valla ben yemin töreninde yaptığımı söyliym öyle değişmişti ki özledim diye ağlayıp zırladığım adam yoktu karşımda geçti karşıma o bana bakıyo ben ona bana bi adım attı ben geri çekildim düşün sn halimi sonra sarılınca aklım başıma gelmiştişimdi de 7 aydır görmüyorum net hariç tabi naparım bilemiyorum
sooooooon 2 saatcik
aklın başına geldiğinde kavuşma anında naptığını uzun uzun anlatırsın artık bize de canımsana çoook güzel bi gece diliyorum iyi geceler...
bugünn doğann güneşi olanları bende tebrik ediyorumm kızlarrrr çok çok çok mutlu olunn. öpüyorummm kocamannnnnn
Ayy cidden o kadar değişiyorlar mı?? :26: Olsun bence bu sefer kesin boynuna atlarsın Hadi hadi hazılan 2 saat kalmış koş otogardan al
evet canım kapkara zayıf bambaşkaydıbu kez bana da öyle geliyo yanlız ben onu otogardan değil birliğinden almaya gidicem kıyafetmi gydm oturuyorum ztn bi makyaj kaldı onda da ne o sever abartıyı ne ben bi kalem bi rımel
kızlarr ayrıcaa yarınn ıspartaya gidiyorummm. ordada malesef netim olmadığı içinn eskisi kadar sık giremicem kk yaa belki arada telefondan girip şafak attırabilirim.
canlarım benimmmm yarın büyük ihtimal açamam tekrar netii vaktıimm olmazz hepinizi kocaman öpüyorummmm kendinizee iyi bakınnnnnnnnnn
dediğim gibi telefondan girmeye çalışıcam kkyaa hiç giremezsemde eylüldee görüşürüzzz allahın izniyleeeee. kocamannn kocamannnnn kocamannnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmm
Pambukşekercim.
Yeni nickini güle güle kullan.
Tatile gidiyorsun herhalde,güle güle git gel,şafağın da azalmış olacak döndüğünde.
Kendine iyi bak.
aşkımm teşekkür ederim..ahhahah ve cidden girebılmış içeri telefonlaanlamamışlar
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Ana şafak:198
Plakalara gelme şafağı:117
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Yeni topik bulcam kendime küstüm ben size
Açtımı telefon bebeğimm konuşabiliyormusun?
Canım Gidyormuşsun hayırlı yolculuklar ama senin mehtabın vardı nolduu izine gelmiyormuu ?:44:
Ayhh kıyamam kızçemmm benn geldimm beaa..
Dün akşamki yazışmaları okuyordum ondann geç cevap verdimm küsmee ağlarım bakk
Üst devreleri varsa biraz zorlarlar onu ama yinede kullanır gizli gizli
küstüm ki bananegönlümü alman lazım
Benimkide 2 hafta sonra soktu hemen nöbetlerde kullanıyorduk rahat şimdi Alay komutanının habercisi oldu telefonu hep açık boş oldu zamanlarda mesajlaşıyoruz hep çok şükür.
Ama neden küstünkiiiTamam canım aliyim hemen gönlünü ne istersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?