evettt sizzzzz kısçelerimmmiyi beyaa sen nabıyon
sagol canım iyim sen nasılsın?sadece biraz kocişi taktım kafaya.bugün kan verecekti yine sonuçlarda hemen çıkmaz yarına kalır şimdi.bekle dur
evettt sizzzzz kısçelerimmmiyi beyaa sen nabıyon
sagol canım iyim sen nasılsın?sadece biraz kocişi taktım kafaya.bugün kan verecekti yine sonuçlarda hemen çıkmaz yarına kalır şimdi.bekle dur
len smnmrn yazan yere dediğimi yazsan olmuyor mu birde ayıcık olmasın hahaahhaa sopa geliyor sopa demede :)))
laaa bebek şeysiyle yapıyorum diğeri evlenceğin tarihin belli olması lazım başlangıcıyla olmuyor bu sana yapyığım bebek şeysi
şu ticker da 8 ay görmek bana çok iyi gelecek yaaa(
canım benim ya sende en azından adımda olsa bişey var bizde askerlik varhahahahahahaaa görüyorsun dimiii büşşş kkda vurdu bana bir taneee tarih belli olmadan tıckerda vermiyor vay anasınınapam sözlendik o işte başka hiç birşey belli değil dertliyim zatennnnnnnnnn
kesinlkle bnadasabredemiorm artk
siz kaça kaç d evre oluyosunuz ? :26:
beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem
siz kaça kaç d evre oluyosunuz ? :26:
beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem
bizdede hasret seli var Allah yardımcınız olsun inş. zaman su gibi akıp gitsin92/1 bzm exclusive'cim dha askerliği yarılayamayanlardanız
Beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem
ben de selam vereyim madem :)
hoş geldin iyi yaptın sabahtan beri yazsam mı yazmasam mı diye düşündüğünün farkındayımmmm aramıza hoş gelsin sen nesin ben tanımıyorum seni ?
sagol canım amin inşAllah yoktur.allah sabır versin canım önemli birşey değildidr inşallahhh
napıyım canım tiripler ahavada uçuyor onları çekiyorumama siz varsınız iyiki varsınız
sorma canım..1 gün düşmüş oluyo 8 e ilk düştügümüzde ama o bile rahatlatıyor insanıkesinlkle bnadasabredemiorm artk
Beterin beteri var kızlar bende şu tıcker da 1 yıl dan aylara düştüğümü gorsem daha rahat edıcem
ben edayım, kısa dönem olduğumdan yer işgal etmek istemedim çok malum bize çok vurmuyo asker yolu beklemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?