Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yasemin biliyor artık alıştı şimdi bizim gülme zamanı makara muhabbet zmanı bi zaman snra burada askerinle bile dalga geçebiliyosun maksat zaman geçsin

Meri ve .Bubble. hoşgeldinizz aramızaa merak etmeyin yanlız değilsinizz. burda kalabalık bir aileyiz. aileyiz diyorum çnkü burdaki ilişkiler gerçekten çok farklı. bazen en yakın dosttan kendi ailenden daha yakın oluyo burdaki arkadaşlarım bana. eminim zamanla sizde alışacaksınız burayaa.

ayrıcaa konu açılmışkenn burdakii bütünn yarenleree çok çok çok teşekkür ediyorum sizleri gerçektennn çok ama çok seviyorum ben yaaa. iyi ki varsınız siz olmasanız ben daha kötü durumlarda olurdum hala ağlıyo sızlıyo olurdum buna eminimm. hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmm

sana napardım bilmem şarkısını armağan ediyorum gökçeden iyice dinle napardık bilmem yani

Yasemin biliyor artık alıştı şimdi bizim gülme zamanı makara muhabbet zmanı bi zaman snra burada askerinle bile dalga geçebiliyosun maksat zaman geçsin

aynen öyle kuzum herkes gibi bnde alıştım. ayrıca alışmayıpta napcan ağlaya sızlaya zaman geçmiyo ki daha kötü oluyo
en iyisi gülmek mutlu olmak. askerliğin biran önce geçmesi için bunlara ihtiyaç varr

Canım mahvettin beni şuan bitirdin yani

Hoşbulduk canım artık birbirimize destek olup atlatıcaz bu günleri

Kış gelsin bir an evelde benim askerim sonra sizin devre gelsin bitsin gitsin artık ya bu son olsunnnnnnn

aynen öylee. ayy ben 9 ağustosta ıspartaya gitcem orda netim de yok kk olmadan napcam diye düşünmeye başladım bilee

çokkk özlicemmm siziiiii

kızz nedir bu herkez askerini görmeye gidiyor ben burda istanbula tıkılıp kalıyorum bende gitmek istiyorum yaaaa

Hoşbulduk canımmm
Sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkürler.
Şimdiden içimi rahatlattınız :))

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımmm
Sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkürler.
Şimdiden içimi rahatlattınız :))

biz ilk geldiğimizdede üst devrelerimiz sağolsunlar yardımcı olmuşlardı bize. sırayla oluyo işte canım burda bi süre sonra sizde sizin alt devrelerinize siz yardım etceksinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…