Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet kabuslar, uykusuz geceler, kavgalar.. vs. hep olacak şeyler bunlar.. ama işte insan yaşamında yaşanması gerekn bir dönem. biz atlattık, siz de hayırlısıyla atlatırsınız inşallah
Hayırlı teskereler

canım çok ama çok teşekkürler inşallah bir şekilde atlatcaz 6 ay yada 12 ay beklicem yarın gece belli olucak herşey zaten okuldayken 3 ay bile görmediğim oluyordu beni üdşündüren telefon kadar uzağımda olmucak olması atlatırız inşallahh

herkese hayırlı tezkereler bende bu topiğe aktılıp beklemek istiyorum aranıza alırmısınız

aşkımm teşekkür ederim..ahhahah ve cidden girebılmış içeri telefonla anlamamışlar

şafaklar düşüyo şimdilik ama sevdğim şafaklarını bundan sonra sayamayabilirm (

dua edin bana kızlar aramız düzelir inş herşey eskisi gibi olur

Kimsecikler yok sanırım iftar hazırlıgı
Şaka maka ramazanın bitmesinede çok az kaldı

Kimsecikler yok sanırım iftar hazırlıgı
Şaka maka ramazanın bitmesinede çok az kaldı

ben burdayım kuzum. sofrayı kurdum, yemekler de hazır. böyle erkenden hazır olunca çok iyi oluyor. geldi, gidiyor işte her şey gibi, herkes gibi...

Kızlar yarın gece sevgilimin nereye düşeceği açıklanıcak dua edin bizim için

selam kızlarr..artık evde oldugum için giremiyorum ama bugün kardeşimdeyim giriyim dedim..ya moralim bozuk..kociş dün sabahtan beri aramadı umarım test sonuçlarında bişy yoktur(

Selm cnm.kusura bakma konuya birden daldim ama
Benim askerimde kisa donemi.istemedi.sinava girip uzun.donemi secti.
Inan Cok zorlandi Cok pisman.keske kisa donem olsaydi diye.
Ayrica yedek subaylar komando olarak doguya gidiyor genelde.
Ikna et kisa.donem yapsin gelsin bence..

ohhhh ilk depügümü almanın sevincini yaşıyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…