nbr canım
abowww ne kadan mikemmel allah bilir sevgililerinzde çocukluk arkdaşlarıberaber bekliyonuz yani şafalarınız aynı mı siizn
Yok canım o kadar değil.Daha tanışmalarına bile kısmet olmadı maleseff Evet beraber bekliyoruz aramızda 3 gün var oruç 3 gün önce gitti ibodan tatlım.
cidden bişey gelmiyorki elden arıyosn açmıyor bahanesi var babasının yeri değil orası msjıma cvp atmıyor işi var askerlik yapıyrvs. vs....
huhuuuuuuuuuu
İyi olmaya çalışıyoruz canım senden naber nasılsın?
Aynen öyle tatlım olan bize oluyorr yinee.. Nese iyi olsunlardaa çekicez nazlarınaa napalımm
sizin sevgililerinz arkdaş mı siz arkadaşmışsınız ya açıklasana be
İyi olmaya çalışıyoruz canım senden naber nasılsın?
süperim benn
Aynen öyle tatlım olan bize oluyorr yinee.. Nese iyi olsunlardaa çekicez nazlarınaa napalımm
ben çıkıyorum sen geldinnnn kızım siz bana inat mı yapıyonuz ? :26:
büşşşşşşşatarsa 118daha çok var dimi
mercemcim canım benim gözün aydın tatlım, Allah başka ayrılık göstermesin size...İnşallah canım teşekkür ederim darısı sizlere
Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim canım, korkmakta haklısın.. hepimiz korkarak gönderdik, bekledik ve bekliyoruz... Ülkenin hali hakkında konuşmaya ise hiç başlamıyım, çünkü başlayınca duramıyorum benselamalar 347. dönem asker yareni olucam bende çok korkuyorum ama nereye düşecek naısl alışcam içim parçalanıyor
şırnaktan yine şehit haberi geldi bu nasıl ülkeee ne zaman düzelcek bunlar
Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim canım, korkmakta haklısın.. hepimiz korkarak gönderdik, bekledik ve bekliyoruz... Ülkenin hali hakkında konuşmaya ise hiç başlamıyım, çünkü başlayınca duramıyorum benDua etmekten başka şansımız yok askerlerimiz için..
Allah'ım onları serseri kurşunundan korusun, sağsalim sevdiklerine kavuştursun inşallah...
Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim canım, korkmakta haklısın.. hepimiz korkarak gönderdik, bekledik ve bekliyoruz... Ülkenin hali hakkında konuşmaya ise hiç başlamıyım, çünkü başlayınca duramıyorum benDua etmekten başka şansımız yok askerlerimiz için..
Allah'ım onları serseri kurşunundan korusun, sağsalim sevdiklerine kavuştursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?