Merhaba kızlar Şafagım sadece 1
bu akşam doğan güneşim ve depük gecem varr. Rüyadayım sankii.
ben hep derdim sıkıya gelemem ben edemem ben eve tıkılıp kalamam ben ahanda ne oldu büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler
Aynılarıı eksik yok fazla var vallaa ya..Geçen gün markete göndermedi gündüzün bi saatii ordan bi girdik tartışmaya ay sonunda telini kapadı iki gün açmadı ki kendisi çukurca da yani o hayvanların şu an ele geçirmeye çalıştığı Şemdinli ve Çukurca biliyosunuz yani öyle bi yerde bana bunu yaptı sırf inadındansonra ne derse yapıcam sözünü aldı rahatladı işte uyanık
Merhaba kızlar Şafagım sadece 1
bu akşam doğan güneşim ve depük gecem varr. Rüyadayım sankii.[/QUO
Wuuuuuuuuuuu süpermiş ya gözün aydın cnmm geçmiş olsuunn benimki yarın burda olsa kafayı yerm herhal
Ovv seninkide çok fenaymış canım ya. Benimkininde öyle telefonu kapama huyu vardı. Dünde biraz triplendii gece öyle bir iyi geceler dedi kapattı tlfnu sabah açmış hiç günaydın falan yok aha dedim msj falan atmicak bana başladık askerdeki ilk kavgamıza ama neseki şükür öğlen attıdaa tripliyizz hallaaa
hoşgeldinnnnSelam kızlarrr
Ovv seninkide çok fenaymış canım ya. Benimkininde öyle telefonu kapama huyu vardı. Dünde biraz triplendii gece öyle bir iyi geceler dedi kapattı tlfnu sabah açmış hiç günaydın falan yok aha dedim msj falan atmicak bana başladık askerdeki ilk kavgamıza ama neseki şükür öğlen attıdaa tripliyizz hallaaa
kız sorma benim kız arkdaşım bile kalmadı ki bana diyolar ki telefon açıp bizde toplanıyoruz şurda bende bi sessizlik kızlar aynen şunu söylüyor. - Biliyoruz mert askerde izin vermiyor hahahahah küfür ediyorum gelin laa bize diyorum anca bize geliyorlar ben gidemiyorum yaanii
kız sorma benim kız arkdaşım bile kalmadı ki bana diyolar ki telefon açıp bizde toplanıyoruz şurda bende bi sessizlik kızlar aynen şunu söylüyor. - Biliyoruz mert askerde izin vermiyor hahahahah küfür ediyorum gelin laa bize diyorum anca bize geliyorlar ben gidemiyorum yaanii
hoşgeldinnnn
oooo durum bizde sık sık yaşanırbugün keyfimiz yerinde maşallahımız var boncuğumuzu ekliyim hmen
Seninkiler ne güzelmiş anlayışlıymış benkiler küsüyo tavır alıyo bildiğinn arada kalıyorummtabi yine onlar geliyo da laf söylemeden de durmuyolaar :26:
hoşgeldinnnn
oooo durum bizde sık sık yaşanırbugün keyfimiz yerinde maşallahımız var boncuğumuzu ekliyim hmen
abowww ne kadan mikemmel allah bilir sevgililerinzde çocukluk arkdaşlarıAynen tatlım yaa. Benimki de bir orucbetül var ya aynı apartmandayız çocukluk arkadaşım ona gidiyorm iştee bir o kdar onada geç kalmicam yanee
Amann Maşşallah canımAha bende ekledim tamamdır
Ama ben huzursuz oluyorum böyle tripli küs olduğunde kendimi suçlu hissediyorum ama bişeycikte yapmıyorumkiii :26:
Hoşbulduk naberr
çok kötüsün ya askerin geliyor yaa off yaa yaaa yaaa yaaaahatırla kübra hatırlama sakın
Hiç aklıma gelmezdi bu günler Büşraa
Şu dünyada olmayacak sey yok
yaa bak durumlar tersine döndü :)
Aynen öyle olduu
Hayırlısı yaa atarsa kaç cnmm
atarsa 118daha çok var dimi
Şurda plakalara kaç gün kalmışkiiii
Masallahh diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?