zaman eklerim fotosunu.. evimi de yerleşince eklerim inşallah
darısı da artık sırayla hepinize olsun tatlım inşallah
Selam canım...
Selam canım sevdiğin yola çıkabilmiş mi? Ulaşmış mı evine sağ salim canım?
Özge çok merak ediyorum yeni tickerlarımızı ne zaman yapacagız acaba :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?