ben gelince burda büşten başka kimse konuşmuyor ama alınıyorummmm
sen beni beğenmiyon mu yoksamhem sen artık asker yareni değilsin hür generalsinnn
seni beğenmez olur muyummmm
evet hürgeneral olabilirim sende hürgeneralliği tatmış tekrar yaren olmuş biri olarak beni anlaman lazım kızım niye böyle diyorsun
kızım sana takılmak çok hoşuma kaçıyor ne sandıydın sennnn
büşşşş bana yeni bir ticker yapsan ya 20.05.2012 den başlasın işler ciddiye bindi bakalım ne zaman kavuşcaz diye
hadi bakalımmm inş. inş. inş.. bakıyım ya o nasıl oluyor :26:
kaldık yine başbaşa büşşşşşş
tuğçe geldi işte sana sarılamadan ne güzel baş başa kalmıştık senşn le özel vakit geçircektimm
büşşşş sen yaparsında olmaz mı büşümm ya ne zaman kavuşcaz acaba yaa Allahtan umut kesilmez amaaa çok umutsuzum galiba
o nasıl yapılıyor ki onu bulmam lazım bi tarih belirlenmesi lazım yada dur ben yapıcam bi güzellik
hayırlı olsun canım sag salim bitirip dönsün inş sevdiginsevgilimmm acemi birliğinden geldi 5 gundur burda malesef salı gunu tekrar ayrılıcazzor günler bizi beklıyor malesef
yapma yaaa Allah yardım etsin inş hasar yoktur...Allahım şu teröristlere versin bi deprem de topu yok olsun yaaaŞırnak/Uluderede deprem!
Tamda askerimin olduğu yer
Allah'ım tüm askerlerimizi korusunn...
Bende öyle pc başında zaman geçirmece hava aşırı sıcakEvet heyecandan canım ya inanamıyorum ki ve önümüzde ay gelecekleri için ne giysem telaşı başladı bile
Nişanda ne giyceğimi hallettim şimdi bu kaldı oy Allahım işimiz ne zor ya ne güzel sen evlendin kurtuldun
Darısı tezden başımıza
http://lagf.lilypie.com/Kenip3.png al bişeyler yaptım inş. beğenrsin
alttaki kızçeler hayırlı günler..
hayırlı olsun canım sag salim bitirip dönsün inş sevdigin
yapma yaaa Allah yardım etsin inş hasar yoktur...Allahım şu teröristlere versin bi deprem de topu yok olsun yaaa(
aa nişanlıga karar vermişin resim ekledin mi canım?
alttaki kızçeler hayırlı günler..
ellerine sağlıkkk büşümmmcümmmm güzel olmuşşda şu askerliği sil da görmek istemeyom gari
ellerine sağlıkkk büşümmmcümmmm güzel olmuşşda şu askerliği sil da görmek istemeyom gari
evettt sizzzzz kısçelerimmmonlar biz oluyoruz sanırım dimiii :26:
aaa valla bizizzzzzzznasılsın kızçeee?
sanada hayırlı günler canım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?