benimki çok zor canım ya ailemin haberi olmadan nasıl gidicem bi kere gittim bi daha aynı tehlikeyi nasıl yaşıcam
ay bilmiyorum ama benim gitmem daha güzel olurdu
bi gün kalabilirim ama anca yol zaten 2 gün sürüyo napsamki
sen git canı m kızdırma seninkini sonra konusuruz öptüm
yaseminnnnnn öğrennn bunuuuuu
[video=youtube;udK2u294-gk]http://www.youtube.com/watch?v=udK2u294-gk[/video]
çıkar canımbizimki 12 de çıkacak
Özlemişim Ispartanın düğünlerini...uzun yıllar oldu görmeyeli..çocukluğumda yazları sütçülere gitdğimzde bahçe düğünlri olurdu hep oynardık..çok masum güzel günlerdi..
yemeğe gitti şimdi canım .bnde buraya damladım :)
Doğru canım aileden habersiz zor,bir problem olursa falan boşuna güven sarsmış olcaksın.
Canım annene falan anlatamaz mısın durumu en azından evden 1 kişinin bile haberi olsa seninde için rahat olur.
inşallah bi yolunu bulursunuz canımmyok canım malesef söyleyemem ailem benimkini falan hep bilir ama bu çok farklı bişey napcam bilmiyorum
ne pudingi ya biri bana şu puding mevzusunu nutellayı anlatsın yaaaaaaa
ahaahha Yasemiiinnnutellalı pamukşeker olaann
Özlemişim Ispartanın düğünlerini...uzun yıllar oldu görmeyeli..çocukluğumda yazları sütçülere gitdğimzde bahçe düğünlri olurdu hep oynardık..çok masum güzel günlerdi..
MerhabaBenim sevdiğimde Ispartalı :) O gün Yasemin paylaşınca videoyu şok olmuş ürkmüştüm Sevgilime bahsettim şaşırdı bizde öyle şey yok dedi onlar Isparta/Merkez doğma büyüme.Sanırım bazı ilçelerinde ve köylerinde var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?