Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen beni beğenmiyon mu yoksam hem sen artık asker yareni değilsin hür generalsinnn

seni beğenmez olur muyummmm

evet hürgeneral olabilirim sende hürgeneralliği tatmış tekrar yaren olmuş biri olarak beni anlaman lazım kızım niye böyle diyorsun

büşşşş bana yeni bir ticker yapsan ya 20.05.2012 den başlasın işler ciddiye bindi bakalım ne zaman kavuşcaz diye

seni beğenmez olur muyummmm

evet hürgeneral olabilirim sende hürgeneralliği tatmış tekrar yaren olmuş biri olarak beni anlaman lazım kızım niye böyle diyorsun

kızım sana takılmak çok hoşuma kaçıyor ne sandıydın sennnn

merhaba mylovetuiz tubamıydııı yanlışmı hatırlıyorum bilemedimmmm

tuğçe geldi işte sana sarılamadan ne güzel baş başa kalmıştık senşn le özel vakit geçircektimm

hahahahhaa seninkinin kıskançlık tavan yapardı herhalde şuan

tuğçemiydi tüh :) hoşgelmiş sefalar getirmiş anacım günler çuvalamı girdi

sevgilimmm acemi birliğinden geldi 5 gundur burda malesef salı gunu tekrar ayrılıcaz zor günler bizi beklıyor malesef
hayırlı olsun canım sag salim bitirip dönsün inş sevdigin
Şırnak/Uluderede deprem!
Tamda askerimin olduğu yer
Allah'ım tüm askerlerimizi korusunn...
yapma yaaa Allah yardım etsin inş hasar yoktur...Allahım şu teröristlere versin bi deprem de topu yok olsun yaaa(

aa nişanlıga karar vermişin resim ekledin mi canım?

alttaki kızçeler hayırlı günler..

sanada hayırlı günler canım nasılsınn

onlar biz oluyoruz sanırım dimiii :26:

aaa valla bizizzzzzzz nasılsın kızçeee?
evettt sizzzzz kısçelerimmmiyi beyaa sen nabıyon
sanada hayırlı günler canım nasılsınn

sagol canım iyim sen nasılsın?sadece biraz kocişi taktım kafaya.bugün kan verecekti yine sonuçlarda hemen çıkmaz yarına kalır şimdi.bekle dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…