ben buraya acemilikten sonra geldim şafak sayayım kızlarla diye ama böyle bile bitmek bilmiyor sankisen bu kadar erken başlamasaydın kendini üzmeye bebik benim işsizlik ve parasızlık yüzünden uzun dönem yapmak isteyen arkadaşlarım var. sizde de mi aynı durum söz konusu???
yola çıktığımda inanıcm sanırım
sağol canım darısı sıradakilere
artık o zaman da inanmazsan sevdiceğini görünce inanırsın ya da o inandırır seni
Onun okuduğu bölümde iş bulmak zor biraz ve KYK'ya borcu var okurken kredi aldı.. Kısa dönem askerlik yapsa, işe başlasa kendini anca geçindirir borcunu ödeyemez.. Askerde sınava girip uzun dönem yaparsa maaş alabiliyormuş.. O yüzden öyle istiyor.. Gerçi ne kadar maaş alacak kiaz alır bence.. Allahtan renk körü olduğundan Komando olamıcak..
kızlarr ayrıcaa yarınn ıspartaya gidiyorummm. ordada malesef netim olmadığı içinn eskisi kadar sık giremicem kk yaa belki arada telefondan girip şafak attırabilirim.
canlarım benimmmm yarın büyük ihtimal açamam tekrar netii vaktıimm olmazz hepinizi kocaman öpüyorummmm kendinizee iyi bakınnnnnnnnnn
dediğim gibi telefondan girmeye çalışıcam kkyaa hiç giremezsemde eylüldee görüşürüzzz allahın izniyleeeee. kocamannn kocamannnnn kocamannnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmm
canımm belki dün görmüşsündür kkda bi siteden bahsediliyodu kk hakkında alıntılar aşağılayıcı yazılar falan filan vardı.
bende bakıyım neler yazmışlar diye merak ettim. ilk açtığım sayfada pamuksekeri diye birinden alıntı yapılmış işte kızlık zarı diktirmekle ilgili bi konu.
anlıcağın benim kullanıcı adıma çok benziyordu bnimkinde fazlalık bir r harfi bide 32 vardı ondan ayıran çok benziyo yani. e benim ailemden arkadaşlarımdan kullanıcı adımı bilenler var onu okurlarsa benim zannedebilirler diye düşündüm. değiştirmeye karar verdimmm
ayy o borçtan benim de var çok lanet bir şeycanım benim bildiğim kadarıyla iyi bir para veriyorlar askerde masrafı da olmaz biriktirip borcunu ödeyebilir yani o kadar iyi bi maaş veriyorlar ama sağ salim dönsün, sağlığı yerinde olsun da o borç nasılsa ödenir.
evet en gerçek o zaman olur o inandırmasa da bn onu inandırırım bu özlemle
Kendine iyi bakAllah sanada sabır versin
Görmedim canım, anladım..
İyi yapmışsın o zaman sen bizim gönlümüzün pambık şekerisin zaten
Vallahide öyle o yeterki sağ sağlim dönsüno KYK borcu taksitlendirilir.. 2miz bir olur çalışır öderiz.. 1 yıl onu görmeden yapamam.. Zaten oda uzun dönem eğer Ankara çıkarsa yaparım diyor.. Zor yani uzun dönem çıkması
evet canım biraz zor zaten çıkması çünkü ihtiyaç olursa alıyorlar uzun dönem. kaç arkadaşım gitti kimseye çıkmadı. ama bazen istemediğin ot... ne şanslı senin gibi fedakar ve cefakar bi sevdiği var. bazı kızlar borcu var diye evlenmiyor sevdiği adamla :44:
Bilirimm.. Bilirim o kızları.. Bizim fakültede vardı.. Tıp fakültesi yada Hukuk fakültesinin erkeklerine asılırlardı.. Allah akıl fikir versinSevmek ne demek bilemeyecekler asla Ay inşallah uzun dönem çıkmaz :18: Bir de benim kaderim bu.. Hasret çekmek.. Eski sevgilimle ayrı şehirlerdeydik.. Ben artık hasret çekmek istemiyorum
ben de sevdiğinle ayrı şehirlerde olmayı çok iyi bilirim. otogarlardaki ayrılık anları; sarmaş dolaş, salya sümük... ben de askerimle ayrı şehirlerdeyiz normalde de askerliğini bitirsin artık onun memleketine yerleşcem şimdiden iş bakıyorum tee orlardaninşallah bu son ayrılığınız olur ve "kısa" sürer
ben hem eski sevgilimle, hemde bitanemle ayrı şehirlerdeyim :2: Ama Allahtan kısmet ederse Eylülde bitanemle aynı şehirde olacağızAma o Kasımda gidecek yine Hasret Allah sizi birbirinize tez zamanda kavuştursun
ben o kadar özlüyorum ama yanında da donup kalıyorum napcamı şaşıyorum konuşamıyorum bile sadece bakıyorum mal malartık sen boynuna mı atlarsın, tepesine mi çıkarsın bitti diye bilemiyorum bizimki bitse ben kesin böyle yapardım
valla ben yemin töreninde yaptığımı söyliym öyle değişmişti ki özledim diye ağlayıp zırladığım adam yoktu karşımda geçti karşıma o bana bakıyo ben ona bana bi adım attı ben geri çekildim düşün sn halimi sonra sarılınca aklım başıma gelmiştişimdi de 7 aydır görmüyorum net hariç tabi naparım bilemiyorum
sooooooon 2 saatcik
ee ayrılıklar olmasaydı kavuşmalar da olmazdı. kavuşmak için ayrılma gerek sanırım. önce emek vermek, sabretmek, beklemek, istemek gerekiyor hak etmek için diye düşündüm şimdiinşallah canım seni, burdaki diğer arkadaşları ve tüm sevenleri de... ben çıkıyorum gidip uyumadan önce biraz hayal kurayım hayırlı geceler. geçecek hepsi de... ve değecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?