Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım.şafağın çok güzel darısı başımıza:26:

sağol canım benim.Hepiniz göreceksiniz bu günler inşallah geçen yıl bu zamanlar bende nasıl geçer diyodum ama geçiyomuş işte :) 100den sonrası zaten su gibi akıp gidiyor

sağol canım benim.Hepiniz göreceksiniz bu günler inşallah geçen yıl bu zamanlar bende nasıl geçer diyodum ama geçiyomuş işte :) 100den sonrası zaten su gibi akıp gidiyor

amin tatlım benim.benimde çoğu gitti azı kaldı diye diye moral veriyorum kendime.203 oldu şafak.

kel kedimmmm 460 gün bekletiyon beni gelince kafanı kırcam

hoşbulduk canım.şafağın çok güzel darısı başımıza:26:

ooo ne güzel canım işte.gözün aydın.bol bol hasret giderin geçiyo zaman geçiyo bakma saate ikide bir :)

evet canım geçiyorda işte dört gözle yarın olsun istiyorum ( aslında yapcak çok işim var ama hiçbirinide yapasım gelmiyor (

amin tatlım benim.benimde çoğu gitti azı kaldı diye diye moral veriyorum kendime.203 oldu şafak.

kel kedimmmm 460 gün bekletiyon beni gelince kafanı kırcam

:) kır kafasını bende gelir gelmez beklettin beni diye vurmaya başlarmışım şaka bi yana canım az kalmış be çok zorlandığında 460 saydığın günleri hatırla canım ben 200lerde haftada bi şafağa bakıyodum öyle anlaşmıştık zaman geçmiyo gibigeliyodu haftada bir bakınca aa ne çabuk düşmüş falan diyodum :)

ozaman sımsıkı sarıl hasret gider usta birliği daha kolay oluyo canım hiç değilse telefonla fazla konuşabiliyosunuz nereye gidiyo usta birliğine

evet canım ya yerine bir yerleşse bitip gidecek günlerde, diyarbakır merkeze düştü canım senin askerin nerde

ozaman sımsıkı sarıl hasret gider usta birliği daha kolay oluyo canım hiç değilse telefonla fazla konuşabiliyosunuz nereye gidiyo usta birliğine

haftada bir şafak attırmak güzel fikirmiş canım ama bnde alışkanlık oldu her allahın günü şfk attırıyorum yaa ( kafayı yemesem iyi valah (

evet canım geçiyorda işte dört gözle yarın olsun istiyorum ( aslında yapcak çok işim var ama hiçbirinide yapasım gelmiyor (

ayy ne güzel olsun canın sıkılsın şimdi tatlı sıkıntı bunlar bugün zor geçer ama askerin gelince hemen geçer o gıcık zaman

oww pınarcım seninde azalmış vallaha şafakk ohh ne güzel

azalıyor bebişim çoğu gitti azı kaldı artık

canım aslında benim niyetimde haftada bir şafağa bakmaktı.ama pcye bi program yükledim her gün pc açtığımda cart diye şafak attırıyor karşıma çıkıveriyor program.silemedimde elim varmadı silmeye.hergünü tek tek saydırdı bu kel kediş bana

anladım canım :):) tavsiye ederim haftada bir bakmaya yüzden sonra hergün şafak attırdım ben :)tabi sen bilirsin yine

doğru diyon yaa keşke o varken dursa zaman ama böle bişey mümkün değil tabii (( ne proğramıymış bu canım bizde yüklesek (

canım hiç yüklemeyin ya guugle amcaya şafak söyle yazın ilk sitedeşafak hesaplama sitesi. ordan bakarsınız

anladım canım :):) tavsiye ederim haftada bir bakmaya yüzden sonra hergün şafak attırdım ben :)tabi sen bilirsin yine

deniyim canım dediğin gibi yapmayı belkide hızlı geçer :) bide günlük yazıyorum ben 460dan beri her gün.her gün yazdığım için zorunlu sayıyorum istemiyorum aslında sayman.asıl teskereyi biz hakediyoruz

doğru diyon yaa keşke o varken dursa zaman ama böle bişey mümkün değil tabii (( ne proğramıymış bu canım bizde yüklesek (

canım şafak matik diye bi program.arat nette çıkar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…