Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bitanem bugün saat 23.30da binecek- 03.00da burada olacak şimdilik hasret bitecek ama sonra askere gidince asıl o zaman hasret başlayacak

Gidenlere güle güle aramızdan ayıldığınız için hiiiiçççç üzülmüyoruz koşun sevdiğinizin kollarına sıra bıze gelsın Allah hepımıze buralardan güle oynaya gıtmeyı nasıp etsın İnşallahh..

Şafak İnşallah 385 ...

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:198

Plakalara gelme şafağı:117

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

bugünn doğann güneşi olanları bende tebrik ediyorumm kızlarrrr çok çok çok mutlu olunn. öpüyorummm kocamannnnnn

Kasım sonu-Aralık başı gibi gidiyor.. Normalde kısa dönem olacak ama o uzun dönem yapmak istiyor :2:

ben buraya acemilikten sonra geldim şafak sayayım kızlarla diye ama böyle bile bitmek bilmiyor sanki sen bu kadar erken başlamasaydın kendini üzmeye bebik benim işsizlik ve parasızlık yüzünden uzun dönem yapmak isteyen arkadaşlarım var. sizde de mi aynı durum söz konusu???

Son düzenleme:
Ne gibi bi sorun olabilir ki :26:

canımm belki dün görmüşsündür kkda bi siteden bahsediliyodu kk hakkında alıntılar aşağılayıcı yazılar falan filan vardı.
bende bakıyım neler yazmışlar diye merak ettim. ilk açtığım sayfada pamuksekeri diye birinden alıntı yapılmış işte kızlık zarı diktirmekle ilgili bi konu.
anlıcağın benim kullanıcı adıma çok benziyordu bnimkinde fazlalık bir r harfi bide 32 vardı ondan ayıran çok benziyo yani. e benim ailemden arkadaşlarımdan kullanıcı adımı bilenler var onu okurlarsa benim zannedebilirler diye düşündüm. değiştirmeye karar verdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…