Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah onları kahretsin yaaa yeter arkadas can bu yaaa günahtır bebeler öksüz eşler dul bırakılmasın gözü yaslı analar yanmasın
yeteri bilmez mi bunlar duru bilmez mi yürek acısını anlamaz mı

üzülerek 1 9 9 diyorum bugün

bizim şafak bitiyor

dogrudur

ya henüz hiç gitmeyenler

onlar ne olacak

allahım sen koru yarabbimmmm

evet 8 tane şehidimiz varmış Allah geride kalanlarına sabır versin
aminnn((
allah onları kahretsin yaaa yeter arkadas can bu yaaa günahtır bebeler öksüz eşler dul bırakılmasın gözü yaslı analar yanmasın
yeteri bilmez mi bunlar duru bilmez mi yürek acısını anlamaz mı

anlamazlar canım..bizim bu aglamalarımızı
üzülmelerimizi de görüp alay ediyodur şerefsizler.gerek facede olsun gerekse heryerde..Allah onların başına öyle birşey getirsin ki neye ugradıklarını şaşırsınlar...ölen her şehidimize binlercesi gebersin inşAllah.
üzülerek 1 9 9 diyorum bugün

bizim şafak bitiyor

dogrudur

ya henüz hiç gitmeyenler

onlar ne olacak

allahım sen koru yarabbimmmm
amin canım.rabbim hepsini korusun hepsiniine günahları var yaaa ALLAH kahretsin dicek bişey bulamıyorum...az öncede facede atatürkün resmine sakal çizen bi .............................................( buraya yazacaklarımı tahmin edersiniz)vardı onu gördüm tepem attı...nesiniz siz yaaa ne yapmaya çalışıyorsunuzzz.bunun sonu yokkkk bu vatan kimsenin olmayacakdaglarda fare gibi saklanan kalleşşçe vuran ve kendini bu yüzden güçlü sanan ama TÜRK ASKERİNDEN ÖDÜ KOPAN bir avuç soysuzun hele hiç olmayacak.buna gücünüz yetmeyecegini bile bile saldırıyosunuz hala ALLAH HEPİNİZİN CEZASINI VERSİN EN YAKIN ZAMANDA.

Şimdi şehitlerimizin haberini duydum çok üzüldüm Allahım ailelerine sabır versin hepimizin başı sağolsun.. Allah rahmet eylesin bu mübarek günlerde neler yağıyorlar yarabbim.. Allahım hepsinin belasını versin.. Artıkk dicekk söz bulamıyorumm..

sevgilimmm acemi birliğinden geldi 5 gundur burda malesef salı gunu tekrar ayrılıcaz zor günler bizi beklıyor malesef

Allah kavuştursun canım zor ama bitiyor merak etme.
Neresi usta birliğiniz ?

sevgilimmm acemi birliğinden geldi 5 gundur burda malesef salı gunu tekrar ayrılıcaz zor günler bizi beklıyor malesef

oyhhh yerimm benn senii bebeğimmm.. nasıl bişeyy olduğunu çok iyi anlıyorumm bak biz ayrılalı 1 ayı geçtii gelebilecekmi izine hiç bilmiyorumm.. o 1 hafta öyle çabucakk geçiyorkii insan hiç birşey anlamıyorr doyamıyorr sevdiğine Ama inşallah rahat edicek oruçta yavrum bana dediğin inş. olurda içimizde rahat olur. Ben senin hep yanındayım merak etme biz birbirimze destek vericez dertlerimiz aynıı ikimizin sevdiğide askerde en iyi birbirimizi biz anlarız canım arkadaşım

ahh ebuşumm yaa çok çabuk gecse şu zaman ..valla geldi ama hiç bişey anlaamadım doyamadım telefon bile çekmıyomuş şırnakta .valla sağsalim dönsünde isterse 1 yıl boyunca aramasın

ahh ebuşumm yaa çok çabuk gecse şu zaman ..valla geldi ama hiç bişey anlaamadım doyamadım telefon bile çekmıyomuş şırnakta .valla sağsalim dönsünde isterse 1 yıl boyunca aramasın

Aynen öyle bebeğim iyi olsunlarda armasalar mesaj çekmeselerde olur. doyamassın bebeğim 1 senede olsa yanında yine doyamazsın.
Bu kalan 1 günü güzelce doya doya yaşayın bebeğimm tabikide güçlü olarak. sen güçlü olki oda güçlü olsun yavrum.
Salı günü kaçta gidicek tatlım?

Şırnak/Uluderede deprem!
Tamda askerimin olduğu yer
Allah'ım tüm askerlerimizi korusunn...

Kübracımm maşallah ya yemiş bitirmişsin görmeyeli şafağıı süpersinizz maşallah maşallah darısı başıma inşallahh :))

şafak 108 tek sabitin gitmesine son 9 güüüün

Sağol canım bir şekilde bitiyor iste
Allah Askerlerini yeni gönderenlere sabırlar versin
Masallah seninde bitmiş plakalara cok az kalmış

çarsamba sabahı 6 bucukta gıdıcek ilk mardine ordan şırnağa.of off çok var kavuşmamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…