btün yazılanları okuyup ondan sonra hoşgeldin demeyi planlıyodum ama bu yazını görünce dayanamadım canımmhangimiz çevirmedikki ağlama duvarınaa hepimiz o zamanlardan geçtik ama hep öyle kalmıyo insan merak etme canımm
Meri ve .Bubble. hoşgeldinizz aramızaamerak etmeyin yanlız değilsinizz. burda kalabalık bir aileyiz. aileyiz diyorum çnkü burdaki ilişkiler gerçekten çok farklı. bazen en yakın dosttan kendi ailenden daha yakın oluyo burdaki arkadaşlarım bana. eminim zamanla sizde alışacaksınız burayaa.
ayrıcaa konu açılmışkenn burdakii bütünn yarenleree çok çok çok teşekkür ediyorum sizleri gerçektennn çok ama çok seviyorum ben yaaa. iyi ki varsınız siz olmasanız ben daha kötü durumlarda olurdum hala ağlıyo sızlıyo olurdum buna eminimm. hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmm
Yasemin biliyor artık alıştışimdi bizim gülme zamanı makara muhabbet zmanı bi zaman snra burada askerinle bile dalga geçebiliyosun maksat zaman geçsin
zamanı gelicek arayamadğında sadece sesini bile özlediğin zamanlar olacak zamanı gelcek onun orda mutlu olduğunu düşündğün zamanları bile özleyeceksin askerde onu mutlu etmek yüzünü güldürmek tek hedefin olacak
btün yazılanları okuyup ondan sonra hoşgeldin demeyi planlıyodum ama bu yazını görünce dayanamadım canımmhangimiz çevirmedikki ağlama duvarınaa hepimiz o zamanlardan geçtik ama hep öyle kalmıyo insan merak etme canımm
sana napardım bilmem şarkısını armağan ediyorum gökçeden iyice dinle napardık bilmem yani
aynen öyle kuzum herkes gibi bnde alıştım. ayrıca alışmayıpta napcan ağlaya sızlaya zaman geçmiyo ki daha kötü oluyo
en iyisi gülmek mutlu olmak. askerliğin biran önce geçmesi için bunlara ihtiyaç varr
Kış gelsin bir an evelde benim askerim sonra sizin devre gelsin bitsin gitsin artık yabu son olsunnnnnnn
aynen öylee. ayy ben 9 ağustosta ıspartaya gitcem orda netim de yok kk olmadan napcam diye düşünmeye başladım bilee
çokkk özlicemmm siziiiii
Nasılsınız kızlarrrrrr
Meri ve .Bubble. hoşgeldinizz aramızaamerak etmeyin yanlız değilsinizz. burda kalabalık bir aileyiz. aileyiz diyorum çnkü burdaki ilişkiler gerçekten çok farklı. bazen en yakın dosttan kendi ailenden daha yakın oluyo burdaki arkadaşlarım bana. eminim zamanla sizde alışacaksınız burayaa.
ayrıcaa konu açılmışkenn burdakii bütünn yarenleree çok çok çok teşekkür ediyorum sizleri gerçektennn çok ama çok seviyorum ben yaaa. iyi ki varsınız siz olmasanız ben daha kötü durumlarda olurdum hala ağlıyo sızlıyo olurdum buna eminimm. hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmm
uşşş ya kıyamammmm sen hala bekliyon bee büşümmmmpeygamber sabrı var sende kesinnn
kızz nedir bu herkez askerini görmeye gidiyor ben burda istanbula tıkılıp kalıyorum bende gitmek istiyorum yaaaa
hoşgeldinnn ümranımmmmmmkız seni görünce defolu dediğin geliyo aklıma krize giriyorum resmenn
kuzumm ama benn geçen sene 26 ağustosta gördüm askerimii çok özledim çokk
kızz nerden çıktın sennnyakalandık ben çıkyıroummmm yandımm şimdi bi makara muhabbet hiç gelemem böyle şeylere
hoşbuldummm kuzummmmdoktorada söyledim onuuu hahah yerlere yattı hemşire falan ne ypaıyorsunuzzzzz
tamam tmam git bnim askerim daha 3 hafta sonce gitti1 ay yanımdaydı
Hoşbulduk canımmm
Sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkürler.
Şimdiden içimi rahatlattınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?