ee anlat o zman ne kıvrandırıyosun kızımmmmuyuz etme adamıda anlat bea
geçicek canım ağustos biticek bn biraz daha rahatlıcam inş
İyiyim canım sen nasılsın
sosyal paylaşım sitesini takip et bitanem ordan gönderiyim hemencikkk 2-3-5-8 tane fotobook
neler geçtii kuzummm ağustosmu geçmicek bea
yaa varya sen bombasın ikinizde defolusnuz aynı yerden şaka gibisinizbüşşşüm bak şimdi benim dötümde kıl dönmesi vardııı belki önceden söylemişimdir işteo yüzden ameliyat oldum ama ertesi gün ayağa kalkılabiliniyor normal şartlarda ameliyattan soonratabi benim neyim normal ki narkoz zehirledi beni 20 gün yattımmm hala dötümün arası açık dikişilerim tutmadııı kendiliğinden iyileşcekmişş bir görssenn nasıl kolluyorum dötümüüü neysee şimdi osmantoşta beenimle dalga geçiyordu tamammııı ondada kıl dönemsi çıktı bende önüme gelene diyorum ki bana defolu demez artık oda defoluu diye
süpersinn büüşşşş hemen bakıyorummm
aloooo kuzuuu bırak şimdii ağustosuu çeyiz topiğii diyorum neden ona cevap vermiyonnnnn
350 TL uçak bileti olur mu kızlar yaa
ohaaaaaaaaaaaaaaaaçok duygulandımm ne güzelsiniz kızımm (birşey diyimmii sırıktan çok çok iyi) maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasınn yaaa
yaa varya sen bombasın ikinizde defolusnuz aynı yerden şaka gibisinizkrizzzzzzzzzzzzzzz anı yaşıyorum şuanda kızım kesin sen narkozu içmişsindir :
Biliyosun dimi narkoz koldan veriliyor
bak bak gönderdiimmmm
ohaaaaaaaaaaaaaaaaçok duygulandımm ne güzelsiniz kızımm (birşey diyimmii sırıktan çok çok iyi) maşallahhh Allah ağzınızın tadını bozmasınn yaaa
hatunumm görmedim ne diyorsunn kızz çeyiz topiğine koycak kadar birşeyim yokki annem birazcık daha alıyımm toparlıyım öyle koyarım ama fotoları atınca size burdan göstertirim halam geldi almanyadannn hepsini o getirmişbenim birşeyim yok normalde geçen işte bardak almıştım
oluyo canımm. malesef alide otobüsle gelcek izne.
yaaaa bnde merak ettim amaa
350 TL uçak bileti olur mu kızlar yaa
hatunnn beni belden uyuşturdular bir kaç dört beş denemeden sonraondan herhalde çok geldiii doktor bile dediki ameliyat sonrası oluşabilecek yüzde 1 ihtimal varsa o birin içidesin dediii bütün aksilikler senimi bulur ya dedii
O paraya millet yurt dışına çıkıyor..
18 çıkış tarihimiz bilet 350, 19'unda 250 mi neymiş..
Otobüsle hayatta gelmez 28 saat patlar sıkıntıdan.. Çok masrafa girsin istemiyorum gelir gelmez nişan olacak
daha tektaşım bile yok
Mecbur bir gün kalacak sanırım..
bunu bana yazdı hemen anladım bak kıyamam mertte 1.82topukluyla kapatıyorum arayı sıkntı kalmıyor : D hemende bombayı patlatıyım bu çok çok kıskanç kız arkadaşlarımdan kıskanıyor beni apı dışarı çıkarmıyor bakkala gidemiyorum o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?