Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende bi yerde öyle okudum canım..eşimede dedim hatta acil ameliyat fln derse hemen karar verme dedim ben bu tür ameliyatlardan çok korkuyorum(ama iyi olacaksada hayırlısı neyse o olsun inş.
Canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İlaçla tedaviye başlarlar hemen sende üzme kendini dikkat et..
amin cnm çok sagol ebrucum.
aynen öyle kuzum ya.kendinden pay biç işteşuanda bişeyi yok çok şükür ama bayılmış çok üzüldüm..onda da bi hayır varmış ki bu vesileyle bakıldı kanda tiroide.(hemde ne dua ediyorum bi bilsen canım...bu haberi almadan öncede sürekli duamdaydı zaten saglıgı yönünde.şimdi sorma halimi
ayy çok geçmiş olsun yaaa aynen dediğiniz gibi RABBİM beterinden korusunn.aminn
sagol errescimamin.
canımm benim çok geçmiş olsunnn
sagol canım.amin.
DerinSu çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, umarım kısa zamanda toparlar
amin inş yasemincim.
çok geçmiş olsun canım..
sagol esram.
geçmiş olsun DerinSu 'cum ,Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah...

sagol tugbacım...
hepinizden Allah razı olsun..çok dua ediyorum Allah beterinden korusun diye.inş ilaçla düzelebilir.

geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır inşallah cnm sen içini ferah tutmaya bak..tabi anlıorum seni..nerde asker senn ki?

sagol canım .inşALLAH..ankarada asker eşim.gataya göndermişler.perşembe günü ultrasonlada bakılacakmış.

Son düzenleme:
offf az önce konuştum askerimle....aradı ama çok sinrliydi..askeri bitlis/tatvanda olan var mı??silah eğitimi varmış ilk bir ay..doğuda herkese veriyorlar sanırım demi??çok sıkıymış, cok bunalmış..sonrasnda yazıcı olucak byk bi ihtimalle..ama benmle karamsar konuşuyo işte belli olmaz, burası çok karışık fln dedi..çok moralm bozuldu yaaa böyle şeylr söyleme dedm, psikolojm bozuldu dedi..anlayşlı davrandım tabiki..daha önce oraya saldırmaya fln kalkmışlar bunu da sölemişti..tam birz alıştırıorum kendimi sonra gene bi hbrl dağılıorum ya..orada askeri olan varsa cvp yazın kızlar lütfen..tecrübesi olanlar yani..

canım Allah yardımcıları olsun hepsinin.dogu kesimi oldugu için sıkı bir silah egitimi dogal tabi..sen aklına kötü şeyler getirme onu da rahatlatmaya çalış telefonda.inş atlatır alışır.

Şafak 391..

BöLük önü Dizi DizidiR ,
HeR YeR PoStaL izidiR ..
Komutaan (!) ÇoK aLıStın Ama ,,
391 Gün SonRa ''O'' Yar Benimdir ♥ :))

Sağol iyiyim bende.
Aynı valla nasıl gitsin.Sıkıcı,bunaltıcı.Senin nasıl gidiyor ?Heyecan var mı :)

Heyecan olmazmıııı
Yerimde duramıyorum kiii
Son 19 günüm
İçim içime sıgmıyor
Zaman inadına geçmez olduu
İnatlaşıyor benimle sanki

DerinSu cum geçmiş olsun askerine,aynı rahatsızlık benim annemde de çıktı stres kaynaklı bir kaç yıl sıkı ilaç tedavisiyle operasyona gerek kalmadan değerleri normale döndü diyet de uygulandı bu süre içerisinde.Şimdi sadece yılda iki defa kontrollerine gidiyor.
Stresin insana yapamayacağı şey yok.
Moralini yüksek tut zaten annende de varmış herhalde bilgiye sahipsindir umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur askerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…