Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbuldummm kuzummmm doktorada söyledim onuuu hahah yerlere yattı hemşire falan ne ypaıyorsunuzzzzz

yerlere yatılmıcak gibi değil kii

napalım kuzumm yaaa dışarı çıkcaktım ben yani öyle düşünüyodum ama yağmur başladı yaa morel bozuldu bndede sen naparsınnn

Hoşbulduk canımmm
Sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkürler.
Şimdiden içimi rahatlattınız :))

merhabaa cnaım bizde tanışalım ümran ben hürgeneralim (utanarak söylüyorum) bana gıcık olmuş olabilirsin :)))

aboooooww geldimi kız seninki izne nasıl gçtiiii büşşş anlat bakıyımmmm

tahminimden çok çok güzeldi çocukluk aşkıma dolu dolu 1 ay geçirdim nasıl gönderdim onu bi bilsen böyle bi heycan hayatım boyunca kmsede yaşamadım görmedim valla tişörtünü bırakıp gitti ama nasıl gitti oda bende hala inanamıyoruz fotolarımız var bi ara sana gönderirim özel telden

Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..

Hoşgeldiniz arkadaşlar..
460 nasıl geçecek burda en çok duyulan replik sanırım..
Herkes o koca rakamlardan başlıyor yavaş yavaş iniyor basamakları..
Nihayetinde öyle böyle bir şekilde geçiyor işte..
Rabbim kolaylık versin inşallah

yerlere yatılmıcak gibi değil kii

napalım kuzumm yaaa dışarı çıkcaktım ben yani öyle düşünüyodum ama yağmur başladı yaa morel bozuldu bndede sen naparsınnn

moralini yerine getiririz kuzumm yağmur iyi ya azıcıık serinlesin ortalıkk bende napıyımm çeyizciğimin resmini çektim yerleştirdim pek birşey yok amaaa bir bazanın altı doldu nerdeyseee

pamuksekerr32 ; canım sağol,hoşbuldumm..Çok güzel yazmışsınız kalabalık aileyiz diye ne mutlu ki bende katıldım aranıza..Hep birlikte bu süreci atlatmak daha kolay olacak eminim.Çok sağol canım..

merhabaa cnaım bizde tanışalım ümran ben hürgeneralim (utanarak söylüyorum) bana gıcık olmuş olabilirsin :)))

merhaba canım gözde bende memnun oldum. neden gıcık olayım burası gayet eğlenceli duruyo

Son düzenleme:
moralini yerine getiririz kuzumm yağmur iyi ya azıcıık serinlesin ortalıkk bende napıyımm çeyizciğimin resmini çektim yerleştirdim pek birşey yok amaaa bir bazanın altı doldu nerdeyseee

ayyy yeni bir çeyiz topiği mi açılcak kkdaa çokk meraklandımmm hadi aç topiğiii

oooooff çok güzel büşüm valla çok sevindimm ya ilk başlarken biraz nasıl olucak diye dünüüp duruyordun işte herşeyde bir hayır var yaa o heyecan hiç gitmesin kuzum benimmm hemennn foto istiyorumm çatlamamı istemezsin herhalde :))

ayy daha yeniiii. bn düşün 1 sene olcak 1 sene 1 hafta falan olcak o yanıma geldiğindee ayyy. 31 gün sonraa kısmetse sarılcam alişimeee

yaaaaa sende benim gbii talihsiz çıktın be kzuumm bende bayağı görmemiştimmm amaa kavuşunca hepsi geççek yavrummm

pamuksekerr32 ; canım sağol,hoşbuldumm..Çok güzel yazmışsınız kalabalık aileyiz diye ne mutlu ki bende katıldım aranıza..Hep birlikte bu süreci atlatmak daha kolay olacak eminim.Çok sağol canım..

canım bu arada unutmuşum yasemin bennn ayrıca öyle tabiki canım burda beraber atlatıcaz bütün zorlukları

sosyal paylaşım sitesini takip et bitanem ordan gönderiyim hemencikkk 2-3-5-8 tane fotobook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…