canım sende bekledin hatılıyorum çeyiz topikindende hatırlıyorum yazdıkalrınızıda az çok kışın okumuştum hep korkuyorum doğrudur herkes korkuyor ama yarın geceye odaklandım kabuslar görmeye başaldım ne kötüymüş uykunun bölünmesi ama atlanılacak eminim inşallah bir şekilde bende sizler gibi atlatcam
ewet kabuslar, uykusuz geceler, kavgalar.. vs. hep olacak şeyler bunlar.. ama işte insan yaşamında yaşanması gerekn bir dönem. biz atlattık, siz de hayırlısıyla atlatırsınız inşallah
Hayırlı teskereler
Öyledir bebeğim sen sıkma canını.
Hadii Allah kavuştursun bebeğim Allahım kazasız beralsızz sana ailesine kavuşmayı nasip etsin..
Üzmee bakimm kendini bak o telefon bile soktu
Halaa gülüyorumm yaaa
nerdeee .....
şırnakta hstanede kurtarılamamş offff ciğerimzi yakıolar offfff allahım ndn oluo bunlar
Kimsecikler yok sanırım iftar hazırlıgı
Şaka maka ramazanın bitmesinede çok az kaldı
Kızlar yarın gece sevgilimin nereye düşeceği açıklanıcak dua edin bizim için
Kızlar yarın gece sevgilimin nereye düşeceği açıklanıcak dua edin bizim için
sana en yakın, sağ salim gidip geleceği yer olsun hayırlısıyla inşallah...
AMİİNNNN.. çok teşekkürler
Amann ne bileyim ya bencede kafayı yedi.. Sınava giriliyormuşta isteğe bağlı oluyormuşta öyle herkesi almıyorlarmışta amann ne yapacağını şaşırdı şuanda zaten ayrıyız yemin ediyorum hasretten dağa taşa vuracağım kendimi o hala uzun dönem falan deyip beni delirtmeye uğraşıyor =/
Oo masallahh tertibimm askerligi yedik desenee
büşşşşşşşşuan ben dejavu oldum, kafam allak bullak oldu, acaba oruç başıma mı vurdu, anlamaya çalışıyorum da, acaba doğru mu anlıyorum
sen şafak sayıyosun, hemde 118 fln :26:
ama ben saymıyorum:26:
ama senin şafağının benden az olması lazım :26: yoksa zaman geriye mi sarıldı, ben de mi şafak sayıyorum, bitmedi mi kabus, yine mi sayıyoruz baştan, aman Allah'ım nolur biri bana yok bu rüya desinnndur ben bi aşkımı arıyım:102:
mercemcim canım benim gözün aydın tatlım, Allah başka ayrılık göstermesin size...
Bu depük benden sana gelsin canım benim..
Eki Görüntüle 483860
Eki Görüntüle 483861
Eki Görüntüle 483863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?