müge canm ismim
iyi canım çok şükür.eylülde geliyor nişan yapcazevet canım gaziemirde.aynı yerde askerlerimiz :)
Müge seni yeni görüyorum tatlım aramıza hoşgeldin :) Allah kavuştursun
Memnun oldum bende Ezgi
yeni katıldım zaten aranıza hoşbuldum :)) teşekkür ederim daha dün gönderdim nişanlımı( gece olnca hiç vakit geçmiyor (
Ah bilirim geceleri daha bi hasret çöker insanın üzerine.. Ne yapıcaksın ama beklemekten başka çaremiz yok.
Sağ salim bitirip geldiğinide görürsün inşallah ..
Nişanlıymışsınız ne güzel
inşallah canım inşallah zaman çabucak geçerde gelir. nişanlıyım hemde 2 senedir :)) askerliği bekliyoruz düğün için:))
Ooooh süper canım bizimde büyük ihtimalle Ekimde olacak
Nasıl kıyafet bakıyor musun, yoksa sende benim gibi konu açtın mıBeni tatlı telaşeler sarmış gidiyor
Sende nasıl durumlar
Oh ne güzel cnm ya artık bizde nişanlılar arasına girmek istiyoruz
Bizde evlilik için askerlik engelini aşıyoruz hayırlısı bakalım artık.
canım kafamda bi kaç seçenek var ama daha hiç bakmadım.yarın çarşıya çıkcam bi göz gezdircem.sade bişey istiyorum.daha çok tek taşa bakıyorum bennetten bak araştır en beğendiğini alcam dedi kel kedim
hakkınızda hayırlısı olsun canım :)) az kalmştr sizin şafak
Bak canım bak Eylüle ne kaldı ki,, of bende dolu şey düşünüyorum
Tek taşı tamamdırNişanlığı bi halletsem yeter aslında modelim hazırda dikilecek yer arıyorum ,,
canım biz yakın akrabalar arası evde nişan yapcaz.o yüzde abiye gibi bişey giymek istemiyorum.şık ama sade bişey istiyorum.bilmiyorum nerden bulcam düşündüğüme göre bişey.şimdi sen eylüle az kaldı deyince telaşlandım birden
yeni katıldım zaten aranıza hoşbuldum :)) teşekkür ederim daha dün gönderdim nişanlımı( gece olnca hiç vakit geçmiyor (
12 Agustosta abim gidiyor kızlarr :2:
Canım Allah kavustursun sanırım devre kaybı gıttı askerın inşallah bi an once kavusmanız nasip olsun.. Ben de nişanlımı beklıyorum ve daha cok yolun basındayız 2 ay oldu gıdelı herkes alışırsın zamanla der ama onun yokluguna alışmak ısteyen kım öyle yada böyle gunler bı şekilde gecıyo bıtıyo yenıler geldıkce eskıler gıttıkce bızlere de burada moral oluyo aramıza hoşgeldın
selam kızlar... Aranıza yeni katıldım. benimde nişanlım dün teslim oldu Gemlik askeri veteriner okulu ve ağitim komtanlığına( henüz şafak kaç bilemiyom. yarın sınava giricekler. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Zaman çabucak geçsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?