evet bende bi yerde öyle okudum canım..eşimede dedim hatta acil ameliyat fln derse hemen karar verme dedim ben bu tür ameliyatlardan çok korkuyorum
Canım genç olduğu için, gençlerde cerrahi yöntem uyguluyorlar bildiğim kadarıyla o daha etkili .Trioid'in bir kısmını alıyorlarmış.
Ama tabi doktor karar verecektir en doğru tedaviye.
İnşallah iyi haberlerini alırız bizde.İçini ferah tut sen
amin cnm çok sagol ebrucum.Canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İlaçla tedaviye başlarlar hemen sende üzme kendini dikkat et..
aynen öyle kuzum ya.kendinden pay biç işteKuzuuum geçmiş olsun canım, dert etme bitanem yaaa Allah daha kötü hastalıklardan korusun, anlıyorum seni şimdi deli gibi merak ediyorsun yanında değilsin ya o yüzden, ama emin ol düzelecek tatlım... Sen içini ferah tut, bol bol dua et e mi?
sagol errescimayy çok geçmiş olsun yaaa aynen dediğiniz gibi RABBİM beterinden korusunn.aminn
sagol canım.amin.canımm benim çok geçmiş olsunnn
amin inş yasemincim.DerinSu çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, umarım kısa zamanda toparlar
sagol esram.çok geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun DerinSu 'cum ,Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah...
çok geçmiş olsun derin allah acil şifa versin iyileşsin hemencik inşşallah
aminn canımm çok sagoll tek dilegim bu
geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır inşallah cnm sen içini ferah tutmaya bak..tabi anlıorum seni..nerde asker senn ki?
offf az önce konuştum askerimle....aradı ama çok sinrliydi..askeri bitlis/tatvanda olan var mı??silah eğitimi varmış ilk bir ay..doğuda herkese veriyorlar sanırım demi??çok sıkıymış, cok bunalmış..sonrasnda yazıcı olucak byk bi ihtimalle..ama benmle karamsar konuşuyo işte belli olmaz, burası çok karışık fln dedi..çok moralm bozuldu yaaaböyle şeylr söyleme dedm, psikolojm bozuldu dedi..anlayşlı davrandım tabiki..daha önce oraya saldırmaya fln kalkmışlar bunu da sölemişti..tam birz alıştırıorum kendimi sonra gene bi hbrl dağılıorum ya..orada askeri olan varsa cvp yazın kızlar lütfen..tecrübesi olanlar yani..
Selam Kübracım.Nasılsın?
Allah'a şükürr iyiyimm
Sen nasılsınn,nasıl gidiyorr
Sağol iyiyim bende.
Aynı valla nasıl gitsin.Sıkıcı,bunaltıcı.Senin nasıl gidiyor ?Heyecan var mı :)
Heyecan olmazmıııı
Yerimde duramıyorum kiii
Son 19 günüm
İçim içime sıgmıyor
Zaman inadına geçmez olduu
İnatlaşıyor benimle sanki
Aynı iftara son 1 saat kala zaman geçmiyor ya eminim öyledir :):)
Evett inan hiç farksızzz
Beklemek öldürüyor insanı
Bitsin artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?