Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy cidden o kadar değişiyorlar mı?? :26: Olsun bence bu sefer kesin boynuna atlarsın Hadi hadi hazılan 2 saat kalmış koş otogardan al

Ayy cidden o kadar değişiyorlar mı?? :26: Olsun bence bu sefer kesin boynuna atlarsın Hadi hadi hazılan 2 saat kalmış koş otogardan al

evet canım kapkara zayıf bambaşkaydı bu kez bana da öyle geliyo yanlız ben onu otogardan değil birliğinden almaya gidicem kıyafetmi gydm oturuyorum ztn bi makyaj kaldı onda da ne o sever abartıyı ne ben bi kalem bi rımel

Birliği nerede yakında mı bari? Tamam makyajı abartma

Pambukşekercim.
Yeni nickini güle güle kullan.
Tatile gidiyorsun herhalde,güle güle git gel,şafağın da azalmış olacak döndüğünde.

Kendine iyi bak.

Pambukşekercim.
Yeni nickini güle güle kullan.
Tatile gidiyorsun herhalde,güle güle git gel,şafağın da azalmış olacak döndüğünde.

Kendine iyi bak.

sağol canımcımmm evet azalcak Allah'ın izniyleee. sende kendinde iyi bak canımmmmmm

Adaşım yarın Ispartayamı gidiyorsun ne güzel selam söyle ikinci şehrime

[video=youtube;XIWwEwtfLJA]http://www.youtube.com/watch?v=XIWwEwtfLJA[/video]

aşkımm teşekkür ederim..ahhahah ve cidden girebılmış içeri telefonla anlamamışlar

Açtımı telefon bebeğimm konuşabiliyormusun?
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:198

Plakalara gelme şafağı:117

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Canım Gidyormuşsun hayırlı yolculuklar ama senin mehtabın vardı nolduu izine gelmiyormuu ?:44:
Yeni topik bulcam kendime küstüm ben size

Ayhh kıyamam kızçemmm benn geldimm beaa..

Dün akşamki yazışmaları okuyordum ondann geç cevap verdimm küsmee ağlarım bakk

Üst devreleri varsa biraz zorlarlar onu ama yinede kullanır gizli gizli

küstüm ki banane gönlümü alman lazım

Üst devreleri varsa biraz zorlarlar onu ama yinede kullanır gizli gizli

küstüm ki banane gönlümü alman lazım

Benimkide 2 hafta sonra soktu hemen nöbetlerde kullanıyorduk rahat şimdi Alay komutanının habercisi oldu telefonu hep açık boş oldu zamanlarda mesajlaşıyoruz hep çok şükür.

Ama neden küstünkiii Tamam canım aliyim hemen gönlünü ne istersinn

Son düzenleme:

bizimkide öyle yüzbaşının mı ne yardımcısı olmuş çok yardı mediyomuş yüzbaşı bunu çok seviyor ee yakışıklı çocuk diyorum bak dikkatli ol ben pek güvenmedim o yüzbaşıya asker orda kız yok ayık ol sen benimsin diyorum gülüyor

akşam beni gezmeye götür sevgilin salarsa tabi hıhhh salmazsa daha çok küserim

Yaa yeterr yaa yeterr yiner izmir foçada askeri araca bombalı tuzakk kurmuşlarr çatışma çıkmış bir asker şehit çok sayıda yaralıı varmışş..
Allahımm bu mübarekk günlerde olanlarr bakk.. Allahım senn hepsinin belalrınıı verr yeterr yaa artık sadece olan dığuda olmuyorr heryerdeler şerefsizler
Allahımm şehidimizee rahmett yaralılaraa acill şifalar ver yarabbimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…