Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldinnnn

oooo durum bizde sık sık yaşanır bugün keyfimiz yerinde maşallahımız var boncuğumuzu ekliyim hmen

Seninkiler ne güzelmiş anlayışlıymış benkiler küsüyo tavır alıyo bildiğinn arada kalıyorumm tabi yine onlar geliyo da laf söylemeden de durmuyolaar :26:

Aynen tatlım yaa. Benimki de bir orucbetül var ya aynı apartmandayız çocukluk arkadaşım ona gidiyorm iştee bir o kdar onada geç kalmicam yanee

hoşgeldinnnn

oooo durum bizde sık sık yaşanır bugün keyfimiz yerinde maşallahımız var boncuğumuzu ekliyim hmen

Amann Maşşallah canım Aha bende ekledim tamamdır
Ama ben huzursuz oluyorum böyle tripli küs olduğunde kendimi suçlu hissediyorum ama bişeycikte yapmıyorumkiii :26:

Seninkiler ne güzelmiş anlayışlıymış benkiler küsüyo tavır alıyo bildiğinn arada kalıyorumm tabi yine onlar geliyo da laf söylemeden de durmuyolaar :26:

yaaa sana öyle geliyor işte laf sokmadan dururlar mı birinin bi gün doğum günü bende aradım ulamadım benimkine dedim zaten tanıyorda bişey demez izinsiz bi gün gidiyim yok anacım o günümü burnumdan getridi gizem kim bn kimim beni takmıyorsunda ona gidiyorsun o kadar değeri olsa gitmezmişim haber beklermişim 3 gün gizemdende sevgilimdende tirip çektim bizi ancak biz anlarız

Aynen tatlım yaa. Benimki de bir orucbetül var ya aynı apartmandayız çocukluk arkadaşım ona gidiyorm iştee bir o kdar onada geç kalmicam yanee
abowww ne kadan mikemmel allah bilir sevgililerinzde çocukluk arkdaşları beraber bekliyonuz yani şafalarınız aynı mı siizn
Amann Maşşallah canım Aha bende ekledim tamamdır
Ama ben huzursuz oluyorum böyle tripli küs olduğunde kendimi suçlu hissediyorum ama bişeycikte yapmıyorumkiii :26:

cidden bişey gelmiyorki elden arıyosn açmıyor bahanesi var babasının yeri değil orası msjıma cvp atmıyor işi var askerlik yapıyr vs. vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…