eda hoşgeldin..öyle şey olur mu .kısa dönem diye yani..aramıza hoşgeldin yeni mi gitti?
been geeeeeldiiiiiiiiiiiiimgeç kaldım ama ders vermem gereken biri vardıııııı
herkes neredee ?
naber canım nasılsın
hepimiz birimiz birimiz askerlerimiz içinnnaman tripsiz olrmu yaa tadı tuzuuu.canım iyiki sende varsın.hepiniz topicin neşesisiniz
bende kısa dönem sayılırım canımben edayım, kısa dönem olduğumdan yer işgal etmek istemedim çok malum bize çok vurmuyo asker yolu beklemek :)
selamün aleyküm kızlar günaydınn herkesee rabbim sizlerle olsun bu mübarek günlerde
inş. zaman bizede o kadar çabuk geçer bende 4 ay gelsin bir an evel isitiyorumSelam tezkereci güzeller
Kızlarrr takip edemiyorum sizi günde bir kez kk açmakla meğer ne hızlı hatunlarmışız ya.
14 ay takip ettim şimdi edemeyince bozulmuyor da değilim kendime ama.
Umarım hepiniz iyisinizdir,şafaklar güzel gidiyordur.
Bugün tam 1 hafta oldu askerliğimiz biteli,meğer zaman nasıl da hızlı geçiyormuş da bize çaktırmamış askerlik boyunca.
Kendinize iyi bakın,öpüyorum..
been geeeeeldiiiiiiiiiiiiimgeç kaldım ama ders vermem gereken biri vardıııııı
herkes neredee ?
Kuş kadar hafiflemiş özgür hissediyorum iyiyim canım sen nasılsın
hepimiz birimiz birimiz askerlerimiz içinnn
hayır inş. nedir bu neşe bugün Allah yazarlardan saklasın
nedenmiş o
çünkü o zibidiye dersini verdim! canına okudum onunbundan sonra karşıma çıkmaya cesaret edemeyecek ...umudunu kesip bana gelen tüm yollarını da kapadım... gelirse olacakları da hatırlattım,tüm çevresi ne mal olduğunu öğrendi
abowwww arkideşlerrr çıldırııııınnnnnnnnn amaninbowww kurtuldukk:81::81: :92::92:
cumartesiden beri uğraşıyorum bugün de son golümü attımzafer benim!
bn baya fransız kaldım canım olaya ne golü bu (kime dersini verdin annamadımki
eski erkek arkadaşım dadanmıştı kuzum rahat durmuyordu ... onun giydiremediği gelinliğin kefen olacağı vs kapalı tehditler falan...
ama ben onuuu alt ettiiiiim
haa öylemii (bn bi kaç gündür gelemedim buralara da kaçırmısım canım ohhh çokkk iyi olmuş ama iyice vermişsindir umarım ağzının payını
Günaydın kızlar sabah 6ya kadar gezmişsiniz tabi topikte şimdi akşama kadar ulaşamayız size beni burda yanlız bırakın tabi özellikle yeşim sennnn uyuz oldum ne haber vermyorsun kız 12den sonra sohbet edekküstüm işte sna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?