aminnn
evet 8 tane şehidimiz varmış Allah geride kalanlarına sabır versin
anlamazlar canım..bizim bu aglamalarımızıallah onları kahretsin yaaa yeter arkadas can bu yaaa günahtır bebeler öksüz eşler dul bırakılmasın gözü yaslı analar yanmasın
yeteri bilmez mi bunlar duru bilmez mi yürek acısını anlamaz mı
amin canım.rabbim hepsini korusun hepsiniiüzülerek 1 9 9 diyorum bugün
bizim şafak bitiyor
dogrudur
ya henüz hiç gitmeyenler
onlar ne olacak
allahım sen koru yarabbimmmm
şırnak/silopi canım
sevgilimmm acemi birliğinden geldi 5 gundur burda malesef salı gunu tekrar ayrılıcazzor günler bizi beklıyor malesef
Hayırlısı olsun cnm, inş hayırlısıyla sağ salim gidip gelir. Üzülme herşeyde vardır bir hayır...
oyhhh yerimm benn senii bebeğimmm.. nasıl bişeyy olduğunu çok iyi anlıyorumm bak biz ayrılalı 1 ayı geçtii gelebilecekmi izine hiç bilmiyorumm.. o 1 hafta öyle çabucakk geçiyorkii insan hiç birşey anlamıyorr doyamıyorr sevdiğineAma inşallah rahat edicek oruçta yavrum bana dediğin inş. olurda içimizde rahat olur. Ben senin hep yanındayım merak etme biz birbirimze destek vericez dertlerimiz aynıı ikimizin sevdiğide askerde en iyi birbirimizi biz anlarız canım arkadaşım
ahh ebuşumm yaa çok çabuk gecse şu zaman ..valla geldi ama hiç bişey anlaamadım doyamadımtelefon bile çekmıyomuş şırnakta .valla sağsalim dönsünde isterse 1 yıl boyunca aramasın
Kübracımm maşallah ya yemiş bitirmişsin görmeyeli şafağıı süpersinizzmaşallah maşallah darısı başıma inşallahh :))
şafak 108tek sabitin gitmesine son 9 güüüün
Aynen öyle bebeğim iyi olsunlarda armasalar mesaj çekmeselerde olur. doyamassın bebeğim 1 senede olsa yanında yine doyamazsın.
Bu kalan 1 günü güzelce doya doya yaşayın bebeğimm tabikide güçlü olarak. sen güçlü olki oda güçlü olsun yavrum.
Salı günü kaçta gidicek tatlım?
Şırnak/Uluderede deprem!
Tamda askerimin olduğu yer
Allah'ım tüm askerlerimizi korusunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?