hoşş geldin canımm :)
yarın askerime kavusuyorum canım ama bugün son gün olunca yapcak bişy bulamıyom zaman geçmiyooo //:
naber canımm sonunda sesimi duyanlar oldu yahh (
hoşbulduk canım.şafağın çok güzeldarısı başımıza:26:
iyidir canım koca bebeğimi uyuttum koştum kk'ya :) senden naber askerlik bittimi tamamen yoksa izinmi?
sağol canım benim.Hepiniz göreceksiniz bu günler inşallah geçen yıl bu zamanlar bende nasıl geçer diyodum ama geçiyomuş işte :) 100den sonrası zaten su gibi akıp gidiyor
hoşbulduk canım.şafağın çok güzeldarısı başımıza:26:
ooo ne güzel canım işte.gözün aydın.bol bol hasret gideringeçiyo zaman geçiyo bakma saate ikide bir :)
amin tatlım benim.benimde çoğu gitti azı kaldı diye diye moral veriyorum kendime.203 oldu şafak.
kel kedimmmm 460 gün bekletiyon beni gelince kafanı kırcam
amin tatlım benim.benimde çoğu gitti azı kaldı diye diye moral veriyorum kendime.203 oldu şafak.
kel kedimmmm 460 gün bekletiyon beni gelince kafanı kırcam
yok canım daha dağıtım izni çok var yani (şfk 384 (
ozaman sımsıkı sarıl hasret gider usta birliği daha kolay oluyo canım hiç değilse telefonla fazla konuşabiliyosunuz nereye gidiyo usta birliğine
ozaman sımsıkı sarıl hasret gider usta birliği daha kolay oluyo canım hiç değilse telefonla fazla konuşabiliyosunuz nereye gidiyo usta birliğine
evet canım geçiyorda işte dört gözle yarın olsun istiyorum (aslında yapcak çok işim var ama hiçbirinide yapasım gelmiyor (
oww pınarcım seninde azalmış vallaha şafakk ohh ne güzel
:) kır kafasınıbende gelir gelmez beklettin beni diye vurmaya başlarmışım şaka bi yana canım az kalmış be çok zorlandığında 460 saydığın günleri hatırla canım ben 200lerde haftada bi şafağa bakıyodum öyle anlaşmıştık zaman geçmiyo gibigeliyodu haftada bir bakınca aa ne çabuk düşmüş falan diyodum :)
evet canım ya yerine bir yerleşse bitip gidecek günlerde, diyarbakır merkeze düştü canım senin askerin nerde
canım aslında benim niyetimde haftada bir şafağa bakmaktı.ama pcye bi program yükledim her gün pc açtığımda cart diye şafak attırıyor karşıma çıkıveriyor program.silemedimde elim varmadı silmeye.hergünü tek tek saydırdı bu kel kediş bana
ayy ne güzel olsun canın sıkılsın şimdi tatlı sıkıntı bunlarbugün zor geçer ama askerin gelince hemen geçer o gıcık zaman
azalıyor bebişim çoğu gitti azı kaldı artık
canım aslında benim niyetimde haftada bir şafağa bakmaktı.ama pcye bi program yükledim her gün pc açtığımda cart diye şafak attırıyor karşıma çıkıveriyor program.silemedimde elim varmadı silmeye.hergünü tek tek saydırdı bu kel kediş bana
canım benimki antalya 'da acemiliğini kütahya 'da yapmıştı havacı benimki
anladım canım :):) tavsiye ederim haftada bir bakmaya yüzden sonra hergün şafak attırdım ben :)tabi sen bilirsin yine
doğru diyon yaa keşke o varken dursa zaman ama böle bişey mümkün değil tabii ((ne proğramıymış bu canım bizde yüklesek (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?