Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi olmaya çalışıyoruz canım senden naber nasılsın?

Aynen öyle tatlım olan bize oluyorr yinee.. Nese iyi olsunlardaa çekicez nazlarınaa napalımm

kızlar ben çıkıyorum çookkk öpüyorum sizi kendinize çok cici bak dua edin benim için bende sizin için ederim :79: :80:

Tamam Büşracım görüşürüz hoşçakal.

Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ?
Ben kaldım gözlerine ,kokusuna, sesine bile hasret kaldım..
Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç?
Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi?
Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ?
Kızsanızda sinenize çekebildinizmi?
Çaresiz kaldınızmı ulaşamayıp deli gibi biyerlerde umut aradınızmı?
Özlemek 7 harf değil 460 gün bilirmisiniz?
Asker beklemiyorsanız BİLEMEZSİNİZ..

selamalar 347. dönem asker yareni olucam bende çok korkuyorum ama nereye düşecek naısl alışcam içim parçalanıyor

şırnaktan yine şehit haberi geldi bu nasıl ülkeee ne zaman düzelcek bunlar

atarsa 118 daha çok var dimi
büşşşşşşş şuan ben dejavu oldum, kafam allak bullak oldu, acaba oruç başıma mı vurdu, anlamaya çalışıyorum da, acaba doğru mu anlıyorum
sen şafak sayıyosun, hemde 118 fln :26:
ama ben saymıyorum:26:
ama senin şafağının benden az olması lazım :26: yoksa zaman geriye mi sarıldı, ben de mi şafak sayıyorum, bitmedi mi kabus, yine mi sayıyoruz baştan, aman Allah'ım nolur biri bana yok bu rüya desinnn dur ben bi aşkımı arıyım:102:

İnşallah canım teşekkür ederim darısı sizlere
mercemcim canım benim gözün aydın tatlım, Allah başka ayrılık göstermesin size...
Bu depük benden sana gelsin canım benim..
Eki Görüntüle 483860
Eki Görüntüle 483861
Eki Görüntüle 483863

selamalar 347. dönem asker yareni olucam bende çok korkuyorum ama nereye düşecek naısl alışcam içim parçalanıyor

şırnaktan yine şehit haberi geldi bu nasıl ülkeee ne zaman düzelcek bunlar
Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim canım, korkmakta haklısın.. hepimiz korkarak gönderdik, bekledik ve bekliyoruz... Ülkenin hali hakkında konuşmaya ise hiç başlamıyım, çünkü başlayınca duramıyorum ben Dua etmekten başka şansımız yok askerlerimiz için..
Allah'ım onları serseri kurşunundan korusun, sağsalim sevdiklerine kavuştursun inşallah...

canım sende bekledin hatılıyorum çeyiz topikindende hatırlıyorum yazdıkalrınızıda az çok kışın okumuştum hep korkuyorum doğrudur herkes korkuyor ama yarın geceye odaklandım kabuslar görmeye başaldım ne kötüymüş uykunun bölünmesi ama atlanılacak eminim inşallah bir şekilde bende sizler gibi atlatcam

canım sende bekledin hatılıyorum çeyiz topikindende hatırlıyorum yazdıkalrınızıda az çok kışın okumuştum hep korkuyorum doğrudur herkes korkuyor ama yarın geceye odaklandım kabuslar görmeye başaldım ne kötüymüş uykunun bölünmesi ama atlanılacak eminim inşallah bir şekilde bende sizler gibi atlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…