Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
been geeeeeldiiiiiiiiiiiiim geç kaldım ama ders vermem gereken biri vardıııııı

herkes neredee ?

Son düzenleme:
aman tripsiz olrmu yaa tadı tuzuuu.canım iyiki sende varsın.hepiniz topicin neşesisiniz
hepimiz birimiz birimiz askerlerimiz içinnn
ben edayım, kısa dönem olduğumdan yer işgal etmek istemedim çok malum bize çok vurmuyo asker yolu beklemek :)
bende kısa dönem sayılırım canım
selamün aleyküm kızlar günaydınn herkesee rabbim sizlerle olsun bu mübarek günlerde
günaydınlık bişey kalmadı bana olsun olsun günaydınnn
inş. zaman bizede o kadar çabuk geçer bende 4 ay gelsin bir an evel isitiyorum Plnlarımızı gerçekleştirelim istiyorum
been geeeeeldiiiiiiiiiiiiim geç kaldım ama ders vermem gereken biri vardıııııı

herkes neredee ?

hayır inş. nedir bu neşe bugün Allah yazarlardan saklasın

hepimiz birimiz birimiz askerlerimiz içinnn

hayır inş. nedir bu neşe bugün Allah yazarlardan saklasın

çünkü o zibidiye dersini verdim! canına okudum onun bundan sonra karşıma çıkmaya cesaret edemeyecek ...umudunu kesip bana gelen tüm yollarını da kapadım... gelirse olacakları da hatırlattım,tüm çevresi ne mal olduğunu öğrendi

abowwww arkideşlerrr çıldırııııınnnnnnnnn amaninbowww kurtuldukk :81::81::92::92:

eski erkek arkadaşım dadanmıştı kuzum rahat durmuyordu ... onun giydiremediği gelinliğin kefen olacağı vs kapalı tehditler falan...
ama ben onuuu alt ettiiiiim

haa öylemii ( bn bi kaç gündür gelemedim buralara da kaçırmısım canım ohhh çokkk iyi olmuş ama iyice vermişsindir umarım ağzının payını

Olllleeeyyy 16 batıyor ve bir kaç saat sonra şafağım 15 olacak Allahım sana şüküler olsun
Bizede gösterdin ya bu günleri

Ahh aynen öyle valla 5e kadar uyudum

tatlım genelde sen gündüzleri giriyon yaa ondan yanii

ama kuzum seni bu gece 00.01 de topik girişinde bekliyor olacağıımm

199

bu şafak benimmi yaa çok şükür Allahımmm gösterdiğin bu günlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…