Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yemeğe gitti şimdi canım .bnde buraya damladım :)
Doğru canım aileden habersiz zor,bir problem olursa falan boşuna güven sarsmış olcaksın.
Canım annene falan anlatamaz mısın durumu en azından evden 1 kişinin bile haberi olsa seninde için rahat olur.

yaseminnnnnn öğrennn bunuuuuu

[video=youtube;udK2u294-gk]http://www.youtube.com/watch?v=udK2u294-gk[/video]

Özlemişim Ispartanın düğünlerini...uzun yıllar oldu görmeyeli..çocukluğumda yazları sütçülere gitdğimzde bahçe düğünlri olurdu hep oynardık..çok masum güzel günlerdi..

çıkar canım bizimki 12 de çıkacak

Çıktı tekrar gitti bile ooff ayrılmak çok zor geldi yaa gitmese nolurki hep öylee camda dursa karşımda her istediğimde camı açsada konuşsakk ooff ççooo..kk özledim ben sevdiğimi burnumda tütüyorr ben güçlüydüm ya bugün çok kötü oldum yaramadı bana çarşııı gelsin artık çok ayrı kaldıkk çok zoruma gidiyorr yeter bitsin bu acıı

Özledimm.. Çok özledim.

Geleceğin günü bekledim.

Sen mutsuz, günlerim ruhsuz

Aşksız olmazmış öğrettin..

Çok sevdim .. Çok sevmişim..

Sensizken bunu ezberledim..

Beni yoran sensizlik, Diğer adı hasretlik.

Ölümüne de sevdik. Neden ayrıyız?

Sen orada ben burada, Gözümüzde yaşlarda..

İkimizde bir yastıkta uyuyamadık..

Özlemişim Ispartanın düğünlerini...uzun yıllar oldu görmeyeli..çocukluğumda yazları sütçülere gitdğimzde bahçe düğünlri olurdu hep oynardık..çok masum güzel günlerdi..

Merhaba Benim sevdiğimde Ispartalı :) O gün Yasemin paylaşınca videoyu şok olmuş ürkmüştüm Sevgilime bahsettim şaşırdı bizde öyle şey yok dedi onlar Isparta/Merkez doğma büyüme.Sanırım bazı ilçelerinde ve köylerinde var :)

Yemekler hazır ezanı bekliyoruz artık

Tv dede Kayahan Bir Aşk Hikayesi çalıyor çok severim nasılda denk geldim

yok canım malesef söyleyemem ailem benimkini falan hep bilir ama bu çok farklı bişey napcam bilmiyorum

merkez olduğu için yokturr kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…