Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki Hanelere Son : 21 Gün..

Plakalara Son : 39 Gün..

Şafak : 120

Başka da Yok !

.::emresra::.

:123:

.

Son düzenleme:
selam kızlar..bu sabah eşim 10 da aradı...hastanedeymiş,izinden gittiginde orada bayılmış ama bana söylememişkontroller yapılmış hipertiroid çıkmış kızlar yaaa çok üzgünümcanım aşkım üzüntüden sıkıntıdan oldu kesin.bizde diyoruz neden bu kadar hızla zayıfladı...yine arıcam hastaneden çıkınca dedi bekliyorum bende(

Canım çok geçmiş olsun.Merak etme tatlım tedavi edilebilir bir hastalık.
Bize de ver haberlerini canım.

Canım çok geçmiş olsun.Merak etme tatlım tedavi edilebilir bir hastalık.
Bize de ver haberlerini canım.

sagol yeşimcim..annemde de var hipertiroid.ilaçla tedavi oluyor.inşAllah iyi bi tedavi uygularlarda düşer kan degeri.çok üzgünüm ama bi bilsen..Allah beternden korusun diyebiliyorum sadece

sagol yeşimcim..annemde de var hipertiroid.ilaçla tedavi oluyor.inşAllah iyi bi tedavi uygularlarda düşer kan degeri.çok üzgünüm ama bi bilsen..Allah beternden korusun diyebiliyorum sadece

Canım genç olduğu için, gençlerde cerrahi yöntem uyguluyorlar bildiğim kadarıyla o daha etkili .Trioid'in bir kısmını alıyorlarmış.
Ama tabi doktor karar verecektir en doğru tedaviye.
İnşallah iyi haberlerini alırız bizde.İçini ferah tut sen

Canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İlaçla tedaviye başlarlar hemen sende üzme kendini dikkat et..

Kuzuuum geçmiş olsun canım, dert etme bitanem yaaa Allah daha kötü hastalıklardan korusun, anlıyorum seni şimdi deli gibi merak ediyorsun yanında değilsin ya o yüzden, ama emin ol düzelecek tatlım... Sen içini ferah tut, bol bol dua et e mi?

1 yıl, 1hafta, 1 gün sonra evimizdesin Bi'Tanem

ayy çok geçmiş olsun yaaa aynen dediğiniz gibi RABBİM beterinden korusunn.aminn

canımm benim çok geçmiş olsunnn

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:207

Plakalara gelme şafağı:126

Mehtap:29

100'lere gelme şafağı:8

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

DerinSu çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, umarım kısa zamanda toparlar

"Güzel Pirim bir dert vermiş çekerim
Bir derdim var, bin dermana değişmem...."

Senin gibi derde can kurban Bi'Tanem!!!!

çok geçmiş olsun canım..

Belki güneş bir gün ikimiz için doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal günü gelinceye kadar;
Susuyorum!!!!

[video=youtube;Zg4u5GSPMKg]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=Zg4u5GSPMKg[/video]

"Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış!!!"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…