Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi canım çok şükür.eylülde geliyor nişan yapcaz evet canım gaziemirde.aynı yerde askerlerimiz :)

Ooooh süper canım bizimde büyük ihtimalle Ekimde olacak
Nasıl kıyafet bakıyor musun, yoksa sende benim gibi konu açtın mı Beni tatlı telaşeler sarmış gidiyor
Sende nasıl durumlar

yeni katıldım zaten aranıza hoşbuldum :)) teşekkür ederim daha dün gönderdim nişanlımı( gece olnca hiç vakit geçmiyor(

Ah bilirim geceleri daha bi hasret çöker insanın üzerine.. Ne yapıcaksın ama beklemekten başka çaremiz yok.
Sağ salim bitirip geldiğinide görürsün inşallah ..
Nişanlıymışsınız ne güzel

Ah bilirim geceleri daha bi hasret çöker insanın üzerine.. Ne yapıcaksın ama beklemekten başka çaremiz yok.
Sağ salim bitirip geldiğinide görürsün inşallah ..
Nişanlıymışsınız ne güzel

inşallah canım inşallah zaman çabucak geçerde gelir. nişanlıyım hemde 2 senedir :)) askerliği bekliyoruz düğün için:))

inşallah canım inşallah zaman çabucak geçerde gelir. nişanlıyım hemde 2 senedir :)) askerliği bekliyoruz düğün için:))

Oh ne güzel cnm ya artık bizde nişanlılar arasına girmek istiyoruz
Bizde evlilik için askerlik engelini aşıyoruz hayırlısı bakalım artık.

Ooooh süper canım bizimde büyük ihtimalle Ekimde olacak
Nasıl kıyafet bakıyor musun, yoksa sende benim gibi konu açtın mı Beni tatlı telaşeler sarmış gidiyor
Sende nasıl durumlar

canım kafamda bi kaç seçenek var ama daha hiç bakmadım.yarın çarşıya çıkcam bi göz gezdircem.sade bişey istiyorum.daha çok tek taşa bakıyorum ben netten bak araştır en beğendiğini alcam dedi kel kedim

Bak canım bak Eylüle ne kaldı ki,, of bende dolu şey düşünüyorum
Tek taşım tamamdır Nişanlığı bi halletsem yeter aslında modelim hazırda dikilecek yer arıyorum ,,

Son düzenleme:
Bak canım bak Eylüle ne kaldı ki,, of bende dolu şey düşünüyorum
Tek taşı tamamdır Nişanlığı bi halletsem yeter aslında modelim hazırda dikilecek yer arıyorum ,,

canım biz yakın akrabalar arası evde nişan yapcaz.o yüzde abiye gibi bişey giymek istemiyorum.şık ama sade bişey istiyorum.bilmiyorum nerden bulcam düşündüğüme göre bişey.şimdi sen eylüle az kaldı deyince telaşlandım birden

Anladım tatlım o zaman kolay bulursun abartıya gerek yok nasıl olsa evde oldugundan modeller kısıtlanıyor tabiki..
Bulursun ama sona bırakma sıkışırsın sonra

Eylüldede beni istemeye gelecekler Çok heyecanlanıyorum düşündükçe ayyy resmen önümüzdeki ay

yeni katıldım zaten aranıza hoşbuldum :)) teşekkür ederim daha dün gönderdim nişanlımı( gece olnca hiç vakit geçmiyor(

Canım Allah kavustursun sanırım devre kaybı gıttı askerın inşallah bi an once kavusmanız nasip olsun.. Ben de nişanlımı beklıyorum ve daha cok yolun basındayız 2 ay oldu gıdelı herkes alışırsın zamanla der ama onun yokluguna alışmak ısteyen kım öyle yada böyle gunler bı şekilde gecıyo bıtıyo yenıler geldıkce eskıler gıttıkce bızlere de burada moral oluyo aramıza hoşgeldın

347. dönem gitti :)) biraz geç oldu ama kpss falan derken atandı sonra aday memurluğun kalkmasını bekledi sıra anca askerliğe geldi işte :)) çok teşekkür ederim hoşbuldum :))

hoşgeldinn canımm aramızaa. şimdiden hayırlı teskerelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…