Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee anlat o zman ne kıvrandırıyosun kızımmmm uyuz etme adamıda anlat bea

büşşşüm bak şimdi benim dötümde kıl dönmesi vardııı belki önceden söylemişimdir işteo yüzden ameliyat oldum ama ertesi gün ayağa kalkılabiliniyor normal şartlarda ameliyattan soonra tabi benim neyim normal ki narkoz zehirledi beni 20 gün yattımmm hala dötümün arası açık dikişilerim tutmadııı kendiliğinden iyileşcekmişş bir görssenn nasıl kolluyorum dötümüüü neysee şimdi osmantoşta beenimle dalga geçiyordu tamammııı ondada kıl dönemsi çıktı bende önüme gelene diyorum ki bana defolu demez artık oda defoluu diye

ohaaaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandımm ne güzelsiniz kızımm (birşey diyimmii sırıktan çok çok iyi) maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasınn yaaa

yaa varya sen bombasın ikinizde defolusnuz aynı yerden şaka gibisiniz krizzzzzzzzzzzzzzz anı yaşıyorum şuanda kızım kesin sen narkozu içmişsindir :
Biliyosun dimi narkoz koldan veriliyor
süpersinn büüşşşş hemen bakıyorummm

bak bak gönderdiimmmm

aloooo kuzuuu bırak şimdii ağustosuu çeyiz topiğii diyorum neden ona cevap vermiyonnnnn

hatunumm görmedim ne diyorsunn kızz çeyiz topiğine koycak kadar birşeyim yokki annem birazcık daha alıyımm toparlıyım öyle koyarım ama fotoları atınca size burdan göstertirim halam geldi almanyadannn hepsini o getirmiş benim birşeyim yok normalde geçen işte bardak almıştım

hatunnn beni belden uyuşturdular bir kaç dört beş denemeden sonra ondan herhalde çok geldiii doktor bile dediki ameliyat sonrası oluşabilecek yüzde 1 ihtimal varsa o birin içidesin dediii bütün aksilikler senimi bulur ya dedii

ohaaaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandımm ne güzelsiniz kızımm (birşey diyimmii sırıktan çok çok iyi) maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasınn yaaa

bunu bana yazdı hemen anladım bak kıyamam mertte 1.82 topukluyla kapatıyorum arayı sıkntı kalmıyor : D hemende bombayı patlatıyım bu çok çok kıskanç kız arkadaşlarımdan kıskanıyor beni apı dışarı çıkarmıyor bakkala gidemiyorum o derece

ayy iyi bakalım merak ettim çeyizciklerini

oluyo canımm. malesef alide otobüsle gelcek izne.

O paraya millet yurt dışına çıkıyor..
18 çıkış tarihimiz bilet 350, 19'unda 250 mi neymiş..
Otobüsle hayatta gelmez 28 saat patlar sıkıntıdan.. Çok masrafa girsin istemiyorum gelir gelmez nişan olacak
daha tektaşım bile yok
Mecbur bir gün kalacak sanırım..

bulursada bulur ümranı herşey bulur bileklik kaybolur ümranın kaybolur

canım bide bayram üstü öyle olur iyice pahalı olur. bizimde o yüzden pahalı galiba. ali'de napsın. düşündük taşındık otobüs daha mantıklı geldi. askerde paraya çok ihtiyaç duyuluyoo

ahahahhaahaa nerdeee psikopat senimi bulur anacımm yaa askerlik psikolojisindendir buraya gelince belki bakkala gönderir kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…