Olur öyle arada onlar ilişkinin tuzu biberi onlarsız olur mu hiç ? :26:Biz nerdeyse hergün kavga ediyoruz kıskançlıktan ama telefonu kapamadan barışıyoruz. Sıkıntımız kalmıyor Siz daha o devreleri geçememişsiniz bizde öyleydik sonradan alşıyosun
yok kuzum hatasını kabul etmiyor ben de söylediğini hazmedemem...
Hala burnunun dikine gidiyor ....
ne oldu ki özel değilse anlat istersen belki derdine derman oluruz olabildiğimiz kadar ? :26:
ı ıh.. hatasını anlaması gerek ... söylediklerini cahilliğine veriyorum...acısını çıkarıcam geldiğinde ... çok üzdü mikrop
canım askerim hep der burda sana anlatamadığım çok sey var o yüzden sinirlide olurum sitreslide olurum sen bana he de geç.. Askerlik kolay bişey değil isterse İzmirde Olsun isterse edirnede İsterse İstanbulda olsun aynı Doğu batı fark etmiyor adamın anası ağlıyor diyor hep. Bence cahilliğine değil ordaki sitresine ver derim
askerlikle ilgili değil dar düşüncesiyle alakalı tartıştığımız konu...
olsun kuzum olsunnn sen ona asker de geç piskolojisi iyi değil onların bak sana ne diyorum benimki askerlikle mi ilgili biz her gün kavga ediyoruz... Kıskançlık alakası var askerlikle iş yerinin iftar yemeği vardı bizim gittim cumadan beri her akşam aynı konugittin der ama ben alıştım istanbuldaki haliyle ordaki halini biliyorum ya sıkıntı yapmıyorum sende yapma bence
öyle ya kimle olursa olsun bu sorunu yaşayacaktım nasılsa ... yıkıcı davranmanın kimseye faydası yok... bekleyeyim bakalım ..
selamakşamın yorgunluğu geçti mi :)
Geçti canım geçti
Tatlı yorgunluk :)
Özgenin şükür askerliği bitti
Sıra bize geliyor
valla ya size geliyor ciddi ciddi :) şuan ne yapıyordur acaba buluşmuşlar kucaklaşmışlarmııdır ahh ahh ...
çok iyi bilirim o uzaklık belasını oılsun sonuçta bitti gitti onada şükürrrrYok canım Özge İzmirde sevgilisi İstanbula gidecek yani buraya gelecek önce sonra bulusacaklar tatlım.Uzaklık olunca böyle oluyor işte..
Neyse askerlik bitti ya buna şükür.
yaaa üzüldüm şimdi.nazar mı oldunuz acaba ya..orda herkese gösterdi senin yolladıklarını$ 188 ... ilk defa kırdık birbirimizi... ilk defa nöbete aramadan gitti... biliyorum her dakikası 1 asır gibi gelecek... Ama ben de haklıyım... Nasıl bu kadar değişir ki 2 günde hemde ...
Günaydınnn Kızlar
Şafak 130
AşK DENEMEYE DEĞER DEDİK VE DENEDİK BAŞARDIK
valla ya size geliyor ciddi ciddi :) şuan ne yapıyordur acaba buluşmuşlar kucaklaşmışlarmııdır ahh ahh ...
Yok canım Özge İzmirde sevgilisi İstanbula gidecek yani buraya gelecek önce sonra bulusacaklar tatlım.Uzaklık olunca böyle oluyor işte..
Neyse askerlik bitti ya buna şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?