Daha çoook var o günleree
hiçtee öylee çoook var demee bakalımmm
Geçiyorr bir şekilde geçiyorr insan anlamıyor bile
Allahm hepimizin yardımcısı oluyorr işteee
şükürler olsun bitiyorr
OoO kimlerr burdaaa hürgeneralimmmmmmmmKübraaam canım nasılsın napıyorsunn?
Son 19 heyecan doruktaaa...
evet canım bi şekilde geçiyor o şekil de insanı bitiriyor :)
bugünüme de şükür canım 10 gün sonra 199 dicez
OoO kimlerr burdaaa hürgeneralimmmmmmmm
Asıl sen nasılsınn,Sen napıyorsunn
Ben bildigin gibii safak telaşındayımmm
Yaa bırakıp gideceğimi mi sandınnnn....
İyiyim bende canım,sivil hayatına alışmaya çalışan şaşkın bir sevgiliyle vakit geçirip eğleniyorum.
Uzaylı gibi oluyorlarmış yalnız benimki aynı o modda.
Son telaşlar artık.
OoO kimlerr burdaaa hürgeneralimmmmmmmm
Asıl sen nasılsınn,Sen napıyorsunn
Ben bildigin gibii safak telaşındayımmm
Yaa bırakıp gideceğimi mi sandınnnn....
İyiyim bende canım,sivil hayatına alışmaya çalışan şaşkın bir sevgiliyle vakit geçirip eğleniyorum.
Uzaylı gibi oluyorlarmış yalnız benimki aynı o modda.
Son telaşlar artık.
460 günün acısınıı cıkartınnn
Sabahlara kadar sohbet edinn
Gelince gezmenin dibinee vurunnn
1 sn bilee ayrılmayınnn
Allah bozmasın yaa
selam kızlar..bu sabah eşim 10 da aradı...hastanedeymiş,izinden gittiginde orada bayılmış ama bana söylememişkontroller yapılmış hipertiroid çıkmış kızlar yaaa çok üzgünüm canım aşkım üzüntüden sıkıntıdan oldu kesin.bizde diyoruz neden bu kadar hızla zayıfladı... yine arıcam hastaneden çıkınca dedi bekliyorum bende (
selam kızlar..bu sabah eşim 10 da aradı...hastanedeymiş,izinden gittiginde orada bayılmış ama bana söylememişkontroller yapılmış hipertiroid çıkmış kızlar yaaa çok üzgünüm canım aşkım üzüntüden sıkıntıdan oldu kesin.bizde diyoruz neden bu kadar hızla zayıfladı... yine arıcam hastaneden çıkınca dedi bekliyorum bende (
aynen öyle kuzum ya.kendinden pay biç işteşuanda bişeyi yok çok şükür ama bayılmış çok üzüldüm..onda da bi hayır varmış ki bu vesileyle bakıldı kanda tiroide. (hemde ne dua ediyorum bi bilsen canım...bu haberi almadan öncede sürekli duamdaydı zaten saglıgı yönünde.şimdi sorma halimi
offf az önce konuştum askerimle....aradı ama çok sinrliydi..askeri bitlis/tatvanda olan var mı??silah eğitimi varmış ilk bir ay..doğuda herkese veriyorlar sanırım demi??çok sıkıymış, cok bunalmış..sonrasnda yazıcı olucak byk bi ihtimalle..ama benmle karamsar konuşuyo işte belli olmaz, burası çok karışık fln dedi..çok moralm bozuldu yaaaböyle şeylr söyleme dedm, psikolojm bozuldu dedi..anlayşlı davrandım tabiki..daha önce oraya saldırmaya fln kalkmışlar bunu da sölemişti..tam birz alıştırıorum kendimi sonra gene bi hbrl dağılıorum ya..orada askeri olan varsa cvp yazın kızlar lütfen..tecrübesi olanlar yani..
offf az önce konuştum askerimle....aradı ama çok sinrliydi..askeri bitlis/tatvanda olan var mı??silah eğitimi varmış ilk bir ay..doğuda herkese veriyorlar sanırım demi??çok sıkıymış, cok bunalmış..sonrasnda yazıcı olucak byk bi ihtimalle..ama benmle karamsar konuşuyo işte belli olmaz, burası çok karışık fln dedi..çok moralm bozuldu yaaaböyle şeylr söyleme dedm, psikolojm bozuldu dedi..anlayşlı davrandım tabiki..daha önce oraya saldırmaya fln kalkmışlar bunu da sölemişti..tam birz alıştırıorum kendimi sonra gene bi hbrl dağılıorum ya..orada askeri olan varsa cvp yazın kızlar lütfen..tecrübesi olanlar yani..
Hadi gözünüz aydın Temmuz ayı da bitti arkadaşlar.... Amma uzun sürmüştü değil mi? Kurtulduk valla... Onun şerefine kutlama yapacağım valla kendi çapımda
Haydi sana güle güle Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?