Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evettt sizzzzz kısçelerimmmiyi beyaa sen nabıyon

sagol canım iyim sen nasılsın?sadece biraz kocişi taktım kafaya.bugün kan verecekti yine sonuçlarda hemen çıkmaz yarına kalır şimdi.bekle dur

allah sabır versin canım önemli birşey değildidr inşallahhh

evettt sizzzzz kısçelerimmmiyi beyaa sen nabıyon

sagol canım iyim sen nasılsın?sadece biraz kocişi taktım kafaya.bugün kan verecekti yine sonuçlarda hemen çıkmaz yarına kalır şimdi.bekle dur

napıyım canım tiripler ahavada uçuyor onları çekiyorum ama siz varsınız iyiki varsınız

len smnmrn yazan yere dediğimi yazsan olmuyor mu birde ayıcık olmasın hahaahhaa sopa geliyor sopa demede :)))

len smnmrn yazan yere dediğimi yazsan olmuyor mu birde ayıcık olmasın hahaahhaa sopa geliyor sopa demede :)))

laaa bebek şeysiyle yapıyorum diğeri evlenceğin tarihin belli olması lazım başlangıcıyla olmuyor bu sana yapyığım bebek şeysi

laaa bebek şeysiyle yapıyorum diğeri evlenceğin tarihin belli olması lazım başlangıcıyla olmuyor bu sana yapyığım bebek şeysi

hahahahahahaaa görüyorsun dimiii büşşş kkda vurdu bana bir taneee tarih belli olmadan tıckerda vermiyor vay anasını napam sözlendik o işte başka hiç birşey belli değil dertliyim zatennnnnnnnnn

hahahahahahaaa görüyorsun dimiii büşşş kkda vurdu bana bir taneee tarih belli olmadan tıckerda vermiyor vay anasını napam sözlendik o işte başka hiç birşey belli değil dertliyim zatennnnnnnnnn
canım benim ya sende en azından adımda olsa bişey var bizde askerlik var
kesinlkle bnada sabredemiorm artk

siz kaça kaç d evre oluyosunuz ? :26:

92/1 bzm exclusive'cim dha askerliği yarılayamayanlardanız

beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem

haklısın ama artk kabak tadı wermeye başladı bzede git gide dha fzla hissetmeye başladk yalnızlığı bitmiomu artk diorz tmm bukdr şehitten snra bunları konuşmamız çk nankörlük o şehitlerin sewdickleri bidha hç göremick onları ama işte insanız çiğ süt emdik buna bile şükredemio insan bazen(((

beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem

haklısın ama artk kabak tadı wermeye başladı bzede git gide dha fzla hissetmeye başladk yalnızlığı bitmiomu artk diorz tmm bukdr şehitten snra bunları konuşmamız çk nankörlük o şehitlerin sewdickleri bidha hç göremick onları ama işte insanız çiğ süt emdik buna bile şükredemio insan bazen(((

bizdede hasret seli var Allah yardımcınız olsun inş. zaman su gibi akıp gitsin 91/3 devretiz bizde

Beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem

oyyy kıymaam yaa benim 3 dan düştüğümüzdee seninde yıldan düşecek az daha sabır canım

allah sabır versin canım önemli birşey değildidr inşallahhh
sagol canım amin inşAllah yoktur.
napıyım canım tiripler ahavada uçuyor onları çekiyorum ama siz varsınız iyiki varsınız
aman tripsiz olrmu yaa tadı tuzuuu.canım iyiki sende varsın.hepiniz topicin neşesisiniz
kesinlkle bnada sabredemiorm artk
sorma canım..1 gün düşmüş oluyo 8 e ilk düştügümüzde ama o bile rahatlatıyor insanıbide ikimizinde aynı ticker günü gününe
Beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem

haklısın canım..ama başlar daha bi çabuk geçti sanki ne bilim..bi türlü geçmiyo gibi gleiy bazen

Selam tezkereci güzeller

Kızlarrr takip edemiyorum sizi günde bir kez kk açmakla meğer ne hızlı hatunlarmışız ya.
14 ay takip ettim şimdi edemeyince bozulmuyor da değilim kendime ama.
Umarım hepiniz iyisinizdir,şafaklar güzel gidiyordur.
Bugün tam 1 hafta oldu askerliğimiz biteli,meğer zaman nasıl da hızlı geçiyormuş da bize çaktırmamış askerlik boyunca.
Kendinize iyi bakın,öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…