Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok kuzum hatasını kabul etmiyor ben de söylediğini hazmedemem...
hala burnunun dikine gidiyor ....

ı ıh.. hatasını anlaması gerek ... söylediklerini cahilliğine veriyorum...acısını çıkarıcam geldiğinde ... çok üzdü mikrop

canım askerim hep der burda sana anlatamadığım çok sey var o yüzden sinirlide olurum sitreslide olurum sen bana he de geç.. Askerlik kolay bişey değil isterse İzmirde Olsun isterse edirnede İsterse İstanbulda olsun aynı Doğu batı fark etmiyor adamın anası ağlıyor diyor hep. Bence cahilliğine değil ordaki sitresine ver derim

askerlikle ilgili değil dar düşüncesiyle alakalı tartıştığımız konu...

Özgecim,
Gece Epey Bir Eglence Yapmışsınız.
Kalamadım.
Ama Yinede Gönlüm Sizlerleydi..

askerlikle ilgili değil dar düşüncesiyle alakalı tartıştığımız konu...

olsun kuzum olsunnn sen ona asker de geç piskolojisi iyi değil onların bak sana ne diyorum benimki askerlikle mi ilgili biz her gün kavga ediyoruz... Kıskançlık alakası var askerlikle iş yerinin iftar yemeği vardı bizim gittim cumadan beri her akşam aynı konu gittin der ama ben alıştım istanbuldaki haliyle ordaki halini biliyorum ya sıkıntı yapmıyorum sende yapma bence

öyle ya kimle olursa olsun bu sorunu yaşayacaktım nasılsa ... yıkıcı davranmanın kimseye faydası yok... bekleyeyim bakalım ..

öyle ya kimle olursa olsun bu sorunu yaşayacaktım nasılsa ... yıkıcı davranmanın kimseye faydası yok... bekleyeyim bakalım ..

kız şu olayı özelden bi anlatsna merak ettim şimdi durum nedir :26: anladım ben konuyu

Son düzenleme:
Geçti canım geçti
Tatlı yorgunluk :)
Özgenin şükür askerliği bitti
Sıra bize geliyor

valla ya size geliyor ciddi ciddi :) şuan ne yapıyordur acaba buluşmuşlar kucaklaşmışlarmııdır ahh ahh ...

valla ya size geliyor ciddi ciddi :) şuan ne yapıyordur acaba buluşmuşlar kucaklaşmışlarmııdır ahh ahh ...

Yok canım Özge İzmirde sevgilisi İstanbula gidecek yani buraya gelecek önce sonra bulusacaklar tatlım.Uzaklık olunca böyle oluyor işte..

Neyse askerlik bitti ya buna şükür.

Yok canım Özge İzmirde sevgilisi İstanbula gidecek yani buraya gelecek önce sonra bulusacaklar tatlım.Uzaklık olunca böyle oluyor işte..

çok iyi bilirim o uzaklık belasını oılsun sonuçta bitti gitti onada şükürrrr

$ 188 ... ilk defa kırdık birbirimizi... ilk defa nöbete aramadan gitti... biliyorum her dakikası 1 asır gibi gelecek... Ama ben de haklıyım... Nasıl bu kadar değişir ki 2 günde hemde ...
yaaa üzüldüm şimdi.nazar mı oldunuz acaba ya..orda herkese gösterdi senin yolladıklarını çeken var çekemeyen var dimi ama...sıkma canını inş bian evvel özür diler madem sen haklısın.
Günaydınnn Kızlar

Şafak 130

AşK DENEMEYE DEĞER DEDİK VE DENEDİK BAŞARDIK

aa canım hoşgeldin..siz tekrardan denemeye karar verdiniz demek çok güzell.inAllah denemeye deger bir şekilde devam eder mutlu olursunuz canım

selam kıslarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…