ne oluyo nan burda biri bana açıklama yapsınnnn
hoşbuldummm kuzummmmdoktorada söyledim onuuu hahah yerlere yattı hemşire falan ne ypaıyorsunuzzzzz
Hoşbulduk canımmm
Sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkürler.
Şimdiden içimi rahatlattınız :))
aboooooww geldimi kız seninki izne nasıl gçtiiii büşşş anlat bakıyımmmm
tamam tmam git bnim askerim daha 3 hafta sonce gitti1 ay yanımdaydı
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
Kızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyorHenüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin
yerlere yatılmıcak gibi değil kii
napalım kuzumm yaaa dışarı çıkcaktım ben yani öyle düşünüyodum ama yağmur başladı yaa morel bozuldu bndede sen naparsınnn
Meri ve .Bubble. hoşgeldinizz aramızaamerak etmeyin yanlız değilsinizz. burda kalabalık bir aileyiz. aileyiz diyorum çnkü burdaki ilişkiler gerçekten çok farklı. bazen en yakın dosttan kendi ailenden daha yakın oluyo burdaki arkadaşlarım bana. eminim zamanla sizde alışacaksınız burayaa.
ayrıcaa konu açılmışkenn burdakii bütünn yarenleree çok çok çok teşekkür ediyorum sizleri gerçektennn çok ama çok seviyorum ben yaaa. iyi ki varsınız siz olmasanız ben daha kötü durumlarda olurdum hala ağlıyo sızlıyo olurdum buna eminimm. hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmm
merhabaa cnaım bizde tanışalım ümran ben hürgeneralim (utanarak söylüyorum) bana gıcık olmuş olabilirsin :)))
moralini yerine getiririz kuzumm yağmur iyi ya azıcıık serinlesin ortalıkkbende napıyımm çeyizciğimin resmini çektim yerleştirdim pek birşey yok amaaa bir bazanın altı doldu nerdeyseee
tahminimden çok çok güzeldi çocukluk aşkıma dolu dolu 1 ay geçirdim nasıl gönderdim onu bi bilsen böyle bi heycan hayatım boyunca kmsede yaşamadım görmedim valla tişörtünü bırakıp gitti ama nasıl gitti oda bende hala inanamıyoruzfotolarımız var bi ara sana gönderirim özel telden
ayy daha yeniiii. bn düşün 1 sene olcak 1 sene 1 hafta falan olcak o yanıma geldiğindee ayyy. 31 gün sonraa kısmetse sarılcam alişimeee
bakk hele ya seninide benim gibi geçmişi okumadan direk mevzuya daldığın ne belliiiibüşşş neler olmadıkı anacımmmm
pamuksekerr32 ; canım sağol,hoşbuldumm..Çok güzel yazmışsınız kalabalık aileyiz diye ne mutlu ki bende katıldım aranıza..Hep birlikte bu süreci atlatmak daha kolay olacak eminim.Çok sağol canım..
Destursuz girdim
Selamun Aleyküm
yaaaaa sende benim gbii talihsiz çıktın be kzuumm bende bayağı görmemiştimmm amaa kavuşunca hepsi geççek yavrummm
aleyküm selam canım
nasılsınnnn
oooooff çok güzel büşüm valla çok sevindimm ya ilk başlarken biraz nasıl olucak diye dünüüp duruyordun işte herşeyde bir hayır var yaa o heyecan hiç gitmesin kuzum benimmmhemennn foto istiyorumm çatlamamı istemezsin herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?