Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hallettik canım sorunu ...

aldı gönlümü

çok sevindin canım sırası gelen alıyor askerini işte, aldıktan sonra da sanki askerlik hiç yapılmamış gibi oluyor:26: daha başka telaşeler oluyor fln, askerlik günleri çookk eskideymiş gibi hatırlanıyor

gelinliğimi provada çekmeyi unutmuşum, haftaya teslim alacağım, o zaman eklerim fotosunu.. evimi de yerleşince eklerim inşallah
darısı da artık sırayla hepinize olsun tatlım inşallah

Bugünde biter geriye kalan gün sayısı 22

Son düzenleme:
şekerr sen nerelerdesin dün yok muydun bana mı öyle geldi canım..şafakın azalmış baya

yasemincimm şu 20 lerden bi kurtulamadın kıss bana fenalık geldi he senin yerine19 dedigin gün ohh dicem o derece

şekerr sen nerelerdesin dün yok muydun bana mı öyle geldi canım..şafakın azalmış baya

yasemincimm şu 20 lerden bi kurtulamadın kıss bana fenalık geldi he senin yerine19 dedigin gün ohh dicem o derece

Valla bugün 20ye attıracaktım fakat dün yazdıgım gibi pc öyle gösteriyor
Sen oh diyeceksin birde beni düşün coşacağım resmen
19 diince bitti gibi gelecek sanırım

Son düzenleme:

Bitirdik Deryacım askerliğimizi dün gece buranın fıstıkları dillere destan bir depük gecesi yaptılar bana çok keyifli şekilde karşıladım doğan güneşimizi.
Dediğin gibi şuan ne yaşadın ne yaptın deseler hiç bahsetmem unuttum gitti derim bütün kara bulutları dağıttı bu sabah güneş.
Bekliyoruz merakla sizlerin mutlu haberlerini duymak bizleri çok çok mutlu ediyor çünkü biz bu yola yeni başladığımızda sizlerden enerji aldık sizleri örnek aldık.Sizin mutlu günleriniz bizlere de enerji veriyor.
Darısı başımıza dediğin gibi.

Özge çok merak ediyorum yeni tickerlarımızı ne zaman yapacagız acaba :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…