Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz düşsün eklersin canım nasılsa hep aklında düşünme onu..

ne bilim bu akşam böyle dertliyim biraz ağlayasım var derdim ne bilmiyorum yada her zamanki gibi kendimden kaçıyorum

Evet canım hep aklımda birde üstüne 10 gün daha eklencek galibadüşünmek bile istemiyorum.

Benimde bazen öyle olduğum oluyor sadece ağlamak istiyorum.Sonra da ya bir habere ya da bir şarkıya ağlıyorum.

Ama seninkinin sebebi var gibi sanki? hala telefon konusu mu canım?

bilmiyorum canım gerçekten ama çok yoruldum özlemekten hasretlik çekmekten çok yoruldum 5 senedir aynıyız hep
şafak azalıyo ama sonunda nolucak napıcaz sanki yanımamı gelecek burdamı yaşayacak yine kendi yaşşadığı yere dönecek zoruma gidiyo artık şafağını sayan benim ama o benim yanıma bile gelemiyor ben en güzel yıllarımı böyle özleyerek geçirmek istemedimki niye böyle oluyo herşey hayalimde kalıyo bütün yaşamak istediklerim bi hayal kendi kendime kurup planlıyorum ama olmuyo hiç biri olmuyo doya doya görememek sarılamamak dokunamamak artık çok koyuyo askerlik mesele değil bitiyo biticek ama ya sonra sonra kaça kadar sayıcam şafağı ben yanıma gelmesi ve Bİ DAHA GİTMEMESİ İÇİN KAÇ SAYMAM LAZIM

Canım hiç konuşmuyor musunuz askerlikten sonrası hakkında.Yani evlilik falan.
Canım çok zor bi durummuş gerçekten.İzinde yanına gelemicek sanırım ondan üzülmüşsün.Sıkma canını tortocum belki de en hayırlısı bu sizin için.Ya da bu bekleyişin sonunda sizi çok güzel günler bekliyordur, bu günleri unutacağınız.
Ama benim asıl merak ettiğim sen bu duygular içindeyken sevgilin ne düşünüyor?

o çok istiyo evlenmeyi bi yuva kurmayı hatta burda iş bulursa yanımda kalmayı çok istiyo askerden sonra biraz para biriktirip evlenmek düşüncesi konusuyoruz konusmazmıyız ama ne bilim sanki olmıcakmış gibi boşuna hayal kuruyomuşum gibi çok özledim ya bide 6 aydır hiç görmedim onun orda bunaldıgını biliyorum sıkıldıgını biliyorum yanıma gelemiceği maddi sıkıntıdan dolayı yani ben gelme dedim askerligin bitmeesine az kaldı ben sabrederim dedim yollarda harap olmanı istemiyorum direk evine git iznini orda geçir dedim önce yok falan dedi ama olmayınca napsın çocuk darılmak yok dedim ben darılmıcam dedim kırılmıcam dedim tamam dedi yani beni görmeden asla gitmez çok iyi biliyorum ama ya gelmezse ben hiç açık kapı bırakmadım onun demesini bekliyorum şöyle yapalım desin ama demiyo oda haklı hiç bişey belli değilki bi komutan salmıyo diyo bi bayramdan sonra diyo bide ben günde 12 saat çalışıyorum bayram hariç dogru duzgun gorusemem gelmesının manası olmaz off yesımm cok doluyum yaa ve cok yalnızımm

Canım bu kadar umutsuzluğa kapılma lütfen bende sen öyle olmıcak falan diyince çocuk hiç bahsetmiyo evlilikten sandım.Bak ne güzel o da istiyormuş seninle yuva kurmayı.Dayanabilirse hiç izin kullanmamayı denesin canım.Eşim evli olmasaydım izin kullanmazdım der sürekli.Hem daha erken döner.Ama tabi çok bunaldıysa kafa dağıtmak hakkı.
belki sana sürpriz falan yapmayı düşünüyodur yanına gelip.
Çalışma saatin çok uzunmuş canım.Gelse bu sefer görüşemiceksin suçluluk duycaksın.
Sen sakın üzme canını herşey olcağına varır sadece sabır canım önce şu askerlik bi bitsin ondan sonra bir iş bulur sırasıyla herşey olur sen yeter ki ona destek ol canım

Şafak on4
Hadi bakalım tam 2 haftamız kaldı e süper

yok canım o konuda sorun yok benden çok istiyo evlenmeyi ben diyemiyorum izin kullanma diye bunaldım dedi daha bi iki saat önce haklı yani psikolojik olarak çok etkileniyolar gelsin kafasını dağıtsın biraz ben gelme diyemem bana kolay gelir belki ama o dayanamayabilir
bugune kadarki yanıma gelişlerinde hep surprız yaptı zaten ama bu haberlı olsun plan yapalım istiyorum ben konusmak istiyorum sürekli bu konudan bahsetmek istiyorum ama o konuyu acmayınca benımde acasım gelmıyo bi kere gelme dedim çocuga bi daha nasıl döneklik yapayımki babası bile bilmiyomus izne gelecegini ona surpriz yapıcak sanırım

Haklısın canım kafa dağıtsın biraz.
Senin sevglinin yaşadığın şehirle arandaki mesafe ne kadar?Ve o şehirde bir tanıdığın var mı?
Ama çalıştığın için sende gidemezsin değil mi canım?İzin falan alamaz mısın?

14 saat mesafe var canım gidiş geliş 28 saat zaten günün yolda geçiyo bayramda 2 gün iznim olacak
şey konuşmuştuk ankara da buluşsakmı diye burdan 5 saat sürüyo yol
onuda net kararlaştırmadık işte bu konunun açılmasını bekliyorum aslında

heyecandan uykum bile gelmedi yarında sabahlıcam zaten Allah'ım hayırlısıyla yanına gidebilmemi de nasip et aylardır hayalini kurduğum gündeyim tam da bu günde.. yarın bana hiç geçmez

darısı hepinize kızlar Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin

çok uzunmuş yol ya.1 günü yolda geçicek resmen.Eğer senin ailenden yana bir sorunun olmıcaksa canım sen aç konuyu.
Belki onunda kafasına yatar.Ama şu an ne de olsa askerde herhangi bir geliri olmadığı için bu konularda yorum yapmaması da normal canım.Eğer senin bir birikimin varsa , bak aşkım bu günler için ayırmıştım falan dersin

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:199

Plakalara gelme şafağı:118

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Nasıl uyusun ki bu şafakla insann

Hadi canım kurtuldunuz askerlikten, inşallah Allah başka ayrılık göstermez kısa zamanda ayrılmamak üzere kavuşursunuz

Sen Tekirdağ'da ki emanetini alıyosunn.İnşallah bende alırım günü gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…